• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz eski sevgilisi hakkında...!

Sevgilin aldatılmanın verdiği acıyı yaşıyor hala.. Aşk ya nefrete yada sevgiye dönüşürmüş o kızdan nefret ediyor belli
çok sevmiş çünkü ama nefrette bir duygudur unutma bunu.Seninle bir ilişki yaşıyorsa ve ciddiyse geçmişi silmeli her fırsatta eski sevgilisini anmamalı.
Sende izin verme buna tavrını baştan koy sonra çok daha fazla üzülürsün geçmişi kurcalamanın manası yok.

Hmmmm, hmmm.... aslında ben de böyle düşünüyorum, benim neyim eksik? yani illa bir hediye alsın demiyorum, düşünmesi yeterli. Hediyeyi alsa da kabul etmem zaten, prensip meselesi olarak. Ama öyle demesine alındım gerçekten. Peki bunun yanlış olduğunu ona nasıl yansıtmalıyım? bu fikrinden vazgeçmez ama bu da bir gerçek. İstemiyorsa istemez, zorlayamam.. Demek ki gerçekten sevmiyor beni ve ilerde evlenirsek bana bir çiçek bile almayacak. Aldıklarını yüzüme de vurabilir belki... YAni illa alçakgönüllü diye hediye almamanın bahanesi mi olurmuş en saçma. Alamasa tamam,ama öyle kırıcı konuşması gerekmiyordu, şimdi daha da üzüldüm işte..:59: Bu arada teşekkür ediyorum canım yorumun için!:)

tatlım senı yanlıs yonlendırmek ıstemem ama ,erk arkının sen alcak gonulluusn benı her halımle kabul edersın demesı gercektten tahammulu zorlayacak kadar cırkın bır cumle .ve bunun ustune marıfetms gıbı eskı sevgılısıne aldıklarını sana anlatması cok ayıp coookk.dedııgn gıbı almıyorsan bıle ses etme ,ne yazıkkı bızım erkeklermız hedıye konusunda ınce fıkırı degıllerdır.ıllakı onları durtmek uyarmak lzm .onemlı olan hedıyenın buyuklugu dgl ama akıl etmek gerekır.onu kıbarca uyar,zamanında eskı sevgılıne aldıgın hedıyelrden dolayı kendını somurulmusmu hıssedıyorsun da ,o yuzdenmı bana hedıye almaktan cekınıyorsun.bana alıcagın hedıyeden kendını somurulmusmu hıssedıceksın .ben senden cok buyk bı beklentı ıcerısnde degılım ,eet alcakgonulluyum ama bende dusunulup manevı degerı olan bırseyı senden hedıye almak cok isterdım .seklınde uyarıda bulunabılrsn tatlım.

benim eşimde benden önceki 4 yıl birlikte oldugu kızı cok sevmiş. bende cok sordum sorguladım, sonradan canım sıkıldı, duyduklarım karşısında. zaten daha sonradan o kızın ismini bile anmak istemediğini söyledi ama benim eşim ayrılmış kızdan. neyse eşimin beni daha cok sevdiğini biliyorum. benim için zaman içinde cok şey yaptı. ara ara hala sorgulasamda saçmalık. geçmişini cok fazla sorup sorgulamayın. yaşanmış bitmiş diye düşünün. sonuçta her ne olursa olsun sizinle birlikte.

benimde tabi eşimden önceki erkek arkadaşımı sevdiğimi düşünmüştüm ama eşimi tanıdıkça ve zaman içinde sevginin öyle bir duygu olmadıgını ögrendim ve eşim bana herkesi herşeyi unutturdu. beni aldatmıştı bu bana cok koydu ama eşimi o kadar cok sevmiştimki, iyikide beni aldatmış ve ben eşimi tanımışım. bazen cok kızarım ama çokta severim:) sizinkide bu hesaba benziyor ama kendinizi bu tür şeylerle doldurmayın. aklınıza gelmesi normal ama takıntı haline getirmeyin. ilişkiniz bu nedenle zarar görür.

Ohaaa falan olduuum şuan şoktayııım resmen benim yaşadıklarımııın aynısııı !!!
Konularıma bakarsan yaşadıklarımı okuyabilirsin canım ama ben yinede bi anlatim.
Onunla tanıstıgımda yaralıydı 4 yıllıkk bir ilişki geçmşti basından ve bir daha aşka sevgiye tövbe etmştii. !
bu 4 yıllık süre içinde neler yaşadılarsa hepsini dürüstçe anlattı bana . Öyle kıskandımkiii içim içimi yiordu
Deliriyordum... Kız için neler yapmıs ama öyle böyle değil sen hediyeye takıyorsun kafayı. Benimkisi kız için bıçaklanmış gnlerce
hastanede yatmış düşün artık benim halimi seen . Evlenmeyi düşünüyorlarmış..
Fakat sahilde ( samsunda).. Bandırma vapurunun ordaa yürürken kızı baskasyla el ele kol kola görmş sonra anlamışki aldatılıo ve o anda
Bitmiş ilişki ! ( evden bununla buluscam diyp baska erkeklere gdiomş brde) Kızda kız değil !o....pu .. ama buna ragmen çok sevmş onu her haliyle kabl etmş
Kızın oynaşları bunun peşine takılmış
kavga etmş bçaklanmış !!
Kızın ailesi bunu istememiş gtmş ailesiyle konusmus kızınızn kız olmamasının bi önemi yok bnm için çok sviorm onu demiş..
Babası sormuş bu kızı nsl kabul ediosn böle diee. Buda bütün suçu üstüne almış ben bozdum kızlığını die yalan sölemmş..
daaha nelerr nelerrr...
Uzun lafın kısası sen bir hediye için bu kadar dert edion ben aylarca neler çektiimm. Ama hepsi boşunaymş
Geçmişine takılıp kaldıgım içn pşmanım , sonucta geçmiş , adam beni seçmiş daha ne uzatıyorumki! suan ilişkmz hala devam edio ve o askerde
onu beklioruuum.. çoook mutluyuuumm.. O kızın ona veremediği sevgiyi ona verdiimm için benim içinde çok şeyler yaptıı . Tamam
Bıçaklanmadı felan amaa . Benim için önemli olan ne varsa yaptııı :)) Adımı kalbinin tam üstüne yazdırdı ( gerçek dövme ) ve bunu askerdeyken
yaptı... Bir zamanlar çok istemştm ben öle şeler yapmam demşti amma askrdeyken aklına gelmş ve yaptııı :31: :31:
Ve daha bissürü sebeb..
Canım bak sen beni dinle geçmiş konuları açma !! ben sürekli açıodumm mesela bi yerde bulusuoduk.. Onunlada burda bulustunmu ?
diyodum yada öpüsüorz meselaa. acaba benimle öpüsürken onunla yaptıkları aklına geliomudur elini tuttgumda o kız aklına geliomdr die kafayı yiodm .
Sürekli eski konuları acıodum ... Çocugun unutmasına izin vermiodum . Zaten yapı olarak çok meraklı brymdr 2 ay boyunca hep bu kızı kıskanmştm ama sonra
Daha konusu açılmadıı... NE kadar merak edersen eet o kızın konusunu açma bebeğiim sakın sakın
O kızın adını ble ağzına almasına izin verme hele kendine sakııın kıyaslama yapmaa. Bak yaşamş bri olarak söylüorm merakından ölsende geçmişi açma. Eğer o açıyorsada ona aynen şöyle söyle
" O kız hakkında birşey duymak istemiyorum artık , geçmişinin bir önemi yok geçmişini silip atalım. Geleceğim ol benim.. Bundan sonra önümze bakalım . Onunla bir çok şey yaşamış olabilirsin ama. Bu sekilde sürekli bu konular açılırsa.. BİZ birşseyler yaşayamaycğz. Ve gerçekten bu konulardan çok sıkıldım artık seni seviyorum ve sadece seni istiyorum İKİMİZ olalım baskasına yer vermeyelim... Geçmişimizi unutalım geleceğe bakalım sevgilim " de . Ben böyle bir konusma yaptım ve o günden sonra bu konular hiiiç açılmadı.

Son düzenleme:
7 ay uzunn bir süre ve ayrılalı 3 yıl olmuş acaba aynı şeleri yaşamaktan korktuğu için sana anlatıp yapmamanımı bekliyo ama sen genede konuş onunla hoşlanmadığını belirt ya da bir kere sen anlat eskini tepkisine göre neler hissettiğini anlatmaya çalış canım

.
Fakat sahilde ( samsunda).. Bandırma vapurunun ordaa yürürken kızı baskasyla el ele kol kola görmş sonra anlamışki aldatılıo ve o anda
Bitmiş ilişki ! ( evden bununla buluscam diyp baska erkeklere gdiomş brde) Kızda kız değil !o....pu .. ama buna ragmen çok sevmş onu her haliyle kabl etmş
kavga etmş bçaklanmış !!
Kızın ailesi bunu istememiş gtmş ailesiyle konusmus kızınızn kız olmamasının bi önemi yok bnm için çok sviorm onu demiş..
Babası sormuş bu kızı nsl kabul ediosn böle diee. Buda bütün suçu üstüne almış ben bozdum kızlığını die yalan sölemmş..
daaha nelerr nelerrr...

================================================
tatlım oncelıkle Allah mutlu mesut etsın dıleklerımı ıletmek ısterım .ıns .hıcbırzman huzurunuz bozulmaz hep boyle kalırsınz .
ancak yazdıklarında takıldıgım ıkı cumle oldugu ıcın hepsını alıntı yapmadım .
1.sevgılın gecmsıte sevgılısı taafından aldatıldıgını gorunce ,o ılıskıyı orada o an bıtrdı demssn .pekı ,bu gecmısdekı kızın oynasları neden sevgılının pesıne takılıyor .sevgılın ztn ılıskıyı bıtrms .
2.sevgılın gecmısdekı kız arkının babasına ,kızınız bakıre olmasada benım ıcın onemlı degıl ben onu her halıyle kabul edıyorum,hatta ben bozdum seklınde cumle kullanmayı nasıl becerebılms.kızın ve aılesı ıcın gercekten onur kırıcı .kız bakıre olmasa bıle bunu aılesıne ıfade etmesı ıcın gereken en son ınsandır senın sevgılın .bu cok ayıp .

Son düzenleme:
.
kavga etmş bçaklanmış !!
daaha nelerr nelerrr...

================================================
tatlım oncelıkle Allah mutlu mesut etsın dıleklerımı ıletmek ısterım .ıns .hıcbırzman huzurunuz bozulmaz hep boyle kalırsınz .
ancak yazdıklarında takıldıgım ıkı cumle oldugu ıcın hepsını alıntı yapmadım .
1.sevgılın gecmsıte sevgılısı taafından aldatıldıgını gorunce ,o ılıskıyı orada o an bıtrdı demssn .pekı ,bu gecmısdekı kızın oynasları neden sevgılının pesıne takılıyor .sevgılın ztn ılıskıyı bıtrms .
2.sevgılın gecmısdekı kız arkının babasına ,kızınız bakıre olmasada benım ıcın onemlı degıl ben onu her halıyle kabul edıyorum,hatta ben bozdum seklınde cumle kullanmayı nasıl becerebılms.kızın ve aılesı ıcın gercekten onur kırıcı .kız bakıre olmasa bıle bunu aılesıne ıfade etmesı ıcın gereken en son ınsandır senın sevgılın .bu cok ayıp .

1. Canııım bunlar beraberken kızın yattıgı adamlar gelip bu kızı rahat bırakcaksın diyorlarmış.. Kız zevk için yatıyormus adamalrla ..
Benim sevgilim sinir hastasıdır. Gelip bir erkek bana yan gözle baksa o adamı döver o derecede kıskançtr.. Ve zaten
İlişkiyi bitirdikten sonra kimse gelip bişe dememiş yani hersey bunlar beraberken olmus.

2.Babası kızının ne oldugunu biliyormus tatlım benim sevgilime aynen söyle sormuş " benim kızım bakire dğl bir erkek olarak nasıl kabul ediceksin bu durumu ?"
Oda ben onu her haliyle kabul ediyorum bir önemi yok dmş. Kızın babasıda "öyle şey olmazz " felan diyince.
" Bakire olmamasının nedeni benim , ben bozdum kızlığını" dmş..
Anladınmı hayatııımm ..

Bana bunları anlattıgında vay beee ne aşkmış , felan dedim ama kız aslında hiç sevmemiş sadece bu svmş
Şimdii ona hakettigi sevgiyide veriorm mutluyum :31:

Bayanlar erkeklere göre daha şıp sevdi yani daha çabuk sever bağlanırız
onlar ise zor sever sevdiklernde de kolay unutamazlar hatta unutmazlar...
Yeni ilişkilernde onlara hata gelen önceki ilşkilernde yaptıkları doğal sevgi gösterilerini
yapmaz ve daha temkinli olurlar onlar böyle kasıldıkça ilişki normal akışından
sıyrılır belirli kalıpta ilerler bu durumda ne sevgi olur ne aşkkk
Yani sevgilinin bu önyargıyı atması lazım seni tanıması lazım
inan ciddi bir sorun bu ona bunu söylemelisin
herşeyi akışına bırakmalı...

cnm bak bence şu acıdan düşünmek lazım zamanında çok sevmiş onun için herşeyi yapmış ama olmamış peki bunlar yaşanırken sen varmıydın yoktun tmm anlatırken kıskanıyor olabilirsin sana yinede geçmişkten anlatması bence güzel bir şey benim sevgilimde anlatmıştı bana ama çok uzzatmadı bi kaç defa atlattı ondan sonra kesti kıskandığını belli etme eğer anlatmaya devam ederse tersle dinlemek istemediğini hoşuna gitmediği söyle bence bi daha yapmz cnm bak bende bi zaman bunu yaşadım dediğim gibi sevgilim ilk sevdiği kızı anlattı bi kaç defa neyse açıkça bende merak ettim dinledi,m saygı duydum ama tabi kıskandım çok kıskandım ama belli etmedim sende kaskandığı belli edersen inadına anlatır kıskanılmak her insanın hoşuna gideer bunu unutma cnm ama şimdi şunun farkındayım ki ne kadar kıskansamda zamanında şimdi anlıyorum ki beni çok seviyo ve ben çok değerliyim onun için yani kendimi o kızın yanına bile koymuyorum çünkü her kez kendi yolunda şimdi o benim yanımda benim sevgilim ben ondan sevgilimin gözünde daha üstünüm:9::66::64::65:

ah erkekler ahhh ne de quzel oyuncular !!!

tatlım aynısı benım basıma qeldıı daha once baska bı konuda yazmstm 3kez aldatıldm sonuncda kızla konustum anlattım basıma qelenlerı cocuk tabı onu kandrmk ıcın cok uqrastı kıza benım o ... oldumu solemıs babamın abmın benı sattını fln solemıs kızda komsum he bılıo nasıl aılem olduqnu neyse ben cekıldm aradan kızla hla bırlıkteler mutlu olsunlar ne dııım

ama dıceqım o kı erkekler cok ii yalan soler ve eskı kız arkdsnın arksndan konusuyosa bı qun senıde aldttında sende onu bırktıqnı senın hakknda da konuscak onurlu bı erkek ne olursa olsun bıtıp qıdn bısı ıcın bole olması qrekıyodu dıyıp susmalı ...

o karakterını bellı etmıs ben sımdıkı ılskılermde cok dııkkat edıyorum buna cıkmadn once eskıyı soruyorm hakknda kotu konsursa o erkekqın karakterı orta umarum uzulmsn canım
hakkında hayırlısıı olsnn dıyorum

Kendisi de üzüntüden mide kanaması geçirmiş canım, anlaşılan bu erkekler çok acı çekiyor ayrıldıklarında.
Ohaaa falan olduuum şuan şoktayııım resmen benim yaşadıklarımııın aynısııı !!!
Konularıma bakarsanşk acısını bile kadınlardan daha uzun sürede hazmediyorlarmış. Ama nihayetinde sizin mutlu olmanıza sevindim. umarım
bizim de sorunumuz yoktur, ben abartıyorumdur. teşekkür ederim bu arada canım!:)

A yaşadıklarımı okuyabilirsin canım ama ben yinede bi anlatim.
Onunla tanıstıgımda yaralıydı 4 yıllıkk bir ilişki geçmşti basından ve bir daha aşka sevgiye tövbe etmştii. !
bu 4 yıllık süre içinde neler yaşadılarsa hepsini dürüstçe anlattı bana . Öyle kıskandımkiii içim içimi yiordu
Deliriyordum... Kız için neler yapmıs ama öyle böyle değil sen hediyeye takıyorsun kafayı. Benimkisi kız için bıçaklanmış gnlerce
hastanede yatmış düşün artık benim halimi seen . Evlenmeyi düşünüyorlarmış..
kavga etmş bçaklanmış !!
daaha nelerr nelerrr...
Uzun lafın kısası sen bir hediye için bu kadar dert edion ben aylarca neler çektiimm. Ama hepsi boşunaymş
Geçmişine takılıp kaldıgım içn pşmanım , sonucta geçmiş , adam beni seçmiş daha ne uzatıyorumki! suan ilişkmz hala devam edio ve o askerde
onu beklioruuum.. çoook mutluyuuumm.. O kızın ona veremediği sevgiyi ona verdiimm için benim içinde çok şeyler yaptıı . Tamam
Bıçaklanmadı felan amaa . Benim için önemli olan ne varsa yaptııı :)) Adımı kalbinin tam üstüne yazdırdı ( gerçek dövme ) ve bunu askerdeyken
yaptı... Bir zamanlar çok istemştm ben öle şeler yapmam demşti amma askrdeyken aklına gelmş ve yaptııı :31: :31:
Ve daha bissürü sebeb..
Canım bak sen beni dinle geçmiş konuları açma !! ben sürekli açıodumm mesela bi yerde bulusuoduk.. Onunlada burda bulustunmu ?
diyodum yada öpüsüorz meselaa. acaba benimle öpüsürken onunla yaptıkları aklına geliomudur elini tuttgumda o kız aklına geliomdr die kafayı yiodm .
Sürekli eski konuları acıodum ... Çocugun unutmasına izin vermiodum . Zaten yapı olarak çok meraklı brymdr 2 ay boyunca hep bu kızı kıskanmştm ama sonra
Daha konusu açılmadıı... NE kadar merak edersen eet o kızın konusunu açma bebeğiim sakın sakın
O kızın adını ble ağzına almasına izin verme hele kendine sakııın kıyaslama yapmaa. Bak yaşamş bri olarak söylüorm merakından ölsende geçmişi açma. Eğer o açıyorsada ona aynen şöyle söyle
" O kız hakkında birşey duymak istemiyorum artık , geçmişinin bir önemi yok geçmişini silip atalım. Geleceğim ol benim.. Bundan sonra önümze bakalım . Onunla bir çok şey yaşamış olabilirsin ama. Bu sekilde sürekli bu konular açılırsa.. BİZ birşseyler yaşayamaycğz. Ve gerçekten bu konulardan çok sıkıldım artık seni seviyorum ve sadece seni istiyorum İKİMİZ olalım baskasına yer vermeyelim... Geçmişimizi unutalım geleceğe bakalım sevgilim " de . Ben böyle bir konusma yaptım ve o günden sonra bu konular hiiiç açılmadı.

Buna benzer birşey söylemişti bana bir keresinde. sana karşı ilk zamanlarda ilgisiz davranmak zorunda kaldım, sebebi de; senden önceki ilişkimde çok fazla verici olduğum halde sevilememe, haketmediğim şeyler yaşamamdan dolayıydı demişti bana. Bence halen daha çekiniyor hayal kırıklığına uğramaktan korkuyor ve buyüzden fazla uzatmak istemiyor flört dönemini. Onu anlamaya çalışıyorum ama bana karşı önyargılı olursa nasıl aşabilir ki bu durumu anlamıyor, anlatamıyorum. Bir daha konuşursa belirteceğim mutlaka, teşekkür ederim!:)
7 ay uzunn bir süre ve ayrılalı 3 yıl olmuş acaba aynı şeleri yaşamaktan korktuğu için sana anlatıp yapmamanımı bekliyo ama sen genede konuş onunla hoşlanmadığını belirt ya da bir kere sen anlat eskini tepkisine göre neler hissettiğini anlatmaya çalış canım

Evet ben de şuan bu durumdayım, yaşıyorum. Teşekkür ederim!:)
Bayanlar erkeklere göre daha şıp sevdi yani daha çabuk sever bağlanırız
onlar ise zor sever sevdiklernde de kolay unutamazlar hatta unutmazlar...
Yeni ilişkilernde onlara hata gelen önceki ilşkilernde yaptıkları doğal sevgi gösterilerini
yapmaz ve daha temkinli olurlar onlar böyle kasıldıkça ilişki normal akışından
sıyrılır belirli kalıpta ilerler bu durumda ne sevgi olur ne aşkkk
Yani sevgilinin bu önyargıyı atması lazım seni tanıması lazım
inan ciddi bir sorun bu ona bunu söylemelisin
herşeyi akışına bırakmalı...

Bedeni bizimle evet ama ya kalbi? işte bunu düşünmek bile acı veriyor. şimdi sevgiliyiz kolay olmazsa ayrılrıız ama ya evlenince çoluk çocuğa karışınca? kadınlık gururumuz ne olacak? çocuğumuz veya çocuklarımız ne olacak? kendi hayatımız ne olacak? huzurumuz ne olacak? psikolojimiz ne olacak? hepsi birden yerle yeksan olacak ve sil baştan hayat yeniden başlamaya gücümüz dahi olmayaca belki.Beni korkudan şey de bu... Kalbi de bana ait olsun istiyorum, eskinin adı hiç geçmesin bizbize olalım istiyorum. 2 bedende tek kalp. inş. olur. bu aada mutluluğunuz daim olsun canım teşekkür ediyorum!:)
cnm bak bence şu acıdan düşünmek lazım zamanında çok sevmiş onun için herşeyi yapmış ama olmamış peki bunlar yaşanırken sen varmıydın yoktun mm anlatırken kıskanıyor olabilirsin sana yinede geçmişkten anlatması bence güzel bir şey benim sevgilimde anlatmıştı bana ama çok uzzatmadı bi kaç defa atlattı ondan sonra kesti kıskandığını belli etme eğer anlatmaya devam ederse tersle dinlemek istemediğini hoşuna gitmediği söyle bence bi daha yapmz cnm bak bende bi zaman bunu yaşadım dediğim gibi sevgilim ilk sevdiği kızı anlattı bi kaç defa neyse açıkça bende merak ettim dinledi,m saygı duydum ama tabi kıskandım çok kıskandım ama belli etmedim sende kaskandığı belli edersen inadına anlatır kıskanılmak her insanın hoşuna gideer bunu unutma cnm ama şimdi şunun farkındayım ki ne kadar kıskansamda zamanında şimdi anlıyorum ki beni çok seviyo ve ben çok değerliyim onun için yani kendimi o kızın yanına bile koymuyorum çünkü her kez kendi yolunda şimdi o benim yanımda benim sevgilim ben ondan sevgilimin gözünde daha üstünüm:9::66::64::65:

ilk başlarda kötü konuşmuyordu ama en sonki konuşmasında biraz kötü konuştu. Ona ben de kızdım, ne olursa olsun saygı duyması lazım, zorla güzellik olmuyor malum... bundan sonraki günler bize ne getirecek merakla bekliyorum. teşekkür ederim canım!:)

ah erkekler ahhh ne de quzel oyuncular !!!

tatlım aynısı benım basıma qeldıı daha once baska bı konuda yazmstm 3kez aldatıldm sonuncda kızla konustum anlattım basıma qelenlerı cocuk tabı onu kandrmk ıcın cok uqrastı kıza benım o ... oldumu solemıs babamın abmın benı sattını fln solemıs kızda komsum he bılıo nasıl aılem olduqnu neyse ben cekıldm aradan kızla hla bırlıkteler mutlu olsunlar ne dııım

ama dıceqım o kı erkekler cok ii yalan soler ve eskı kız arkdsnın arksndan konusuyosa bı qun senıde aldttında sende onu bırktıqnı senın hakknda da konuscak onurlu bı erkek ne olursa olsun bıtıp qıdn bısı ıcın bole olması qrekıyodu dıyıp susmalı ...

o karakterını bellı etmıs ben sımdıkı ılskılermde cok dııkkat edıyorum buna cıkmadn once eskıyı soruyorm hakknda kotu konsursa o erkekqın karakterı orta umarum uzulmsn canım
hakkında hayırlısıı olsnn dıyorum

Evet ben de öyule yapacağım, bir daha açarsa konuyu... konu kapansın, ben de bir daha irdelemem zaten. teşekkür ederim canım!:)

Sevgilin aldatılmanın verdiği acıyı yaşıyor hala.. Aşk ya nefrete yada sevgiye dönüşürmüş o kızdan nefret ediyor belli
çok sevmiş çünkü ama nefrette bir duygudur unutma bunu.Seninle bir ilişki yaşıyorsa ve ciddiyse geçmişi silmeli her fırsatta eski sevgilisini anmamalı.
Sende izin verme buna tavrını baştan koy sonra çok daha fazla üzülürsün geçmişi kurcalamanın manası yok.

peki canım aynen öyle yapacağım bakalım ne cvp veriyor. teşekkür ederim! :)
tatlım senı yanlıs yonlendırmek ıstemem ama ,erk arkının sen alcak gonulluusn benı her halımle kabul edersın demesı gercektten mmulu zorlayacak kadar cırkın bır cumle .ve bunun ustune marıfetms gıbı eskı sevgılısıne aldıklarını sana anlatması cok ayıp coookk.dedııgn gıbı almıyorsan bıle ses etme ,ne yazıkkı bızım erkeklermız hedıye konusunda ınce fıkırı degıllerdır.ıllakı onları durtmek uyarmak lzm .onemlı olan hedıyenın buyuklugu dgl ama akıl etmek gerekır.onu kıbarca uyar,zamanında eskı sevgılıne aldıgın hedıyelrden dolayı kendını somurulmusmu hıssedıyorsun da ,o yuzdenmı bana hedıye almaktan cekınıyorsun.bana alıcagın hedıyeden kendını somurulmusmu hıssedıceksın .ben senden cok buyk bı beklentı ıcerısnde degılım ,eet alcakgonulluyum ama bende dusunulup manevı degerı olan bırseyı senden hedıye almak cok isterdım .seklınde uyarıda bulunabılrsn tatlım.

Evet ama ben sorgulamıyorum ki canım, o kendisi açıyor konusunu ve ben de dayanamayıp sormuş bulundum bir kere...Yoksa ben konusunu bile açmam.
Teşekkür ederim canım!:)
benim eşimde benden önceki 4 yıl birlikte oldugu kızı cok sevmiş. bende cok sordum sorguladım, sonradan canım sıkıldı, duyduklarım karşısında. zaten daha sonradan o kızın ismini bile anmak istemediğini söyledi ama benim eşim ayrılmış kızdan. neyse eşimin beni daha cok sevdiğini biliyorum. benim için zaman içinde cok şey yaptı. ara ara hala sorgulasamda saçmalık. geçmişini cok fazla sorup sorgulamayın. yaşanmış bitmiş diye düşünün. sonuçta her ne olursa olsun sizinle birlikte.

benimde tabi eşimden önceki erkek arkadaşımı sevdiğimi düşünmüştüm ama eşimi tanıdıkça ve zaman içinde sevginin öyle bir duygu olmadıgını ögrendim ve eşim bana herkesi herşeyi unutturdu. beni aldatmıştı bu bana cok koydu ama eşimi o kadar cok sevmiştimki, iyikide beni aldatmış ve ben eşimi tanımışım. bazen cok kızarım ama çokta severim:) sizinkide bu hesaba benziyor ama kendinizi bu tür şeylerle doldurmayın. aklınıza gelmesi normal ama takıntı haline getirmeyin. ilişkiniz bu nedenle zarar görür.

Buna benzer birşey söylemişti bana bir keresinde. sana karşı ilk zamanlarda ilgisiz davranmak zorunda kaldım, sebebi de; senden önceki ilişkimde çok fazla verici olduğum halde sevilememe, haketmediğim şeyler yaşamamdan dolayıydı demişti bana. Bence halen daha çekiniyor hayal kırıklığına uğramaktan korkuyor ve buyüzden fazla uzatmak istemiyor flört dönemini. Onu anlamaya çalışıyorum ama bana karşı önyargılı olursa nasıl aşabilir ki bu durumu anlamıyor, anlatamıyorum. Bir daha konuşursa belirteceğim mutlaka, teşekkür ederim!:)

Sen ona sevdini ver , elini tut.. O kızın veremediği sevgiyi verrr o seni emin ol el üstünde tutarr
Sonunda sevgimi hak eden brini buldm der :16: zaman iste bebeğim. Güvenini kazan onun
yaralı oldugu için korkuyor ilk iliskisindeki gibi olmasından onu terk etmenden korkuyor , bağlanmaktan korkuyorr
Bunlarııın hepsini zamanla atltıcaksnz ama sabırlı ol , sevginin hissettir ona vee bu eski sevgli konusunu da açmayın daha !
Ne sen nede o ! eğer bidaha açılırsa dediklerimi söyle :34: Flört dönemi bıraak uzasın , sen ona o sana tam güvenene kadarda
sürsün bence :19: Onu gerçekten çok sevdgne inandırman lazım.. Sonrası gelir zateenn :21: :21:

1. Canııım bunlar beraberken kızın yattıgı adamlar gelip bu kızı rahat bırakcaksın diyorlarmış.. Kız zevk için yatıyormus adamalrla ..
Benim sevgilim sinir hastasıdır. Gelip bir erkek bana yan gözle baksa o adamı döver o derecede kıskançtr.. Ve zaten
İlişkiyi bitirdikten sonra kimse gelip bişe dememiş yani hersey bunlar beraberken olmus.

2.Babası kızının ne oldugunu biliyormus tatlım benim sevgilime aynen söyle sormuş " benim kızım bakire dğl bir erkek olarak nasıl kabul ediceksin bu durumu ?"
Oda ben onu her haliyle kabul ediyorum bir önemi yok dmş. Kızın babasıda "öyle şey olmazz " felan diyince.
" Bakire olmamasının nedeni benim , ben bozdum kızlığını" dmş..
Anladınmı hayatııımm ..

Bana bunları anlattıgında vay beee ne aşkmış , felan dedim ama kız aslında hiç sevmemiş sadece bu svmş
Şimdii ona hakettigi sevgiyide veriorm mutluyum :31:

tatlım erk arkının eskı sevgılısının aılede cok ama cok uc nktada olacak kadar ılgıncmıs.bır baba kızının sevgılısıne benım kızım bakıre degıl dıyebılrmı yahuuu bu nasıl bır baba.o kızla cocuk arasındadır yanı sadece o kızla cocugu ılgılendırı bu mesele.kızının bakıre olmayısını bir baba, cocuga benım kızım bakıre degıl nasıl kabur edersn dıye sorabılr mı ya:9:bakıre olmadıgını kızın kendısı soylemesı gerekır cocuga .babası degıl .cocuk zatn kabul ederse eder etmez se etmez .babanın somrası ne kadar ılgınc ne catlak aıle bunlar bole yahuuu:9:

ilişkiniz ilerledikçe oda önyargılarından sıyrılcak ve senn ona benzemediğini anlıycak canım inşallah her şey çok güzel olur senin için :)

ilişkilerde bence bu eski sevgili konuları asla açılmamalı..sordukça daha çok merak edersiniz içiniz içinizi yer yıpranırsınız ve ilişkinizi de yıpratırsınız adı üstünde eski zaten bitmiş geçmiş..artık olmayan birini kıskanmak yersiz bi davranış..bence bi daha hiç bu konuyu açma kafana takma unut gitsin..zaten ciddi de düşünülüyomuş..eğer eski sevgilisine olan sevgisi bitmemiş olsa şu an senin değil onun yanında olurdu..

Eski sevgili konusunu sürekli açıyor olması onu unutamadığını gösterir bence. Hala onunla yaşamak istediği bir şeyler içinde kalmış olmalı. Eskiyi dilinden düşürmeyen bir adamdan hayır gelmez. Allah kimsenin başına vermesin.

Ben de yaşadığım için söylüyorum bunu. :43:

Ama umarım sizin sonunuz güzel olur ve erkek arkadaşınız yaptığı bu saygısızlıktan bir an önce vazgeçer. Bence terbiyesizlik eskilerden bahsetmek. Hiç hoş bir şey değil. Nasıl oturup onu dinleyebiliyorsunuz siz de anlayamadım. :19:

Bence de. ama bu tür cinsler açıyormuş hatta aldatıyormuş da. Artık birlikte değiliz, ayrıldık. böyle daha rahatım gerçekten boşuna üzülmüşüm ne kadar aptalmışım meğer.. :P
ilişkilerde bence bu eski sevgili konuları asla açılmamalı..sordukça daha çok merak edersiniz içiniz içinizi yer yıpranırsınız ve ilişkinizi de yıpratırsınız adı üstünde eski zaten bitmiş geçmiş..artık olmayan birini kıskanmak yersiz bi davranış..bence bi daha hiç bu konuyu açma kafana takma unut gitsin..zaten ciddi de düşünülüyomuş..eğer eski sevgilisine olan sevgisi bitmemiş olsa şu an senin değil onun yanında olurdu..

Amin, Allah kimsenin başına vermesin böylelerini. Hayır gelmediği gibi, hç bir işe de yaramazlar sadece huzur bozup üzmekten başka...
Eski sevgili konusunu sürekli açıyor olması onu unutamadığını gösterir bence. Hala onunla yaşamak istediği bir şeyler içinde kalmış olmalı. Eskiyi dilinden düşürmeyen bir adamdan hayır gelmez. Allah kimsenin başına vermesin.

Ben de yaşadığım için söylüyorum bunu. :43:

Ama umarım sizin sonunuz güzel olur ve erkek arkadaşınız yaptığı bu saygısızlıktan bir an önce vazgeçer. Bence terbiyesizlik eskilerden bahsetmek. Hiç hoş bir şey değil. Nasıl oturup onu dinleyebiliyorsunuz siz de anlayamadım. :19:

Back