- Konu Sahibi esmerguzeli06
-
erkek arkadasin seni kandiramasin diye cok ustune gidiyorsun ama nedense supheli hareketler icerisinde o da surekli.
bu isin sonu cok hayirli degil yazik sana kendini yipratiyorsun onun pesinde.
birak ne hali varsa gorsun.
o da olabilir, ya da msn adreslerinden birisi erkek ismi ile eklenmistir ama aslinda kizdir..
ya da aslinda hic boyle bi niyeti yoktu kiz msni eklemek gibi.. tamamen oylesine alinmis bir msndi..
sahsen benim de kac tane msn adresim var ama kimilerini hic kullanmiyorum bile.. kimilerine arada bir girip bakiyorum.
onemli olan bence tavri, ben buyum inanirsan inan inanmazsan banane mi yapiyor yoksa snei inandirmayami calisiyor..
haksizlik da yapiyor olabilirsin bi yandan..
erkek arkadasının 3.sansı hakedip haketmedigini sen daha iyi bilirsin.. ofken gectikten sonra bi kafanı dinle iliskininizi gozden gecir sakin kafayla git konus verdigi yanıtları seni tatmin ediyorsa 3. sansı verirsin
kendi bilmedigi nedenlerden sana msni ni mi vermek istememis?
enteresan valla..
Msn seçenekleri gizlilikten o adrese kimler ekleme talebi yollamş kimler önceden eklenmiş silinmş engellenmiş görebilrsn cnm.
Belkide sen iki L ile girmeye çalşrken o sırada o hepsini temizledi günahınıda almak istemiorum tbkide fakat bilerek sna iki L war dediyse buda 4. yalan oluo.
Kendi hayatınla ilgili en doğru kararı sen werirsin güvenilir we bir şansı dha hakedio diosan affediceksen konuyu bidha çamadan ilişkiyi yıpratmadan affetmelisn yaptığı hatayı başına kaka kaka dğruyu öğretemezsin bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?