• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevgilinizi/Eşinizi neden tercih ettiniz?

Sevgilinizi/Eşinizi neden tercih ettiniz?

• Zengin olduğu için

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    138
sevdıgım ve sevıldıgım ıcın..
ıyı bır es olacagını dusundugum ıcın..
aılesı ıyı oldugun ıcın..
vs..
vs..
:asigim:

çok çılgın olduğu için ve beni çok sevdiği için:asigim:

ben bilmem işte sevdim i işaretledim ama benim şık yoktu kiii.
ben aşık olduğum için evlendim ,halada aşığım tapıyorum .oda bana aşık aşkımızın meyvesi bilem var;)))

beni çok seviyodu.bu benm ilgimi çekti sonra bi baktım aşık olmuşum :))
çok sempatikdir kendileri.bak özledim şimdi :)))

Bilmem sevdim işte :uhm:

aşıktım oda bana aşıktı..12 yıldan beride ara ara heyecanlanır hala ogünlere döneriz:utangac::asigim::asigim:

benim eşimde neredeyse babamın tıpkısı hep büyüyünce babam gibi bir eşim olmasını istemiştim ve annemi dünyanın en şanslı kadını olarak görürdüm şimdide aynı fikirdeyim...eşim bugüne kadar beni en iyi anlayan kişi aşk önce geliyo tabi ama ben onun karakterine aşık oldum önce ..sağolsun beni hiç yanıtmadı 4 yıldır 2 yılı evli geçti ..her gece yatarken dua ederim allahım ikimizde aynı günde ölelim eşimle diye ...allahım bizi ve tüm sevenleri hiç ayırmasın inşallah...

sevıyorum dedı ınanmadım çekeceği varmış bendenkaydirigubbakcemile4bırakmadı peşimia.s..davetler, davetler...bi baktım o nereye ben orayakaydirigubbakcemile 3yıl olmuş aşık olalı :içelim:way bee gittikçe büyüyen sevgilerden biride bizde:nazar:

Son düzenleme:
ayağımı yerden kesiyordu süprizler ani kararlar hoş davranışlar o zaman bunları yapıyordu:((

bilmem o beni sevdi bende onu sevdim buna aşk diolar bizim orada :)))

huyunu..gercekten beni ilk etkileyen huyu ve bana olan anlayışlı sabırlı tutumuydu..ALLAHAşükür .yanlış görmemişim.bence yakışıklılılk ve para ikinci planda olmalıen önemli şey iyi huy gerisi gelip gecebilir.....secim aşamasında olanlar mutlaka buna kulak versin.

Son düzenleme:
çok anlayışlı, sabırlı, merhametli, sorumluluk sahibi, çalışkan, yakışıklı bide beni çok seviyoooo:nazar:

Mühendis olduğu için,kaçırmıyayım dedim.. şaka şakakaydirigubbakcemile3

bilmem sevdim işte ..............
:asigim:Şeniz

ben küçücüktüm.. baktım bu adam olgun dedimki bu beni büyütürr.. öylede oldu aldı büyüttü :)))

beniii çok sevdiği içinn ailem istediği içinnn, düzgün bir ailesi olduğu için Iyi bir işi ve geleceği olduğu için..
bunlarrr en önemşi sebeblerr...
tabi daha evli dğeilizz ama bakalımm nasipp

Back