Sevgiliniz size yalan söylese 3. şansı verirmiydiniz

Ya canım en başta ilişkinizin bi şansı dha hakedp haketmediğine karar wermen lazm.
Ne kadardır birliktesinz baya uzun zamandırmı birlktesinz ?
Ve ilişkiniz ne boyutta?
Bunlarda bence önemli faktrler..

haklısın canım 2 seneyi doldurmasına 1 ay kaldı karar verme konusunda ona yüz verdikçe astarını istiyor eğer birdaha yüz verirsem alıp başını gidecek önünü alamıycam ya adam akıllı düzelcek karşıma çıkıp nedenini anlatacak biteceğini bilsede böyle yapcak yada bu ilişki burda bitcek yalan konusuna gelince o konuda taviz verirmiyim bilmem ama daha taviz verip vermemeyi bile düşünmüyorum kararım katiyyen gözüme gözükmesin gerekirse yoluma bile çıksa yolunu değiştirsin

sen 2 kere şans vermişsin ki yalan da 2 kere şans vermek bile fazla ki sen 3.şans diyosun.insan 1 kere yalan söyler hadi hata yapmış dersin affedersin 2.şansı verirsin ama tekrar 2.ye yalan söylüyorsa orda durup bir düşünürsün demek ki sana yalan söylerken gayet rahat olabiliyo senden bişey gizlerken suçluluk hissetmiyo ki vicdanı rahat ki tekrar yalan söyleyebiliyo.taviz tavizi doğurur sen ona vereceğin şansları vermişsin şimdi affetsen yine yalan söylicektir çünkü adam sana yalan söylerken gayet rahat tekrar kalbini kırmasına izin verme yerimseniben

2. şansı vermezdim ki ,3. şansını yakalasın ....

hata 1 kez yapılır...2.si yapılırsa ahmaklıktır....

"ALLAHIM ne olur bana yalan söyleyen,her defasında bunu atlatıp sevgım sayesınde yenıden başlayabılen bır sevgili ver" diye dua ettığinizi sanmıyorum..ya da ıdealınız bu değildir..
sevgi herşeydır ama herşeyede eyvallah denmezkı..
kendı hakkınızı siz gözeteceksınız ıkıli ilişkilerde..nıye ona endekslı??
siz yapsanız aynı toleransı göremeyeceksınız emın olun..o nedenle kaplumbağa mısalı taşımayın o yükü sırtınızda..
3. şansı sırf sevıyorum gerekçesı ıle verıyorsanız,ilerıde üzülmeyede hazırlayın kendınızı..
bız kadınlar en çok şu noktada aldatıyoruz kendımzı..
siz şu an yıne yalan söyleyecek kanısındasınız,kendınıze bıle söylemek ıstemeyıp 3.de düzelır dıyorsunuz..tıpkı evlenınce düzelır dıyen kadınlar gıbı..evlenınce nasıl hıçbırşey değişmıyrsa..3. şanstada değişmeyecek..
nasıl olsa affeder gıbı anne tavrıyla yaklaşırsanız zarar görürsünuz..nıye haketmedığınız muameleye ızın verıyorsunuz?buna ızın vererek karşı tarafın sizi DEFALARCA üzmesıne siz sebep oluyorsunuz..sevgınız sızı üzer hale gelıp acabalar çoğaldıkça ilerıdekı pişmanlıık geliyorum dıyor..size böyle davranılmasına izin vermeyın..

Hepsi erkek demişsin....Sen cep telefonundakı ebruyu,selını,banuyu ,hüseyin,burak,diye kaydettiklerini biliyorsundur galiba...ısrarla olan şeye yok demesi şüphe çekici...Erkeklere şans verirken 2 de kalmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…