Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hitap şekillerini klasikleştirmeden değiştirmekte fayda var
arada bir ismiyle hitap etmeyi unutmamak lağzım tabi arkadaşını çağrır gibi değil :)
sevgilim,aşkım,hayatım,bitanem,paşam,tosunum daha oo bissürü hangi birini sayıcam ki![]()
VAy VAy oyle diyorsun demek :))
say say bakalim belki icinden begenebilirim askim canim birtanem sevgilimden haric yakisikli diyorum nasil sizce ?benim icin cok basit geliyor yabilmiyorumkismile
onu cok sevdigimi hissetmesi icin nasil bir hitap ta bulunmam lazim??ay delirecegim ya bugun konustuk bana dediki sen bende bir parcamsinn artik sana yakin olmak istiyorum farkli farkli hitaplar cikarti cokta hosuma gitti bende birsey uyduramadim yaaa:roflol:
heralde yavrum ne sandın sen arkadaşınıyerimsenibenben yakışıkllım da diorum bide bazen msj atarken hey yakışıklı nbr falan diorum geyiğine katılıorum ama bunu yazarken bar kadını edasında tövbe tövbe bak utandımm:kedi:şaka tabi ama ben bide ilkim diorum,bide ilk aşkımda diorum,nefesimin tek sebebi diorum içimden öyle bi gelio ki hemde bunları derken hiç öyle bi duygu yok başka yania.s:asigim:
Ay canim benim ya ne kadar guzel birsey ASK...:asigim::asigim:
Yakisiklim buda guzel yaa dimiopuyorumnanaktan
genelde ismiyleee hitap ederim:)arada hayatım derim:)
kaydirigubbakcemile3bide yeni gelin olcan hee accük romantik olsana kız ismiyle çağırıyon çocuğu opuyorumnanaktan
aynen işte etkiye tepki evet kadınlar öyle yani senin odunluğunla alakası yok eniştede sorun dilini çek dışarı onun acı biberi sür bak nasıl der kaydirigubbakcemile3malesef tamamen odunummmmm kuzukaydirigubbakcemile3benimkide demezzzz belki ondan demiyorumdurrr etkiye tepki meselesikaydirigubbakcemile3
aynen işte etkiye tepki evet kadınlar öyle yani senin odunluğunla alakası yok eniştede sorun dilini çek dışarı onun acı biberi sür bak nasıl der kaydirigubbakcemile3
valla cnm bnm dedimmmm bi acaiplik var niye ismimle hitap ediyorsunnn sürekli :)cvp aynen şuu
"çok basittt aşkım cnm cicim demek sahte geliyor dediii"...ee bu laftan sonradaaaa daha sormadım niye demiyorsun diyeeekaydirigubbakcemile3bakalım evlenince der belki ama sanmıyorum nişanlıyken demediyse evlenince hiç demezkaydirigubbakcemile3allahtan hani bende bu tarz hitap şeklini çok sevmem hanii arada bi kaç kes dese yetrli sürekli aşkım cnm diye gezmekte tuhaf geliyor:)
bence ikisinin ortası olmalı yeri gelince içten bi aşkım denmeli yeri gelincede ismiyleeee aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3ama sadece birini yapmakta olmuyor:):):):):