• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz doğum gününüzü unutsa ne tepki verirsiniz?

Renfri

Bir kaosun içindeyim ve sadece kendimi düşüneceğim
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2020
959
5.540
88
Merhaba. Yeni sayılabilecek bir ilişkiniz var diyelim ve böyle bir durum yaşandı. Tepkiniz ne olur ayrılır mısınız?

Bozulurdum.
Özel günlere değer veren biriyim, 3 özel gün, biri doğum günleri, diğeri yıldönümü .
Karşımdaki insan bu günlere değer vermiyorsa onunla uyuşmazlığımız var diye düşünürüm,beklediğim incelikleri göremeyeceğim bir ilişki istemem.
Bunun için direkt ayrılmayabilirim. Neden unutmuş, problemleri mi var, unuttuğunu hatırlatınca ne tepki verdi vs ona göre yol çizerim.

Ya ben önceden söylerim doğum günüm yaklaşıyor diye sürekli. Yine unuttuysa da ısırıyorum. Neden unuttun diyorum, sonra bir daha unutmuyor.

Ben hatırlatmam önceden ama unutursa kafasını kırarım net skdjdjdj konu sahibi sen de normal değilsin ya, kaç gün önceden kutlasın adam bir bekle.

Ben hatırlatmam önceden ama unutursa kafasını kırarım net skdjdjdj konu sahibi sen de normal değilsin ya, kaç gün önceden kutlasın adam bir bekle.
Bilmiyorum ya bi anda aklıma takıldı. Hiç konusu da açılmıyor iyice şüpheleniyorum😂

Bilmiyorum ya bi anda aklıma takıldı. Hiç konusu da açılmıyor iyice şüpheleniyorum😂
Dövüşmen guzum🤣 Değer vermekle de direkt alakası yok bence bazı insanlar gerçekten hatırlamıyor. Tabi sadece seninkini unutuyorsa o zaman sıkıntı, bekle bakalım sen.

yeni iliskide biraz sorun olabilir ama insanlarin ne sikintisi var nelerle ugrasiyor bilmek lazim gerek aile gerek ekonomik yada is yerinde kafasını kurcalayan sorunlari olabilir hepimiz insaniz bence gecerli bi sebebi yoksa bende deger vermedigini düşünürüm

Back
X