sevgilinizin ailesiyle ilk tanısmanız

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
45
Kocaeli
genelde boyle durumlarda cok gergin olunur sahsen ben oyleydim :) her hareketime dikkat ediyordum cevrede surekli sana bakıp soru soran insanlar gergin bir ortam oluyordu ve erkek arkadasım tatil beldesinde yasadıgı için ben mini etek askılı bodyle gittim sorun olurmu diye sordum olmaz dedi ama ne cektigimi bi ben bilirim o etekle :) peki sizin ilk tanısmanız nasıldı

ben kayınvalidemle dışarda onu alıp evine bırakırken gördüm ilk öyle tanıştım.üzerimde de o yüzden günlük kıyafetim vardı.askılı ve kot..bir sorun olmazdı çünkü şans eseri karşılaştık..

ayy keşke yaşamasaydım öyle bir gunu ben sözümüze tanıştım onlarla ve burnumuzdan getirdiler artık ikiside yok bizim için lmaz:

evet hemde cok yüzükler takıldı biz dışarı çıktık ardımızdan anneme ben zorla geldim kızınızı istemiodum başkasını düşünüodum fln demiş bizimkilerde ses çıkaramamışlar ama orda ben olacaktımki görecekti şimdi nişanlımda ayrıldı evden ablasında kalıo esyalarımızıda aldık ay basında evimizide tutacaz onlarsız bişi yapamıcaz sandılar ama çok beklerler nefret ediorum ikisindende düğünlerine gelecez demişler ama umarım gelmezler bu sefer tutamam kendimi

erkek annelerinde bir problem var ya kıskanıyolar heralde gelinlerini kızgın olman cok dogal haklısın ama dugune gelirlerse bişi demezler artık

benimki askere gideceği zaman asker kınasına çağrılmıştım :kedi: oraya gidene kdr hiç birşey yoktu taki onların oraya gidip benimki alana kadar yok vazgeçtim ben girmicem evinize ...çokmu kalabalık diye ikide bi sordum durdum kaydirigubbakcemile3 kapıda ablası karşıladı..içeri girince annesi teyzesi kuzenleri akrabaları filan..onlar öptü beni yukarda fazla kalmadan alt kat amcalarının evine indik bütün gençler orda oturduk ama nasıl kötüydüm hem askerim gidio onun hüznü hemde ben nereye düştüm heyecanı :kedi: kapının zili hiç susmadı..askerimiz nerde demiolarda fatoş gelmiş o nerde dio her gelen kaydirigubbakcemile3 değişikti ya..dahada gitmedim :umursamaz: one minute dahada gelmem buraya dedim :umursamaz:kaydirigubbakcemile3

ayyy bozma moralini canım yaaa,bunlardan çok varkaydirigubbakcemile3ben artık gülüyorum.türünün son örneği bu kaynanalar.ne var yani,bak ne güzel oğlunun mürvetini görüyorsun,sevmiş bu kızı,istemiş,anlaşmışlar,bi saygısızlık,terbiyesizlik görmemişsin,herkes birbirinden memnun,sen niye karışıyosunki yaniii:dilcikar:hiç işte,illa huzur kaçıracaklar ağız tadıyla oğlumun eşi benimde kızımdır,ona iyi davranayım,hoş tutayımki,oğlumla da aram iyi olsun demek varken.öyle misafir gibi düğüne gelirler işte böyle abuk sabuk davranırlarsa.

bende çok ağladım çok ama askım yanımda hep bunu biliorum benim için ailesinden vazgecti annesi bide gittikten sonra arıo annemi benim bi kusurum olduysa özür dilerim bişi yapmadım ama dio
sildik onları hayatımızda yeri yok bizim en güzel gunumuzu mahveden insanların dedi askım iyiki var hayatımda
şimdide bize kırgında olsa küsde olsa düğüne gelirim diomuş babası ama annesi gelmem diomuş ne hali varsa görsün diomuş ben istemiorum açıkcası gelmelerini

ben sevgilimi tanımadan önce ailesini tanıyodum zaten,biz onun ailesiyle tanışmamdan 1 sene sonra çıkmaya başladık.annesi o zamanlarda seviyodu beni ama,tabii gelini olacak kız pozisyonunda olmadığım için o zamanlar bir tanıdığın kızı olarak seviyordu.sonra biz çıkmaya başladıktan sonra,tanışma olayının rengi değişti.bende ne yapacağımı şaşırıyodum ilk zamanlar,utansammı utanmasammı,insan tamamen rahat olamıyo yinede.aman hata yapmıyım,aman yanlış bişey olmasın diye biraz tedirgin oluyosun.ilk çıktığımız zamanlar gerçekten çok üzülüyodum,çünkü beni istememişler sanırım,pek yakınlık görmüyodum,ama şimdi seviyo açıkçası,ne yalan söyliyim,bende neysem oyum olarak davranmaya başladım artık.böyle daha iyi oluyo.eskiden samimi olasım gelirdi,sevgimi göstermeye bende çekiniyodum yakınlık göremediğim için,ama yavaş yavaş aşılıyo her şey.ilerde biz evlenince beni daha çok seveceğinden eminim.

ailesinden vazgeçmemiştir canım ya,et tırnaktan ayrılmaz,sever yine annesini babasını.annesi babası da onu sever tabiki,ne de olsa evlatları.şu an sadece iki tarafta birbirlerine kızgınlar.senide çok iyi anlıyorum,çünkü bende çok ağladım,bizim nişanımızı bile yapmadılar,alyans yaptırıp aylarca bekledik,hayallerimiz,planlarımız vardı,hepsi başımıza yıkıldı.kendi alyansımızı kendimiz taktık,ama olmuyo işte.annedir,babadır,iki tarafta görmeyi hakediyo evlatlarının mürvetlerini.isteselerde,istemeselerde...düğüne kadar ne olur bilmem ama,bence eğer olurda düğününüze gelirse annesiyle babası,daha çok yakınlık göster,annecim de babacım de ellerini öpki,utansınlar yaptıklarından.annem bana hep böyle söylüyo.biz küçüğüz ama,büyüklük bizde kalsın.bende çok acı çektim yoksa.yinede büyüklük bizde kalsınyerimseniben

biz komşu olduğumuz için zaten tanışıyorduk ama onların istemeye gelecekleri akşam bizim sevgili olduğumuzdan haberleri oldu

asla güleryüz göstermem canım bi topikte tamamıyla anlatmıştım yaşadıklarımı bunlar daha sadece birkaçı annesi dediğim öz annesi deil zaten küçüklükten beri büyütmüş ama en sonundada yapacağını yaptı neyse benim tanışma faslım böle iğrençti yani

Markette tanışmıştık.. Şöyle ki, erkek arkadaşım annesinin onu ziyarete geleceğini söylemişti ilişkimizin 1. ayında.. Ben de erken bulduğumu ve daha sonra tanışmak istediğimi söylemiştim.. Ertesi gün markete gittim, konserve reyonunda sakarlık yapıp bütün kutuları devirdim, görevliler geldi falan.. Arkamı bir döndüm erkek arkadaşım ve annesi.. Öyle rezil bir tanışmamız olmuştu.. Elimi kolumu nereye koyacağımı bilememiş çok utanmıştım.. Ama müstakbel kayınvalidem çok sematik bulmuş o halimi.. O gün bugündür aramızdan su sızmaz..

beni görmeye annesi gelmişti o zaman tanışmıştık kaydirigubbakcemile5
kayınpederimlede istemeden 2 gün önce bize gelmişlerdi o zaman tanışmıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…