• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz size yalan söylese 3. şansı verirmiydiniz

esmerguzeli06

esmerguzeli
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
509
1
96
Ankara
arkadaşlar sevgiliniz size yalan söylese sizde bunu herdefasında yakalasanız nasıl karşılardınız sevgilimin bu 3cü yalanı yalanı sevmem bu konuda taviz vermem ama hayatımda çok sevdiğim insanlara 3 şans tanırım 2 şansıni kullandı yine söyledi busefer yüzüne bile bakmıyorum sorun ise anlatıyorum bukadar büyütülecek bir sorun değilmi sizce benmi abartıyorum yoksa yalanın küçüğü büyüğü olmazmı

sorun sevgilimin 2 msne adresi vardı birini internet cafede girerken arkadaşı görüyor şifresini ve ele geçiriyor bir iki ay vermiyor sevgilimde hangi arkadaşı olduğunu bilmiyor sonra öğrenip alıyor ben kuşku içindeyim tabi aldınmı diye herzaman soruyorum ve adres bir aydırki elinde bana hayır almadım diyor ben farklı bir msn adres alıp kaydettim benim olduğumu sanmış olabilir tabiki iptal etti adresi bende profiline baktım nekadarda iptal etse profilini gizlemedikçe görebilirsin profilinde bir kız yiğeni var 24 ekimde buna ünüversiteyi kazanmışsın hayırsız unuttun bizili bir not göndermiş sonra yine sordum aldınmı diye artık dayanamadım patladım e almadında ele geçiren kişi senin yeğenini gülsümü nerden tanıyıpta yeğenim neyapıyorsun gibi konuşuyor dedim oda evet aldım dedi şifresini ver dedim sinirden bağırarak söyledim verdi ama şifrenin sonunun iki L ili bittiğini söyledi deniyorum deniyorum açılmıyor en son bir L ile yazdım ve açıldı hemen şifreyi gizli yanıtı değiştirdim şuan adresin bende olduğunu bilmiyor ve içine girdim hiç bir kız adresi yok hep erkek adresi neden ALDIĞINI söylemedin diyorum söylemedim nedenini bilmiyorum diyor neden bana yalan söyledin diyorum bilmiyorum diyor bende bende olduğunu bilmediği için şifresini değiştiğim için oda bunu bilmediği için bende giremiyorum diyor bende o şifreyi bul bulana kadar gözüme gözükme dedim sana 5 gün süre bul o şifreyi dedim biraz kıvransın diye şifreyi vereceğimden değil ama tükürdüğüm tükrüğüde yalamak istemiyor 3cü yalanında biter demiştim bu olay sizce büyütülecek bir olay değilmi ya kafayı yiycem siz olsaydınız ne yapardınız böylesi bir durumda lütfen yardımcı olursanız sevinirim:oklava:

Son düzenleme:
canim ben sana hak veriorum bende elbet kuskulanirdim niye yalan sölio sakliyacak bisimi var diye...yalan sölemesi hic hos degil...bosver erkeklere sert davranmalisinki simarmasinlar ve anlasinlar yoksa deger meger anlamazlar ii yapiorsun

erkek arkadasin seni kandiramasin diye cok ustune gidiyorsun ama nedense supheli hareketler icerisinde o da surekli.
bu isin sonu cok hayirli degil yazik sana kendini yipratiyorsun onun pesinde.
birak ne hali varsa gorsun.

erkek arkadasin seni kandiramasin diye cok ustune gidiyorsun ama nedense supheli hareketler icerisinde o da surekli.
bu isin sonu cok hayirli degil yazik sana kendini yipratiyorsun onun pesinde.
birak ne hali varsa gorsun.

bende aynen öle yaptım şanslarını hiçe saydı bu sondu birdaha yüzümü göremeyeceğinin kendiside farkında ama yapacaklarınında kalmıyor yalandan nefret ederim kendiside biliyor gizliyior soruyorum sormasam benim ona karşı belki inanmayacaksınız 6. hissim çok kuvvetli bi iş çevirdiğini hemen sezerim içimden kendisinede derim yalan söylemiyorsun dimi bana diye 3 yalanınıda sezdim bunuda diyorum o adres sende ver şifresini yok yok sen yok demeye devma et ben bulurum dedim çıkarıyorum anam bilmiyorum içimmi temiz bana yalnış yapamıyor bir bir elimin altına geliyor yaptıkları allahın sevgili kuluyum herhal yapacaklarını önceden anlıyorum attığı adımdan anlıyorum

uzme kendini canim.. 3 sans az degil.. kredisini tuketmis.. ama cok da umursamiyor gibi davraniyor bence..
acaba cok mu ustune gidip bunalttin dicem ama kimsenin yalan soylemeye hakki yok neticede..
dur bakalim cikar kokusu..

ben her defasında söylerim sakın bana yalan söyleme affetmeyeceğim şeyler içinde 2ciyi o çeker diyorum neyapım anlamadıktan sonra 3cü oldu tükürdüğüm tükrüğü yalamak istemiyorum ama kafamın karıştığı nokta neden kız adresi yoktu beni yakalr bulur diyemi sildi kafam oraya takılıyor yoksa gerçekten seviyorda ben sordukça inat gitti söylemedimi

o da olabilir, ya da msn adreslerinden birisi erkek ismi ile eklenmistir ama aslinda kizdir..
ya da aslinda hic boyle bi niyeti yoktu kiz msni eklemek gibi.. tamamen oylesine alinmis bir msndi..
sahsen benim de kac tane msn adresim var ama kimilerini hic kullanmiyorum bile.. kimilerine arada bir girip bakiyorum.
onemli olan bence tavri, ben buyum inanirsan inan inanmazsan banane mi yapiyor yoksa snei inandirmayami calisiyor..
haksizlik da yapiyor olabilirsin bi yandan..

erkek arkadasının 3.sansı hakedip haketmedigini sen daha iyi bilirsin.. ofken gectikten sonra bi kafanı dinle iliskininizi gozden gecir sakin kafayla git konus verdigi yanıtları seni tatmin ediyorsa 3. sansı verirsin

o da olabilir, ya da msn adreslerinden birisi erkek ismi ile eklenmistir ama aslinda kizdir..
ya da aslinda hic boyle bi niyeti yoktu kiz msni eklemek gibi.. tamamen oylesine alinmis bir msndi..
sahsen benim de kac tane msn adresim var ama kimilerini hic kullanmiyorum bile.. kimilerine arada bir girip bakiyorum.
onemli olan bence tavri, ben buyum inanirsan inan inanmazsan banane mi yapiyor yoksa snei inandirmayami calisiyor..
haksizlik da yapiyor olabilirsin bi yandan..

beni inandırmaya çalışıyor msne şifresini veriyor ama üstüne bastırarak iki L ile gireceksin diyor bende girdim girdim olmadı birde tek L ile deneyim dedim denedim oldu o arada kendiside iki L ile giriyordu açamadı yoksa kafasımı karıştı bende tek L ile deneyince sondaki harfi allahın işi ya açıldı sonra hemen şifreyi gizli yanıtı değiştir ondan sonra benimde haberim yokmuş gibi davrandım

erkek arkadasının 3.sansı hakedip haketmedigini sen daha iyi bilirsin.. ofken gectikten sonra bi kafanı dinle iliskininizi gozden gecir sakin kafayla git konus verdigi yanıtları seni tatmin ediyorsa 3. sansı verirsin

işte sakince beni çok kırdığını ve neden yaptığını sordum neden yalan söyledin dedim bilmiyorum dedi bir an vermek istemedim dedi üstüne bastırarak lütfen nedenini anlat bana maksadıyın nedenini anlat dedim yok bir nedeni vermek istemedim dedi belki inat gittim ama bilmiyorum dedi

kendi bilmedigi nedenlerden sana msni ni mi vermek istememis?
enteresan valla..

benim anlamadığım noktada orası nedenini soruyorum bilmiyorum diyor bu sorduğum soruya adam akıllı cevap alamadığım içinde çıldırıyorum konuşmuyorum tel çıkmıyorum nefret ettiğimi bile söyledim kendisinden yalan söylediği zaman soğuyorum dedim

Msn seçenekleri gizlilikten o adrese kimler ekleme talebi yollamş kimler önceden eklenmiş silinmş engellenmiş görebilrsn cnm.
Belkide sen iki L ile girmeye çalşrken o sırada o hepsini temizledi günahınıda almak istemiorum tbkide fakat bilerek sna iki L war dediyse buda 4. yalan oluo.
Kendi hayatınla ilgili en doğru kararı sen werirsin güvenilir we bir şansı dha hakedio diosan affediceksen konuyu bidha çamadan ilişkiyi yıpratmadan affetmelisn yaptığı hatayı başına kaka kaka dğruyu öğretemezsin bence..

Yalanlar şüpeler insanın içini kemirir..Acabalar çoğalır..Taviz vermemelisin..Sen affedersin o devam eder..İlk olsaydı tamam ama bu 3.olacak.Zor yanii...

Msn seçenekleri gizlilikten o adrese kimler ekleme talebi yollamş kimler önceden eklenmiş silinmş engellenmiş görebilrsn cnm.
Belkide sen iki L ile girmeye çalşrken o sırada o hepsini temizledi günahınıda almak istemiorum tbkide fakat bilerek sna iki L war dediyse buda 4. yalan oluo.
Kendi hayatınla ilgili en doğru kararı sen werirsin güvenilir we bir şansı dha hakedio diosan affediceksen konuyu bidha çamadan ilişkiyi yıpratmadan affetmelisn yaptığı hatayı başına kaka kaka dğruyu öğretemezsin bence..

baktım baktım onlar elimden geçti tekrardan hepsini kaydettim onun gibi konuşuyorum her kızla en son nezaman görüştük diyorum 1 sene önce felan diyorlar anlayacanız hepsiyle teker teker konuşuyorum oltaya gelen olur elbet diye ben işimi şansa bırakmam ne çevirdiğini bulcam ya çevircekti en baştan engel oldum

Ya canım en başta ilişkinizin bi şansı dha hakedp haketmediğine karar wermen lazm.
Ne kadardır birliktesinz baya uzun zamandırmı birlktesinz ?
Ve ilişkiniz ne boyutta?
Bunlarda bence önemli faktrler..

Back