• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevgilinizi/Eşinizi neden tercih ettiniz?

Sevgilinizi/Eşinizi neden tercih ettiniz?

• Zengin olduğu için

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    138
İyi bir eş,iyi bir baba olacağına inandığım için,ve en önemlisi ilişkimiz boyunca en ufak yalanına rastlamadığım için eşim oldu:)
Evliliğimde ki mutluluk zaten doğru insanı seçtiğimi kanıtlıyor bana..
Ayrıca ben çok konuşan,her konuda söyleyecek mutlaka sözü olan erkek ve kadınları sevmem..Eşim az konuşur,öz konuşur:)

onungibi birtane daha bulamayacagimi bildigim icin..
Hicbir yalanina rastlamadigim icin..
AsIk oldugum icin..
beni cok sevdigi icin..

bilmem sevdım işte :))) ben eşimden etkılenrken eşimde benden etkılenmıs karsık beklememişken aslında herseyın bir karsılıgı varmıs gibi ... herseyı bir dusunmek ...
ben aşkımla bir butunum , onsuz yarım olurum ...

kendimi onda bulduğum için...
yalansız dosdoğru biri olduğu için...
iyi bir baba olcağına inandığım için....
çalışkan,azimli olduğu için...
iyi bir ailesi olduğu için....
birbirimizi sevip saydığımız için...
bunlar böyle uzar gider....:)

Bizim tanışmamız bir ilginç oldu zaten:1shok: özellikle seçmedim ben aşkımı ama şuan bana değer vermesi sahiplenmesi her şeyden daha önemli iyiki çıkmış karşıma:dance:

Ailem istediği için
Düzgün bir ailesi olduğu için
Iyi bir işi ve geleceği olduğu için
İyi bir baba olacağını düşündüğüm için

ve iyi bir insan olduğu için kabul ettim evlenmeyi
hayatta başıma gelen en güzel olayım o benim
verdiğim en doğru kararım canım:asigim:

onun beni ici titreyerek sevmesini sevdim .. bana bakisini ..bana gülüsünü sevdim .. bana kavga etmedende kari koca olunabilecegini gösterdigi icin sevdim.ogluma muhtesem bir baba oldugu icin seviyorum ve ve ve yazsam sayfalar dolar:)

iyiki varsin askim .. sensiz bir hayat düsünemiyorum.!!!

sevdim işte...sebebini bulamıyorum...bazen çok zıt olan birinide sevebiliriz sevgi anlaşılmaz karmaşık bişey...mantığı yok malesef sevgi gelir mantık gider...

ben Eski sevgilimde bulamadıklarımı onda bulduğum için isaretledim , bir bakima gercektende öyle ama yinede sevdim iste , simdi ise 13 yil oldu evliyiz............

Yakışıklı olduğu için
Beni çok sevdiği için
Düzgün bir ailesi olduğu için
Iyi bir işi ve geleceği olduğu için
İyi bir baba olacağını düşündüğüm için
Çok kültürlü olduğu için

bunlarin hepsi var askimda ama asil neden bu diil

onunla sadece arkadas olarak görüstügüm sirada konustugum cok erkek vardi ama askim farkliydi ya bilmiyorum degisik biseler vardi yeri hep özeldi benim icin sonra bi baktim asik olmusum :P

yani cevap: Bilmem sevdim işte :asigim:

Komik olacak ama ilk gördüğümde eşimin gülüşüne aşık oldum ben o kadar içten neşe dolu idi ki.Hala da öyledir. :)
Sonrasında; önce sevdiklerini mutlu etmeyi kendine ilke edinen, dürüst ve adil oluşu daha sonrasında da bana öğrettikleri çok asi olduğum bir dönemde tanıdığım bir insan olarak insanları anlayabilmeyi öğretti bana ve sabırlı olmayı öğretti ve daha bir çok şey.

Ve son olarak 7 senelik evli olmamıza rağmen halen ilk gün ki gibi üstüme titreyişi.

Komik olacak ama ilk gördüğümde eşimin gülüşüne aşık oldum ben o kadar içten neşe dolu idi ki.Hala da öyledir. :)
Sonrasında; önce sevdiklerini mutlu etmeyi kendine ilke edinen, dürüst ve adil oluşu daha sonrasında da bana öğrettikleri çok asi olduğum bir dönemde tanıdığım bir insan olarak insanları anlayabilmeyi öğretti bana ve sabırlı olmayı öğretti ve daha bir çok şey.

Ve son olarak 7 senelik evli olmamıza rağmen halen ilk gün ki gibi üstüme titreyişi.

yazmak istedigim herseyi yazmısın.bende eşimin ilk gülüşüne aşık oldum.gözlerindeki o pırıltı kocaman boncuk bakışlar hala içimi ısıtır.
sabırlı oluşu, insanlara davranıs bicimi,hayata bakışı,mahsunlugu herseyiylee bana beni kazandıran karakteriyle onu cok seviyorum. Allahım işalaah bizde sizin gibi uzuun yıllarr bu tadımızı koruruzz.Allah tüm sevenlerin mutlulugunuu ömür boyu daim etsiiinn

bos zamanima geldi sevdim ,,ay iyikide bos animda kocami sevmisim ya baska birini sevseydim onunla evlenseydimde oda bana etmedigini birakmasaydi:bbo:

(bazen etrafimdaki insanlara bakipta gercekten boyle dusundugum anlar oluyor,hic olmazsa benimki benim agzimin icine bakiyor,otekiler himmm soylemiyeyim:1rolleyes:

Gönül ferman dinlemez...:asigim:
Ben aşkımı nedensiz sevdim..........:asigim:

her zamann yanımda olduğu ve benii çoook sevdiği içinn
bende onu seviyomm

O kadar çok sebebi var ki ama en ağır basan "Beni çok sevdiği için" :asigim:

Back