Sevgilinize nasil hitap edersiniz kizlarrrrr ???:))))

Ben herşeyi diyorum herhalde ya, aşkım cnm bitanem hayatım, sevgilim,yakışıklım, tatlım,balım,bebişim,lolipopum,dolma biberi,paşam, tosunum, katibim,ali çavuş:D(kaynanam böle hitap ediyo oğluna) ,gül yüzlüm, güzel gözlem, tombişim,erkeğim,kocacım :D:D(alıştırıyorum kendimi )aklıma bunlar geliyor kızlar:D

Guzel guzel:asigim:

güzel tabi öyle de hoşuna gidicektir bizimkinin koltukları kabarıoo valla uçucak az dahakaydirigubbakcemile3hem kim güzel yada yakışıklı olarak sevdiğinin onu görmesini istemez ki dimi canımyerimseniben

Evet cok haklisin birtanem cok guzel bir duygu mesela bana guzelim degince coook hosuma gidiyor yaaazemuszemus

kaydirigubbakcemile3bide yeni gelin olcan hee accük romantik olsana kız ismiyle çağırıyon çocuğu opuyorumnanaktan

Birak kizim Allah Allah hee yeni evli olacaksin askim diyeceksin hee varmi oylekaydirigubbakcemile3 varsa haber verrrr canimmmmmmmm
konusma donemlerinde oluyor sonra cok nadir ya gercekten :umursamaz:?

bak ya ben bu erkekleri anlamıorum kız valla bak illa bi kulp buluolar yapmadıkları bişiye ne yani ismini söyleyince daha mı özelmiş basit olmuyomuş yani ahh bu erkklerde bizdeki zekanın yarısı olsa varya nasıl mutlu ederiz onları ama işte bizim kıymetimizi bilmiolarsırnaşık şey

Cok haklisiniz yaaa :asigim:

Back