• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevgilinizin(eşinizin ) sakızını çiğner misiniz ?

sevgilinizin(esinizin) çiğnediği sakızı çiğner misiniz ?

• Ankete Katılan
    1.107
Hiç kimsenin hiç birşeyini çiğneyemem,yiyemem.
Mesela bazen tek bir su şisesinden iki kişi paylaşırlar,ben hayret ederimCADIARZU

İşte onu yapamam:(
Ne olursa olsun,kim olursa olsun yok anacum bana uymaz..
Sadece oğlumun olabilir,o da sakız ise:)

ıyy.. yok yok hayatta çiğnemem,aynı bardaktan içerim,aynı tabaktan çataldan yerim ama sakızı eksik kalsın,o kadar da değilyasakkelime

eşimden iğrenmem tek, sakızınıda çiğnerim ..........

eşimin hiç bıseyınden ıgrenmem cıgnerım sorun yok şakkıdı

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone.scr

Çiğnemem heralde ama kızımınkini gözü kapalı çiğnerim çok tatlı oluyo nedense.

bende çigneyemem eşimin sakızını çatalını kaşıgını bile kullanamıyorum nedense içim almıyo napayım

sevgilimin sakızını çiğnerim,çatalı bıçağı veya bardağını kullanırım...hiçbir şeyinden huylanmam aklımın ucuna dahi gelmiyor huylanmak!!
ama o da öyle hatta benden daha fena naniknanik

asla çiğneyemem ...........................................

şakkıdı Asla ya asla, ben aşkımdan tiksinirmiyim hiç yaaa... o bnm canım ,o bnm yarım, onun ben hiç bişeyinden tiksinmemki herşeyim o benim .Tabiki çiğnerim sakızını neden olmasın ki ..Şeniz

ben anlamıyorum bu ciğnemem diyen bayanları titiz ve temiz oldugunu iddea edenler size soruyorum bana göre her tuvalete girerken ve cıktıgında ellerine yıkayan insan titizdiir ama her seferinde kaçınız bunu yapıyosunuz?

ben ciğnerim,çiğnedim,çiğnemekteyim, ciğneyecemde:)))))))

ben de çiğnerim eşimin sakızını.hiçte iğrenmem.herşeyi paylaşıyoruz da sakızı mı paylaşamıycaz.

çiğnerim tabi ki,öptüğüm ağızdaki sakızdan mı tiksincem pehh:)
ölürüm ben sana Pamığımmm

Back
X