• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevgilinizin(eşinizin ) sakızını çiğner misiniz ?

sevgilinizin(esinizin) çiğnediği sakızı çiğner misiniz ?

• Ankete Katılan
    1.107
Çiğnerim, çiğnedim, öperken sorun olmuyor da sakızını çiğnerken mi sorun olacak? :27:

ya o adam benim eşim sonuçta dimi öpüşürken sevişirken problem yok iş sakıza gelince mi ayy iğrenirim şöyle böyle oluyoo komik yaa bn eşimden iğrenmem çiğnerim ki oda çiğner ;))

çiğnerim tabii öpüşüyoruz bu adamlarla yahu sakızını çiğnerken mi sorun olucak! ha başkasından iğrenirim annemden kardeşimden babamdan bile iğrenirim ama eşimden asla

aslında hiç birşeyinden tiksinmem ama sakız biraz iğrenç yumuşak ılık fln ıyy. ama o benimkini sürekli alıp çiğneme calışır ve ben onunkini istemediğimde benden tıksınıyomusun diye alındığı için çiğnemişliğim var. mecburiyetten:)

o benimkini çiğner ve çiğnedi daha önce fakat ben çiğner miyim, çiğnerim ya ben de çiğnerim. sonuçta öpüşürken de aynı şey, bütün ağzında sıvıları yutuyorsunuz neredeyse, bu da aynı şey, iğrenmem galiba :ssz:

şu soruyu görene kadar hiç düşünmemişitim ama çiğnerim heralde

Ööö...
O cigner biliyorum ama ben asla cigneyemem.

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Cignerim :D o benimkini cignedi daha ben onunkini cignemedm ama cignerim yani tiksinmem ondan :)

Back
X