Sevgilinize yada eşinize söylediğiniz güzel sözler

siskaLpli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
86
Yer
İstanbul
Sevgilinize yada eşinize söylediğiniz güzel sözler

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bu aralar aramız limoni.. güzel ve etkileyici sözlere ihtiyacım var kendiminkilere ek olarak.. :gitme:

aşkım,ömrüm,biricik sevgilim.. iyi ki hayatta ve hayatımdasın.seni çok seviyorum çok

tatlım seni çok özledim seni çooooooooooooooooooooook seviyorum canım aşkım deriz birbirimize genelde ama o beni çocuk seni seviyorum diye sever :)

:hulya: hiç bişe demiyorum dedikte nolduuu bir yerleri kalktıı o bana desinalsanaalsanasmile

yiğidimmmmmmmmmmm derim böyle uzatarak =)) nasıl hoşuna gider sıpamın.. bi de kendi dilinde konusurum.. ahıdkadakey... eneşimmelerabbey.. kendisi araptır da.. bayılıyor benim arapça konuşmama =))

:hulya: hiç bişe demiyorum dedikte nolduuu bir yerleri kalktıı o bana desinalsanaalsanasmile

katılıyorum bnm ki odundr derim anlamaz o da bana demez zaten bu yüzden bende odun olmaya karar verdim

hayat mucizem derimmm hep oda bana canımın içii der cvp olark :))

Seni düşünmek güzel şey,ümitli şey dünyanın en güzel sesinden en güsel şarkıyı dinlemek gibi bir şey aşkım varlığınla varlığıma hayat kattın nefesim ruhum herşeyim oldun....seniiii çok seviyorum.. :asigim::dance:

BEN EŞİME HEP BENİM BALIM BAL KÖPÜĞÜM DERİM BELKİ GARİP AMA ARAMIZDA BİRBİRİMİZE HEP BÖYLE DİYOZ BENİMDE ONUNDA ÇOK HOŞUNA GİDİYO ÇÜNKÜ O BENİM BALIMMMMMM BAL KÖPÜĞÜM ŞenizŞeniz

köpüş derim bnebeği derim hayatım derimmm :) içimden ne geliosa o an iştee

herifim.. ömrüm ... bal köpüğüm.. genelde aşkım sinirlenince laaaannnnn adam diye bağırırım opuyorumnanaktan

yaa az bir guzel birsey desem basima bela oliiiiodunlastim biraz

gecenlerde pasam dedim zevkten 4 kose oldu

ben ona: kocacim, askitom, bitanem, canimmmmmmm (uzatarak), hayatim, bebitom

o bana: gülüm, caniminici, karicim, dünyam, herseyim, ömrüm,
ve hep der bana ben sensiz naparim... seni okadar cok seviyorumki ölürüm senin icin..

bende bazen derim.. iyiki varsinn askimm benimm..seni cok seviyorum..

tam simdi mesaj geldii, yeni bir kelime daha:
antep fistigim

balım bitekim canım sevgilim bitanecik sevdiğim ömrüm çikolatam
oda bana gülüm güzelim tatlım balım der

oyyyy yerim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…