• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinize yada eşinize söylediğiniz güzel sözler

siskaLpli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
86
Yer
İstanbul
Sevgilinize yada eşinize söylediğiniz güzel sözler

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bu aralar aramız limoni.. güzel ve etkileyici sözlere ihtiyacım var kendiminkilere ek olarak.. :gitme:

aşkım,ömrüm,biricik sevgilim.. iyi ki hayatta ve hayatımdasın.seni çok seviyorum çok:delphin:

tatlım seni çok özledim seni çooooooooooooooooooooook seviyorum canım aşkım deriz birbirimize genelde ama o beni çocuk seni seviyorum diye sever :)

:hulya: hiç bişe demiyorum dedikte nolduuu bir yerleri kalktıı o bana desinalsanaalsanasmile

yiğidimmmmmmmmmmm derim böyle uzatarak =)) nasıl hoşuna gider sıpamın.. bi de kendi dilinde konusurum.. ahıdkadakey... eneşimmelerabbey.. kendisi araptır da.. bayılıyor benim arapça konuşmama =))

:hulya: hiç bişe demiyorum dedikte nolduuu bir yerleri kalktıı o bana desinalsanaalsanasmile

katılıyorum bnm ki odundr derim anlamaz o da bana demez zaten bu yüzden bende odun olmaya karar verdim

:nazar: Seni düşünmek güzel şey,ümitli şey dünyanın en güzel sesinden en güsel şarkıyı dinlemek gibi bir şey aşkım varlığınla varlığıma hayat kattın nefesim ruhum herşeyim oldun....seniiii çok seviyorum.. :nazar: :asigim::dance:

BEN EŞİME HEP BENİM BALIM BAL KÖPÜĞÜM DERİM BELKİ GARİP AMA ARAMIZDA BİRBİRİMİZE HEP BÖYLE DİYOZ BENİMDE ONUNDA ÇOK HOŞUNA GİDİYO ÇÜNKÜ O BENİM BALIMMMMMM BAL KÖPÜĞÜM ŞenizŞeniz

köpüş derim bnebeği derim hayatım derimmm :) içimden ne geliosa o an iştee

herifim.. ömrüm ... bal köpüğüm.. genelde aşkım sinirlenince laaaannnnn adam diye bağırırım opuyorumnanaktan

yaa az bir guzel birsey desem basima bela oliiii:53:odunlastim biraz:25:

ben ona: kocacim, askitom, bitanem, canimmmmmmm (uzatarak), hayatim, bebitom

o bana: gülüm, caniminici, karicim, dünyam, herseyim, ömrüm,
ve hep der bana ben sensiz naparim... seni okadar cok seviyorumki ölürüm senin icin.. :69:

bende bazen derim.. iyiki varsinn askimm benimm..seni cok seviyorum..

tam simdi mesaj geldii, yeni bir kelime daha:
antep fistigim :69:

balım bitekim canım sevgilim bitanecik sevdiğim ömrüm çikolatam
oda bana gülüm güzelim tatlım balım der

oyyyy yerim onu:16:

Back