Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim ewliligim ewde babamın sürekli kızıp durmasından bi kaçıştı ewlilik benim için hiç düşünmedim ewlenirkende sevgi mi aşkmı yoksa alise nasıldır hiç bişey aklıma gelmedi babamın baskısı bagırmaları olmasaydı ewlenmesdim belkide 17 yasında
bana gereksız kısknaclıklar yapmadıgı ıcın hayatımı kısıtlamadıgı ıcın ve saygı sevgı gordugum ıcın aileside cok ıyı oldugu ıcın ona bu hayatda ıhtıyacım oldugu ıcın kısacası
aslında bilmem sevdim işte dedim ama o kadar çok sebebi varki. kimi zaman yakışıklılığı, kimi zaman ailem istedi diye, kimi zaman da iyi bir işi olduğundan.
en önemlisi içini gördüğümden belkide katıksız olduğunu düşündüğümden ne yaparsa yapsın o çok iyi biri iyi bir baba bunu biliyorum.
* KARAKTERİ ÇOK DÜZGÜN OLDUĞU iÇİN.
* ÇALIŞKAN OLDUĞU İÇİN
* KOLUMA TAKINCA YAKIŞTIĞI İÇİN ( Çok yakışıklı çok )
* AİLEM ONAYLADIĞI İÇİN
* İYİ İNSAN PROFİLİME UYDUĞU İÇİN.
* AİLE NEDİR? EŞ NEDİR? ÇOK İYİ BİLDİĞİ İÇİN... ( Onunla bir aile kurduk. )
o zamanlar cok haksizliga ugruyordum ve kendimi bir boslukta hissediyordum.kacip kurtulmak istedim her seyden her kesten ama,yaptigim yanlisi cok gec anladim.esim iyi biri ama aramizda sevgi yok,saygimiz var ama.hemde iyi bir baba,yanlizca o beni seviyor bense sevemedim.bir türlü.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
birini çok sevdim aiLem vermedi,çok canım yandı ,tam anlamıyla bağlanamıyorum..isimleri aynı bu avantajım oLdu bide beni çok seviyor..diğerini sevdiğim gibi sevemiyorum zaten..:çok üzgünüm: