• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevgilinizi/kocanızı istediğiniz şeye nasıl ikna edersiniz?

Sevgilinizi/kocanızı istediğiniz şeye nasıl ikna edersiniz?

• Ağlayarak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
Maddiyata dayalı ve güç yetmeyecek bişeyse zorlamanın alemi yok.
Ne istediğinize bağlı söyleseniz biz de bilsek.

Maddiyata dayalı ve güç yetmeyecek bişeyse zorlamanın alemi yok.
Ne istediğinize bağlı söyleseniz biz de bilsek.
Özel bişey kastetmedim.Maddi olarak güç yetebilecek şeylerden bahsediyoruz.
Bir kıyafet beğendiniz ama ben beğenmedim alma diyor,yada falancayla çarşıya çıkacağım diyorsunuz olmaz diyor.Sonuş ne olur)

Özel bişey kastetmedim.Maddi olarak güç yetebilecek şeylerden bahsediyoruz.
Bir kıyafet beğendiniz ama ben beğenmedim alma diyor,yada falancayla çarşıya çıkacağım diyorsunuz olmaz diyor.Sonuş ne olur)
Bunun normal birşey olduğunu, gezmeye yahut istediğinizi giymeye hakkınız olduğunu anlatıp ikna edebilirsiniz. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır :)

Kıyafet konusunda sıkıntı yaşıyorsanız bence 2 taktik var
1)Eşiniz sadece beğenmediği için aldırmak istemiyorsa, kıyafeti çirkin buluyorsa, açıklıktan dolayı demiyorsa;
"Kıyafeti benim beğenmem yeterli giyecek olan benim, sen kendi kıyafetlerini seçersin. Bu benim hoşuma gitti e giyecek olan da ben olduğum için alacağım" dersiniz..

2)Eşiniz kıyafetlerin açıklığına takılıyorsa ve bu yüzden hep tartışıyorsanız (benim taktiğimdir bu) çözüm bence şu;
"Gel orta yolu bulalım ne çok açık olsun ne çok kapalı, elbiseleri beraber alalım ikimize de uysun"

gibi gibiii

Diğer diyen benim :)
Konuşarak da denebilir aslında ama daha farklı
Ben istediğim bir şeyi yaptırmaya çalışırken karşımdakinin 'benim isteğimi' kabul etmesi için uğraşmam
Ona mantıklı şeyler sunarım, olumlu tarafları gösteririm ki böylece kendisi de istediği için, mantıklı geldiği için kendiliğinden kabul etsin. Öbür türlü sadece ısrarlarıma gönülsüzce onay vermiş olacak ama benim yaptığımda itiraz etme şansı kalmıyor, ikna oluyor :)

konuşmakla ikna olmazsa cıngar çıkarırım

Duyguları sömürmek varken diğerleri neden:KK53: esim artik agladigima bile inanmiyor taklit ediyor aglamami:KK47:

öncesinde kendi içimde kritiğini yaparım gerekli mi diye
ondan sonra da uygun anda ''şu ayakkabı da şurda bilmem kaç tlmiş,normalde şu kadar'' vs diye uzatırım lafı
sonra da bıkar muhabbetten iyi tamam tamam alalım der:KK48::KK48:

Back
X