Anket Sevgilinizin sizden daha kısa boylu olması sizin için problem olur mu ?

Sevgilinizin sizden daha kısa boylu olması sizin için problem olur mu???

• Ankete Katılan
    136

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
21
Puanlar
156
Yer
- Yurtdışı
Sevgilinizin sizden daha kısa boylu olması sizin için problem olur mu
*Evet, erkek dediğin boylu poslu olur:1yes2:
*Hayır, önemli olan iç güzelliği:1no2:
*Kararsızım:sm_confused:

bence hiç bir önemi yok saygısı sevgisi önemli elinde olan bişey değil ki boyunu uzatmak yada kısaltmak isyan etmemek lazım karşıdakini de bu neden den dolayı yargılamamak lazım şahsi fikrim budur :).......

Evet erkek dediğin boylu poslu olur

Kastettiğim aslında benden uzun olsun yeter yani biraz topuklu giydiğimde bile yinede yanımda uzun kalması daha iyi olur:1yes2: Şu güzide duran'la sevgilisini yanyana gördüğümde kahroluyorum resmen ne kötü bir görüntü o öyle ya :bbo:

büyük konuşmayayım ama bence önemli.erkek dediğin şöyle yanımda biraz boylu poslu durmalı.
çokta uzun olmalı demiyorum ama en azından benden uzun olmalı....

büyük konuşmayayım ama bence önemli.erkek dediğin şöyle yanımda biraz boylu poslu durmalı.

KATILIYORUMDA O SENDEN KIS AOLSA EDİYLE BÜDÜ GİBİ OLUNUR VALLA :Roflol: ÇİFTLER ARASINDA FİZİK UYUMUDA OLMALI YANİ.... GÖREN PEHHHH VE NE GÜZELDE YAKŞIYORLAR DEMELİİİ....:1closedeyes:

yaw zaten ben 1.50 yim bide adam kısa olsa düşünemiyorum durumu, Allahtan kısa değil.

kro hanım ne demek erkek dediğin uzun boylu olmalı:mymeka: şimdi benim kocam benden kısa nolmuş
şaka bi yanada eşimin boyu benden kısa:) bu yıla kadar hiç topuklu giymedim desem olur. bu yıl ilk kez giymeye başladım ve acayip bozuluyor:))

benimki benden 2-3 santim uzun :Roflol:
topuklu giydiğimde ondan uzun oluyorum allahtan çok klasik takılmayı sevmiyorumda problem olmuyo
hoş demekki benim için bi sorun teşkil etmiyomuş ki küçük adamımı tercih etmişim :Roflol:

ben istemem benden kısa olmasını yanyana durduğumuzda birbirimize yakışmalıyız diye düşünüyorum çok da uzun olmasın benden kısa hiç olmasın ki boyu boyuma huyu huyuma buldum şükür :))

erkek dediğin boylu poslu olur

hep uzun biriyle evlenmek istedim belki komik gelecek ama kısa bir erkek beni koruyamaz gibi hissediyorummm..

Allahta kalbime göre verdiii:Roflol:

eşim 1.92 ben 1.60 biraz fazla ama olsun ben memnunum tek sıkıntı duyduğum hep topuklu ayakkabıyla gezmek misafir falan gelincede topuklu terliklerimi giyiyorum evde amaç nokta virgül demesinler...:Roflol:

erkek dediğin boylu poslu olmalı ki kendi onun yanında güvende hissede bilesin

iloşum aynı kaderi paylaşıooz bacum ya:teselli: normalde bi problem yok spor aykkabılarımı ayağımdan çıkarmıoorum çünkü artık şık ayakkabı tercihimide düz topuklu yapmaya özen gösteriorum :1closedeyes: ama ben tpouklu ayakkabı manyağıyımmmmmmm yapıcak bi şey yok :1no2: içim gidio ve topuklu alıoom kuzenler bize okan ve cansu diolar:Roflol: olsun bence yinede problem yok be onu çok seviorum boy fln heç önemli deiil:1yes2: :1yes2:

kararsızım,aynı boyda olsun hiç deyilse

BENİM TERCİHİM BOYLU POSLU OLANLARDAN OLUYOR ZATEN DİĞER ERKEKLER BANA İLGİ ÇEKİCİ GELMİYOR. GÜZİDE DURAN VE CANSU DEREDEN GÖRÜYORUZ PEK HOŞ DEĞİL. :1no2:

benim sevgilimde benden epey uzun ne olmuşki bunlar önemsiz

bazı durumlarda kısa olması erkegin daha göze hoş gelebiliyo çok uzun boylu erkegi sevmiyorum ben küçük olsun benim olsun

Bence cok buyuk sorun degil yani, ic guzelligi daha onemli ama :)) benden boylu olsun yaa :))

benden daha kısa erkek bulabilceğimi sanmıyorum, o artık cüce sınıfına girer zaten :Roflol: benden uzun olmalı ya çok komik oluruz ne ööle pigmeler gibi

Bencede uzun olmalı.En azından 5-6 cm.Yani topuklu ayakkabı giyilebilecek kadar olsun yeter.

çok boylu poslu olmasa da en azından aynı boyda olsun canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…