öncelikle seninde kandilin mübarek olsun:)şimdi konuya gelelim:
canm evet sevgilin eski sevgilini çok sevmiş bu bir gerçek ama sana nedn ondn bahsediyor..snle çktığına göre ciddi düşndüğüne göre artık geride kalması gerekiyor.sen seviyorsun anladm ama onun eski sevgilisi konusunu kim açıyor nasıl gliyorsunz eski sevgiliye..hem boşver sen varsın artık senin alçakgönllü old.sölemiş onun gibi değilsn demiş.demekki seni seviyor.canm eski sevgilisnden ayrldktan sonramı çkmaya başladnz??ayrıca seven kıskanır..seni anlıyorum buyzden..:)
canım tam emin olamamakla birlikte şu durum olmuş olabilir.. ona çok değer vermiştir kendini paralamıştır.. ama bakmıştır kız değer vermiyor.. bundan sonra bundan sonra yok böyle bişey demiştir.. birde kız onu süründürüyorsa o daha çok hevesli oluyorlar..
aslında bunu biz kızlarda yapıyoruz.. birine çok fazla değer veriyoruz o canımızı yakınca diyoruz ki ilerde biri olursa böyle yapmayacağım bir daha..
ama sen yine de tedbirli ol canım devamlı konu açılırsa.. tavrını koy..
ayy senin kadar konuşamazdım bile ben iyi dinliyosun onu yaa ne alaka sana anlatıyor bunu bence kırıldığını söle yazık sanada ömrün boyu bu anlatmalarını unutamazsın öle zaman gelirki bunlar kafana takılır onu çok sevdi beni sevmedi mi. birde örnek olarak o kıza yaptıklarını değil senin için yaptığı özel şeleri düşün. bir de ne zamandır çıkıyosunuz??
Kandilin mübarek olsun.
Her ilişki kendine özeldir.Her ilişkide dengeler farklı olur.
İlişkiyi kabaca almak-vermek olarak ele alırsak,bazılarında daha fazla alan taraf bazılarında daha fazla veren taraf olabilir insan.
Bir de istemeyi bilen ve talepkar olan insanlar vardır.
Bu alışverişler,duygusal,fiziksel veya maddi anlamda,yani her açıdan geçerli olabilir.
Diyeceğim şu ki,iki ilişkiyi birbiriyle kıyaslamak yanlıştır.
O kıza birşeyler almış,jest yapmış olması,onu daha çok sevdiği anlamına asla gelmez.
Kız istemeyi biliyor olabilir veya erkek arkadaşın o dönemde,ilişkiyi bu bazda yürütmüş olabilir.Birşeyler aldığı zaman o kızı daha çok kendine bağlayacağını düşünmek gibi...
Hatta bu tamamen erkek arkadaşının,hayatının o dönemine veya o zamanki yaşına,yaşayışına,hayat görüşüne dair bir tutum olabilir.
Ayrıca,her ilişki,yaşanırken güzeldir.Bittiğinde aynı güzellikle hatırlanmayabilir.
Hiç sevmedim derse şu an için samimi olabilir,o zamanlar çok sevdiğini düşünmüştür ama o,o zamanda kalmıştır.
Duygular ve düşünceler değişir.
Anlatabildim umarım :)
Eski sevgililerden,eski ilişkilerden bahsetmek her zaman ilişkiyi yıpratır. Yanlış anlaşılmalara neden olur. Hem ne gerek var ki ? geçmiş geçmişte kalmış zaten. Bence sevgiline düzgün bir dille bir daha eskilerden bahsetmemesini söyle. İkiniz açısından daha iyi olur.
Geçmiş geçmişte kalmıştır ve her şeyin üzerine sünger çekmek gerekir. İlişkilerde bir taraf sürekli eski ilişkisinden bahsediyorsa eski ilişkisini, eski sevgilisini unutamadığı anlamına gelir ve ilk fırsatta o sevgilisine dönebilir. tecrübe konuşuyor..
diğer arkadaşların dediklerine bende aynen katılıyorum. ne gerek var ki eski konuları deşmeye... o zaman sende eski sevgililerinden bahset, birazda o seni dinlesin, nasıl birşeymiş anlasın beyfendi..
Bunu ilk zamanlar espriyle karışık sormuştum aslında ciddi olarak öğrenmek istemiştim kendimce.
İsterse baştan aşağıya altın olsun, bir tekme bir azar yollarım geri, bir daha nasıl kabul edeyim onu beni aldattı. diye söylemişt. Bana da, canım böyle düşünmediğim soruları bana sorma lütfen diye de eklemişti. Artık giderse keyfi bilir, boynuzlanmaya meraklıysa bilemem, aldatıldığını bile bile lades diyen erkek ne kadar erkektir ki? tartışılır...
istemedigin cevabi almaktan korktugun sorulari neden soruyorsun? bence sevgiline yasaklamalisin eski sevgilisinden bahsetmesine ve merakini gidermemelisin. hem sana ne ondan bundan simdi sen varsin. ve eger o kisinin yerini doldurmuyo olsaydin yaninda olmazdi...
Cnm bu erkeklerin sağı solu hiç belli olmaz o yüzden güvenmemek gerekir. Benim erkek arkadaşım da eski kız arkadaşı için ben ona dönmem bana böyle yaptı şöyle yaptı gibisinden konuşuyordu. Şuan o kızla birlikte, arkasından atıp tuttuğu kızla birlikte
bende yaşadım.ilkinde koydum tavrımı çantamı kafasına vurdum rezil ettim onu
Tam bir kişiliksizmiş o da boşver canım. Giden gider zorla tutamayız ama geri dönmeyi de isteyecektir eminim. Bir erkek bile bile neden halen kabul eder ki böyle bir kızı? demek ki başka bir çıkarı vardır veya aşktan gözü görmüyordur, veya kendisi de kişiliksizdir. Tam tencere kapak olmuşlardır, birbirilerini aldatıp aldanırlar, gül gibi geçinirler işte...:) Teşekkür ederim! :)
Tek seferde mi vurdunuz çantayı? yoksa birkaç kez konuşmuşluğu var mıydı eski hakkında? o zaman ben fazla yüz vermişim demek ki!Teşekkürler!:)
tubasu ; tatlım.eger benım sevgılım sureklı eskı kız arkından bana bahsedıyorsa ıyı veya kotu farketmez dusunecegım tek sey şu olurdu ;kızın sevgılımın canını cok yaktıgı,ona fazlasıyla deger verıp ama o degerın karsılıgını alamadıgı ıcın cok uzuldugu (ayrıca erkeklere kok sokturdugunzde daha degerlı oluyorsunz ) ona verdıgı degerın yarısını bana vermedıgını dusunurdum .keske sana verms olsaydım o degerı dıyede pısmanlık yasadıgını dusunurdm.unutmayalım kı ,kın ve nefrette bır duygudur .o ınsandan kın ve nefretle bahsedıp durmasıda ona karsı bı duygusunun oldugunu belırtır.ayrıca eskı sevgılısıne dayanamayıp her ıstedıgnı alıyorms onu mutlu etmek ıcın,pekı benım neyım eksık ondan bana neden alınmıyor ,benım bırseyde gozum kaldıgında neden ıcı sızlamıyor ? tek neden benım alcakgonullu olmammı ? alcakgonulluluk kotumudr ,gozu yukseklerde olanamı hedıyelerle mukafatlandırmak gerekıyor.bu cok yanls bırsey .vallahı bıllahı sacını basını yolarım sevgılımın .bana bırsey almayacak ona zamanında sureklı almıs olucak ,gozlerını oyarım onuntatlım ben kendımı koydum da yorumladım ,yanlıs anlama sakın. ama eskı sevgılısınden bahsetmesıne ızın verme cnm.erkek arkadsım bana bugune kdr hıc sormadı eskı erkek arkadsımı .ama ben merak edıp sormusumdur hıc anlatmaz ole ustun koru anatıp kapatr .gecenlerde eskı sevgılısınıde bırlıkte gorduk alıswerıs merkezınde .bayag bı gobek baglams.sevgılım hıc oralı degıl bakmıyor .ben hemen ,aa eray bakk eskı sevgılın baksana suna baksana bı yaa dıye durtup duruyorum erek arkımda ,yaa suzan manyk manyak mıllete bakıp durma rahatsz etme mılletı dıyor .askımm mınık buyunlum mınık kurbagam bnm, cok sevıyorumm onu ben
burdanda soylıyım dedım
Merhabalar!
Öncelikle bu mübarek gecede Berat Kandilinizi en içten dileklerimle kutluyorum!.. Hayırlara vesile olması dilek ve dualarımla...Sizden empati yapmanızı rica ediyorum.
Kendinizi bu kızın yerine koyun lütfen. Erkek arkadaşınız zamanında eski sevgilisi tarafından aldatılmış ve bunu size detayıyla anlattı. O ilişkide ne gibi sorunlarla karşılaştığını, aralarında geçen ilginç diyalogları vs.. Onun kızı ne kadar çok sevdiğini ama onu sevdiği kadar sevilmediğini vs.. hepsini size anlattı, siz de erkek arkadaşınızın size karşı dürüst davrandığını düşündünüz. Fakat zaman zaman yine açılıyor konu.. O kızın hakkında iyi şeyler konuşmuyor, iyi ki de bırakmışım, sen beni hayata bağladın, neden daha önce karşıma çıkmadın ki sana bu yüzden çok kızıyorum gibisinden konuşmalar yapıyor. Sonra yine aynı konuşmada o kıza hediyeler aldığını öğreniyorsunuz. Tabi kıskanıyorsunuz doğal olarak soruyorsunuz tatlı dille ve yüzeysel olarak. Aranızda şöyle bir diyalog geçiyor:
Sen: Sen kendin mi alıyordun hediyeyi yoksa o mu senden bekliyordu almanı?
Sevgilin: Mesela bir yerde birşey gördüğü zaman öyle bir bakıyordu ki içim gidiyordu ben de almak istiyordum.
Sen: ne almıştın mesela?
Sevgilin: Makyaj malzemesi setiydi. bir gün o yokken gitmiştim o baktığı mağazaya, oradaki kadın görevliden yardım alıp almıştım o zamanlar.
Sen: O zaman sen beni onun kadar sevmemişsin. Onu çok sevmişsin çok iyi anlıyorum ama bana bunları hiç yapmadın, yapmıyorsun da.
Sevgilin: Evet ama canım sen çok alçakgönüllüsün, benden öyle birşey beklemiyorsun beni herşeyimle kabul ediyorsun. Sen onun gibi değilsin.
Siz de diyecek söz bulamıyorsunuz, üzülüyorsunuz o anda aklınızdan neler geçer başka? ne düşünürsünüz? bu konu hakkında fikir ve varsa tecrübelerinizi öğrenebilir miyim acaba? Bu arada sevgilinizle gayet ciddi bir ilişkiniz var, evlenmeyi istiyor sizinle! Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?