Anket Sevgilinizin sizden daha kısa boylu olması sizin için problem olur mu ?

Sevgilinizin sizden daha kısa boylu olması sizin için problem olur mu???

• Ankete Katılan
    136
.............................

Son düzenleyen: Moderatör:
sevgili dediğin uzun olmuş kısa olmuş ne farkeder adam olsun adam sevmeyi bilsin saygı duysun sevgilinse zaten etkilenmişsindir gir şeyinden ama kesinlikle adam olsun

şekle şemale göre isnaları değrelerindeirenler en büyülk insalık suçunu şler ve günahtır aynısı size yapılsa iyi olurmu

ya zaten kısayım benden kısası ne olur 160 gibi bişeyim tamda değil yani çok komik olurdu sırnaşık şeysırnaşık şeyyine en aza 170 falan olsun dimia.s.

ya komik dedim ama yanlış anlamayın arkadaşlar ben kısayım zaten o yüzden diyorum tabiki iç güzellik herşeyden önemli boy pos olsun yürek sıfır olsun ne işe yarayacak

iç güzellikde önemli yanıma yakışmasıda önemli. bu benim fikrim. Aradığımıda buldum zaten.

ayyyyy esımın benden kısa boylu olmasına katlanamazdım ben 1.70 boyundayım karsımdakı de en az 1.80olmalı ama allahtan esım 1.85 kısa boylu mınyon erkeklerden hoslanmıyorum zevk meselesi

bencede erkek dediğin boylu poslu olur.tabii bu benim görüşüm.
ben 1.65 eşim 1.98.ben seviyorum. istediğim kdr topuklu giyebiliyorum, saçımı topuzda yapsam, ne yapsamda yinede yanında sırıtmıyorum.. opuyorumnanaktan

ben zaten 1.60ım ve erkek arkadaşım benden kısa olsun istemezdim...

erkek boylu poslu olmalı bir kadının yanında bence öteki türlü garip geliyor bana

Erkek dediğin boylu poslu uzun olmalı :)zemuszemus

1 2 cm den birşey olmaz diyorum...

ben 1.73 74 civarı bişeyim erkek arkadaşımda bi kaç cm uzun benden hiç topuklu ayakkabı giyemiyorum içimde ukte aslında ama napiyim allah uzun yaratmış tek tesellim obayanssulusmile

3 4 cm uzun olsun bende. 172 yim ben

ben 1.63 üm benden kısa olsun istemem şahsen. benden en az bi 10 cm uzun olmalı...

Benm boyum 1,72.ilk sevgilim 4,5 cm kısaydı benden baktım yanımda kısacık duruyo ayrıldm sonra:teytey:

valla benim boyum 1.60 zaten benden de kısa olursa çok kısa demektir hele de erkek için..bayaaa bi sorun olur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…