Sevgilinizin Başka Kadına Gitmesi Normal mi?

Yazık ne yapsın garibimin ihtiyacı varmış. Hey allam. Senin ihtiyacın yokmu? Sen napıyorsun?

Merhabaa.Herkesin yorumunu merak ettiğim bir soru soracağım size.Diyelim sevgiliniz var ve uzun zamandır devam eden çok seviyeli bir ilişkiniz vardır, aşkınız ve sevginiz coşkun bir durumdadır. Ama aynı evde yaşamıyorsunuz.
Ve öğrendiniz ki ihtiyaçlarını gidermek üzere o işi yapan yere gidiyor, yada başka kadınlara gidiyor.Sizce ne kadar doğru ? Yada ne kadar yanlış ? Gitmesi normal mi ?
bildiğin aldatmak işte

Merhabaa.Herkesin yorumunu merak ettiğim bir soru soracağım size.Diyelim sevgiliniz var ve uzun zamandır devam eden çok seviyeli bir ilişkiniz vardır, aşkınız ve sevginiz coşkun bir durumdadır. Ama aynı evde yaşamıyorsunuz.
Ve öğrendiniz ki ihtiyaçlarını gidermek üzere o işi yapan yere gidiyor, yada başka kadınlara gidiyor.Sizce ne kadar doğru ? Yada ne kadar yanlış ? Gitmesi normal mi ?
o kadar normal ki aşırı normal , tövbe tövbee :kusmuk:

Bide normalmi diye soruyorsunuz sevgilinizin ihtiyaci Varda sizin yokmu Bu kesinlikle aldatmaktir birakin gitsin bugun boyle yapan evlendikten sonra ne yapmaz

Hadi burdakiler normal dedi. Peki senin miden bunu nasil kaldırıyor veya kaldıracak? O zaman evlendikten sonra sen 7 8 9 aylik hamileyken de, hasta olup hastanede kaldığında veya misafirliğe gittiğinde de sen yoksun diye ihtiyacını karşılamaya gitsin. 🤢

Ben eşimin tv telefon yolda bi kadınınla karşılaşınca kıskanan biriyim yani ben olsam kabullenmezdim her ihtiyacı olan oraya giderse ohooo dünyanın hali ne olacak ondan sana hayır gelmez arkadaşım bırak gitsin sal ipini orda işini gorur

Bence iğrenç bir olay. Kesinlikle aldatmak olarak görüyorum. Sevgilimin o tarz birşey yaptığını öğrensem net ayrılırım. Kendi kendisini tatmin etsin başka bir kadının tenine dokunmak ne demek ! Biz aynı şeyi yapıp ihtiyaç desek hoşlarına gider mi acaba.
Bugün kendisini tutamayıp başkasına giden yarın bir gün ben hamileyken ne bileyim hastayken de aldatabilir diye düşünürüm ben. Bu arada nasıl öğrendiniz kendisi mi söyledi?

Kusucam gebertirim onu hemde çok mezhebi geniş biriyim düşün

Böyle iğrençlik olur mu? Gidip başka kadınlarla yatacak, ben ona sevgilim diycem öyle mi? Evliyken ne olacak? Hamile kalıyorsunuz, doğum yapıyorsunuz.. İhtiyaç diye yine mi gidecek. İğrenç demek yetersiz, iğrenç ötesi.

Normal değil
Hatta direkt tekme koyulacak tip
Yarın öbür gün hastalıkta bulaştırır sana çoktan kapmışta olabilir
Vücut kendini korumak için savunma mekanizması geliştirmiş önüne gelenle yatarsan bende sana yatarım diyor hastalıklarla cevap veriyor

Öğğğ :kusmuk:
Tabi ki normal degil.

Universitedeyken bir arkadasimla bu muhabbet olmustu.
Ben evliyken okudum. Onun da hoslandigi biri vardi. Konu nasil acildi bilmiyorum ama kendisi evlenmeden cinsellik yasamayacagi ve erkeğin ne ihtiyaci oldugu icin sevgiliyken bu ihtiyacini evlenene kadar baskasiyla gidermesinin normal olduğunu soylemisti ve boyle :KK57: kalmistim.

Asla kabullenmem aldatilmayi.

Bunu sormanız normal mi?

X