Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz başıma gelmedi. Doğum günüme az bir zaman kaldı ama neden bilmiyorum içimde böyle bir kuşku var.Özellikle yeni ilişki için söylüyorum, değer vermiyodur net. Öylesine beraberdir.
Henüz başıma gelmedi. Doğum günüme az bir zaman kaldı ama neden bilmiyorum içimde böyle bir kuşku var.
O zaman yarın buluşup suratına bir tane tokat yabıştırın. Çünkü testiyi kırabilir ne de olsa...Henüz başıma gelmedi. Doğum günüme az bir zaman kaldı ama neden bilmiyorum içimde böyle bir kuşku var.
Neyi düşünürseniz onu çoğaltırsınız. Sakin olun.Doğum gününü unutması hoş değil ama sadece bunu baz alarak önemsemiyor, sevmiyor demek doğru gelmiyor bana. İlişkinin süresi, ilişki içerisindeki size karşı tavırları vb şeyler önemli bence.
Bilmiyorum ya bi anda aklıma takıldı. Hiç konusu da açılmıyor iyice şüpheleniyorumBen hatırlatmam önceden ama unutursa kafasını kırarım net skdjdjdj konu sahibi sen de normal değilsin ya, kaç gün önceden kutlasın adam bir bekle.
Dövüşmen guzumBilmiyorum ya bi anda aklıma takıldı. Hiç konusu da açılmıyor iyice şüpheleniyorum![]()
Canim sen boyle ihtimallere uzulup dert edinirsen cok yasamazsinHenüz başıma gelmedi. Doğum günüme az bir zaman kaldı ama neden bilmiyorum içimde böyle bir kuşku var.