Anket Sevgilinizin sizden daha kısa boylu olması sizin için problem olur mu ?

Sevgilinizin sizden daha kısa boylu olması sizin için problem olur mu???

• Ankete Katılan
    136
evet erkek dedigin biraz boylu poslu olur
yanında taşır kadını
allah hayırlısını versinnnn

benim nişanlım benden kısa ben uzun boylu zayıf bir bayanım ama eşim kısa boylu...önemli olan bu degilkii bana saygısı sevgisi...ben halimden cok memnunum..onun koluna girip dolasmak ban gurur veriyor........cok seviyomm ben askımııı..........

ben eşimle aynı boydayım o yüzden ben hayatımdan memnum

e tabi boylu poslu olsun kaslı olsun ( kaslı erkeklere biterim de sırnaşık şey) diyoruz ama karşımıza öle biri çıkıo ki bu tür beklentilerimiz umrumuzda olmuo sevelim sevilelim yeter sırnaşık şey

bence çok önemli kesinlikle benden uzun olması lazım 1 cm olsa bile uzun olmalı

Vallahi erkek dediğin dalyan gibi boylu poslu olmalıjeyyar erkek arkadaşım uzun boylu:asigim:hiç kısa biriyle çıkmadım ama gönül bu tabiki insan kısa boylu birini de sevebilir o zaman da herşeyiyle kabul etmiş demektir:1closedeyes:

bence erkek dediğin biraz boylu poslu olmalıdır
benim kocişim gibi....

valla canım hiç de önemi yok diyemem ben
benim yanımdaki erkek benden yapılı ve uzun olması lazım
bu benim tercihim

Topuklu ayakkabi giydigim zaman benden 5_6 cm.uzun olsun isterim..Öyle cok uzunlari da sevmem.Bardak ile sürahi gibi olmayalimda..:)))

öze bakmak lazım bence özü güzel olanın biçimini göz tamamlıyor bakıyorsun boyu bosu bücürde olsa içi yüzüne yansımış benim eşim dalyan gibi değil ama benim gözümle bakmadan kimse güzelliğini göremez ki

..............................................

Son düzenleme:
Yok kısa olmasın istemem aynı boyda olabilir ama tercihim uzun boy tabi ki

aynı boydayız bizde...............ama biraz kısa gibi duruyo yaa sorun etmiyorum.....

ben kararsızım, yanı tercıhım tabıkıde benden uzun olması ama, bayanlara gore uzun boylu olsaydım olabılırdı herhalde

benim için önemli galiba ama tam karar veremiyorum

Bazı sözler tecrübeyle sabittir derler ya. Yani "Aşkın gözü kördür." İnsan aşık olduğu zaman beden özelliklerinden önce ruhunun güzelliğini görüyor. Zaten çok kafasına takıyorsa rtada aşk olduğunu düşünmüyorum.

Tamam Iç Güzellik önemlide Ben Boyada Fena Derecede Takiorum Benim Sevdiğim Benden Uzun Olcak.ki Uzunda Zaten.topuklu Giyersem Ayni Boya Oluruz Ama Ben Topuklu Pek Giymem

Erkek dediğin uzun olmalı ki benimde boyum 1.63 bendende kısa olmasın .... :)

:))) benimkide kisa kizlar oyle boyle degil 6cm takiyorum esime :lepi::teytey::hooray:
ama yine ayni tas ayni hamam kaydirigubbakcemile ben ince degilsede fena fizikli degilim oda gayet genis ve iri.. yanyana durunca tabiki fark ortaya cikiyorda genede guzeliz ayol yakisiyoruz yani!! kocamla evlenmeden once ne dalga gecerdim milletle a ha iste basima geldi! :))) memnunum cok sukur biraz kisa olunca hic bise degismiyo..
TOPUKLU AYAKKABILAR HARICCCCCCCC!!!!!!! bende giymek istiyoruumm az biseeeede olsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…