sevgılının cok sık görüşmek istemesı

işte bende bilemedim çok sıkmı gorusmek iyidir yoksa arada gorusmek dahamı gizemli.
bu seferde her görüşmek istedıgınde yanında oluyorum. oda beni özlesin bulusmaya gelırken heyecanlansın
yok yok sen en dogrusunu yapiyorsun, bu gune kadar tersini yaptim kiymetim kalmadi. zaten evlenince her gun yaninda olacaksin, boyle hem sevgini goster eksik etme, hemde gizemli kalsin her defasinda yaninda olma. zaten sen her defasinda onunla gorusursen isler tersine doner bu sefer kovalayan sen olursun, demedi deme. kacan kovalanir bu isler boyle.

.ben hergun gormek ıstemıyorum
İnsan sevdiğini hergün görmek ister bence. Benimde yakında düğünüm var, 3 senedir birlikteyiz görüşmeden geçirdiğimiz 1 günümüz yoktur. Dayanamam onsuz geçen güne.. Hem evlenmeyi düşünüyormuşsunuz evlenince her gün göreceksiniz, o nasıl olacak ?

cımbızla cekmıssınız ama hergun görusmek istemememın nedenı bırbırımızı ozleyelım konusacak konumuz olsun zaten ramazandayız gidecek yerımız yok. iftardan sonra ben cıkamıyorum evden dıye soyledim. tabıkı bu ınsanı hayatımın heryerınde istiyorum sımdıden ceyız alısverısı yapıyorum hayal kuruyorum.

ama bunu hafta da iki defaya cikarabilirsin, yine tadinda kalmis olur ama onu da evlenmeden biraz iyi tanimaya calis. huyu suyunu da vakit gecirerek daha iyi anlarsin, bunlari da bilmiyordum goremedim deme. ama her gun her istediginde yaninda olma, benden tavsiye.

dedıgınız gıbı haftada 2 olsun tadında olsun. her istedıgınde yanında oluyordum sanırım kafasında şu oluştu gelıyor her istedıgımde. biraz agırdan almak istedım

Cımbız mı, koskoca bir paragraf hergün görüşmek istemediğiniz, her gün görmek istemediğiniz üzerine açıklamalarda bulunmuşsunuz. Tabiki sizin tercihiniz ben işin kendimcesini söyledim.

Bizde flört döneminde böyleydik . Eşim arardı sabah seni bırakayım, öğleden sonra işten gelirdim bi bakardım çarşıda bekliyo beni, olmadı eve girdikten sonra hemen arkamdan gelirdi. Ben bunalıp "yeter artık yeaa görüşmek istemiyorum "diye şimarmanın tadını yaşadım Evlendik hala aynı arkadaşım her bulduğu boş anda görüşüyoruz , inşallah senin sevgilinde evlenince değişmez

Canım senin yerinde olmak isteyen o kadar çok insan var ki. Bizim sevgililerimiz bir mesaj atmaya bile tenezzül etmez niye aramiyosun demeye kalksak trip atan kezban oluruz. Yat kalk dua et boyle bir ilişki yasadigin için. Erkek arkadaşına inanılmaz saygı duydum allah bana da bölgesini nasip etsin

ucuncu gözle bakılınca çok daha iyi anladım sevgılımın değerini. iyiki konu açmışım yoksa gül gibi cocogu kaçıracaktım elimden anlamsız hallerim yüzünden.

amin inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre değerini bilen eş versin

Bence bu konu fake kızlar Türkiye'de böyle erkek varmı ilgili?

Şaka bir yana da sen şimdiden sıkılıyorsan evlenince ne yapacaksın merak ettim. Burdaki konuları takip ediyorsan millet ilgisizlikten, sevgisizlikten şikayetçi sen ilgiden. Keşke herkesin tutkulu ve ilgi dolu bir eşi olsa. Gerçekten çok güzel birşey. Allah herkese yaşatsın inaşşahhh

Eger bu durumu gercekten sevmiyorsan mesafeni koru ya da acik acik konus.
Benim esim de boyle cunku. Evlenmeden once beraber calisiyoduk. Ben isten ayrildim. Hala ogle tatillerinde ya eve gelir ya disarida bulusuruz. Degismiyorlar.

Yok boyle sevgilii. Oo cok guzel. Keske bizde de olsah bence keyfine bak valla ne guzel ilgili iste arkadaslarin dedigi gibi planlarinin cogu senle bu cok guzel biseyy ve bu seni cok cok cok cok cokkk sevdigini gosterir sana cok deger veriyo kiymetini bil. Bi gun bu tavrindan sikilip hic bulusma planlarindan bahsetmese hep arkadaslariyla vakit gecirse yine konu acicaksin sevgilim benle ilgilenmiyo diye. Haftada bir cok aaazzz. Gorusun bulusun gezin tozun genciz guzeliz yaz geldi oh miss

günün 5 vakti görüşmek abartı tabiki. ama haftada 1 kerede görüşmek; günah be adamaaaa :)

seni görmek istemesi çok güzel. planlarına dahil etmesi falan. hem kendini sıkıntıya sokmadan onuda üzmeden orta yolu bul derim ben.
imrendim şahsen darısı bizimkine inşallahhhhh

kadinlar... kadinlarimiz... az görüsse de sikayet ederdin bir derdim var adam cok ilgisiz derdin... ama bence de herseyin fazlasi zarar.. tatli tatli görüsmek lazim tadinda kalmali yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…