ayy keşke yaşamasaydım öyle bir gunu ben sözümüze tanıştım onlarla ve burnumuzdan getirdiler artık ikiside yok bizim içinlmaz:
evet hemde cok yüzükler takıldı biz dışarı çıktık ardımızdan anneme ben zorla geldim kızınızı istemiodum başkasını düşünüodum fln demiş bizimkilerde ses çıkaramamışlar ama orda ben olacaktımki görecekti şimdi nişanlımda ayrıldı evden ablasında kalıo esyalarımızıda aldık ay basında evimizide tutacaz onlarsız bişi yapamıcaz sandılar ama çok beklerler nefret ediorum ikisindende düğünlerine gelecez demişler ama umarım gelmezler bu sefer tutamam kendimi
bende çok ağladım çok ama askım yanımda hep bunu biliorum benim için ailesinden vazgecti annesi bide gittikten sonra arıo annemi benim bi kusurum olduysa özür dilerim bişi yapmadım ama dio
sildik onları hayatımızda yeri yok bizim en güzel gunumuzu mahveden insanların dedi askım iyiki var hayatımda
şimdide bize kırgında olsa küsde olsa düğüne gelirim diomuş babası ama annesi gelmem diomuş ne hali varsa görsün diomuş ben istemiorum açıkcası gelmelerini
ailesinden vazgeçmemiştir canım ya,et tırnaktan ayrılmaz,sever yine annesini babasını.annesi babası da onu sever tabiki,ne de olsa evlatları.şu an sadece iki tarafta birbirlerine kızgınlar.senide çok iyi anlıyorum,çünkü bende çok ağladım,bizim nişanımızı bile yapmadılar,alyans yaptırıp aylarca bekledik,hayallerimiz,planlarımız vardı,hepsi başımıza yıkıldı.kendi alyansımızı kendimiz taktık,ama olmuyo işte.annedir,babadır,iki tarafta görmeyi hakediyo evlatlarının mürvetlerini.isteselerde,istemeselerde...düğüne kadar ne olur bilmem ama,bence eğer olurda düğününüze gelirse annesiyle babası,daha çok yakınlık göster,annecim de babacım de ellerini öpki,utansınlar yaptıklarından.annem bana hep böyle söylüyo.biz küçüğüz ama,büyüklük bizde kalsın.bende çok acı çektim yoksa.yinede büyüklük bizde kalsınyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?