• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevgilinizin sizden daha kısa boylu olması sizin için problem olur mu ?

Sevgilinizin sizden daha kısa boylu olması sizin için problem olur mu???

• Ankete Katılan
    136
farketmez.boyunun önemi yok.ben onu herhaliyle seviyorum.sonsuza dek yaşadığım sürecede bu böyle olacak.

bence önemli uzun olmalı çünkü kendimi onun yanında güvende hissetmem lazım tabi bide rahat rahat topuklu ayakkabı giyebilmek için

onemlı olan ıc guzellık dedık dıyelım ee mesela dısarı cıktıgında topuklu gıyemedıgını dusun ıc guzellık burda fayda etmıyor malesef ben benden uzun olsun ısterım en ıyısı bayanssulusmile

kısa boylu olması problem değil ama kendini kötü hissetmesinden çekinirim

görsel açıdan bi erkek yinede boylu poslu olmalı.bi kadının ufacık olması çok cins durmuo ama bi erkeğin ufacık kısa boylu durması biraz tuhaf geliookaydirigubbakcemile5

Bence çokta önemli değil. Yanında daha fazla uzun gözükmemek için topuklulara veda etmek zorunda kalsamda :p

Evet, erkek dediğin boylu poslu olur

valla benim eşim benden 2-3 cm kısa:) hiç problem değil topuklu bile giyiyorum hatta o istiyor giymemi
ohaoldumsmile

erkek dediğin boylu poslu olur diyorum ama senin boyun 75'in üstündeyse senden çok kısa olmamak şartıyla olabilir yani nie olmasııın. aaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaan gönüller bir olsun. ne uzunlar gördük Çok üzgünüm çoook

boyu uzun aklı kısa olmasın yeter sempatiksalakcinni

Benden kısa mı ?Asla öyle bir şey olamazdı.akannehir Kolumu omuzuna atıp elinden tutup gezdirecek halim yok ya!..sempatiksalakcinni
Kısa boylu erkek de hoş durmuyor bu arada.Kalabalıkta kaybeder insan,korkarım.sempatiksalakcinni

Erkek dediğin boylu poslu olur ben birazcık iriyarı severim kaydirigubbakcemile3Kısa istemem,ilgimi çekmez hiç benden kısalar.

erkek için en ideal boy 178-180 cmdir :)) değil benden kısa benimle aynı boyda bile olsa ilgimi çekmez,ama çok uzun boylu erkekler de hiç çekici değildir,ideal boyu yazdım .nokta :)):86:

Bence de erkek için ideal boy en fazla 180 civarı.Eşim benimle aynı boyda olsa komik olurdu:52:Çünkü boyum 160:27:Kadın erkekten kısa olmalı tabiki bu benim düşüncem.Sanki daha güzel duruyor.Ama erkek kadından kısa oldu mu olmaz.

Back