Anket Sevgilinizi/Eşinizi neden tercih ettiniz?

Sevgilinizi/Eşinizi neden tercih ettiniz?

• Zengin olduğu için

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    138

anne-10

eşim ve oğullarıma aşığım
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
116
Yer
Kayseri
Sevgilinizi/Eşinizi neden tercih ettiniz?

alıntı

asık oldugumda farkedememıstım ama o kadar cok babam benzıorkı huyları belkı bu yuzden

benim ewliligim ewde babamın sürekli kızıp durmasından bi kaçıştı ewlilik benim için hiç düşünmedim ewlenirkende sevgi mi aşkmı yoksa alise nasıldır hiç bişey aklıma gelmedi babamın baskısı bagırmaları olmasaydı ewlenmesdim belkide 17 yasında

O Beni çok Sevgiği Için

önceden o sewiodu belkide acıma duygusuyla kabul ettim bi
baktım asık olmuşum anaa

çok kültürlü olduğu içini işaretledim...ama sadece bu nedenle eşimi seçmedim fakat beni ilk ve en çok etkileyen bu olmuştu...

Bilmem ki sevdim işte canımcım....belli bi nedeni yok.......sengözlerimebaksanab

İlk olarak eski sevdigime benziyo diye seçtim wallaa aramızda duymasın ama şimdi ise eskisi gitti yenisi kaldıı:)))

bana gereksız kısknaclıklar yapmadıgı ıcın hayatımı kısıtlamadıgı ıcın ve saygı sevgı gordugum ıcın aileside cok ıyı oldugu ıcın ona bu hayatda ıhtıyacım oldugu ıcın kısacası

aslında bilmem sevdim işte dedim ama o kadar çok sebebi varki. kimi zaman yakışıklılığı, kimi zaman ailem istedi diye, kimi zaman da iyi bir işi olduğundan.
en önemlisi içini gördüğümden belkide katıksız olduğunu düşündüğümden ne yaparsa yapsın o çok iyi biri iyi bir baba bunu biliyorum.

* KARAKTERİ ÇOK DÜZGÜN OLDUĞU iÇİN.
* ÇALIŞKAN OLDUĞU İÇİN
* KOLUMA TAKINCA YAKIŞTIĞI İÇİN ( Çok yakışıklı çok )
* AİLEM ONAYLADIĞI İÇİN
* İYİ İNSAN PROFİLİME UYDUĞU İÇİN.
* AİLE NEDİR? EŞ NEDİR? ÇOK İYİ BİLDİĞİ İÇİN... ( Onunla bir aile kurduk. )

CANIM O BENİM, O'nu ÇOK SEVİYORUM...

o zamanlar cok haksizliga ugruyordum ve kendimi bir boslukta hissediyordum.kacip kurtulmak istedim her seyden her kesten ama,yaptigim yanlisi cok gec anladim.esim iyi biri ama aramizda sevgi yok,saygimiz var ama.hemde iyi bir baba,yanlizca o beni seviyor bense sevemedim.bir türlü.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

beni çok sewdiği için dedim ama aslında bilmiorum bi anda çıktı karşıma we büyüledi benii:asigim::asigim::asigim:

birini çok sevdim aiLem vermedi,çok canım yandı ,tam anlamıyla bağlanamıyorum..isimleri aynı bu avantajım oLdu bide beni çok seviyor..diğerini sevdiğim gibi sevemiyorum zaten..:çok üzgünüm:

beni sevdiği değer verdiği için ve ben onu sevdiğim için bitanemi seçtim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…