Sevgilinizin arkadaslaryla onun agzndan konustunuzmu

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
45
Kocaeli
facebook veya msn son zamanlarda kullanmayan yok yerimseniben
sevgilinizin hesabında hoşlanmadıgınız bir kız gordugunuzde onunla sevgilinizin agzından konustunuzmu...ben yaptımda:kedi:delikafadulden
nedenide suydu bazı kızlar oluyor cıvık sevmiyorsun acaba ne derecede samimi konusmaları var diye kısa bi kac konusma yapmısımdır :sm_cool:

ben alırım veririmde:)
ister guvensizlik densin ister baskabirsey kimse kimseye sonuna kadar guvenmemeli zaten herzaman acık kapı bırakmalı hiç yapmaz dedigimiz adamlar aldatınca ne oldugumuzu sasırıyoruz...

iş çevirecek adam,niyeti bozmuşsa cidden emin ol gerekirse yeni bi msn adresi alır ruhun bile duymazz....güvenmekten başka çare yok malesef..aldatılmak varsa da kaderde, varsın o beni kaybetmiş olsun :teselli:

tabi canım onuda yaparlar erkek milleti nede olsa...
benim demek istedigim sonuna kadar guvenmemek sonucta yaralanan gene biz oluyoruz... dedigin gibi kısmet yapmayanlar denk gelmiştir umarım:)

evet kesinlikle katıldığım nokta şu ki bir erkeğe gözü kapalı güvenmiceksin..erkek arkadaşıma bu konuyu "kıskançlık" olarak yansıtıyorum malesef ve o da hep "bana güvenmiyosun" der..ben de "evet" derim ama gülerek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…