- 20 Aralık 2014
- 446
- 245
-
- Konu Sahibi heytbengeldim
yok yok sen en dogrusunu yapiyorsun, bu gune kadar tersini yaptim kiymetim kalmadi. zaten evlenince her gun yaninda olacaksin, boyle hem sevgini goster eksik etme, hemde gizemli kalsin her defasinda yaninda olma. zaten sen her defasinda onunla gorusursen isler tersine doner bu sefer kovalayan sen olursun, demedi deme. kacan kovalanir bu isler boyle.işte bende bilemedim çok sıkmı gorusmek iyidir yoksa arada gorusmek dahamı gizemli.
bu seferde her görüşmek istedıgınde yanında oluyorum. oda beni özlesin bulusmaya gelırken heyecanlansın
İnsan sevdiğini hergün görmek ister bence. Benimde yakında düğünüm var, 3 senedir birlikteyiz görüşmeden geçirdiğimiz 1 günümüz yoktur. Dayanamam onsuz geçen güne.. Hem evlenmeyi düşünüyormuşsunuz evlenince her gün göreceksiniz, o nasıl olacak ?.ben hergun gormek ıstemıyorum
cımbızla cekmıssınız ama hergun görusmek istemememın nedenı bırbırımızı ozleyelım konusacak konumuz olsun zaten ramazandayız gidecek yerımız yok. iftardan sonra ben cıkamıyorum evden dıye soyledim. tabıkı bu ınsanı hayatımın heryerınde istiyorum sımdıden ceyız alısverısı yapıyorum hayal kuruyorum.İnsan sevdiğini hergün görmek ister bence. Benimde yakında düğünüm var, 3 senedir birlikteyiz görüşmeden geçirdiğimiz 1 günümüz yoktur. Dayanamam onsuz geçen güne.. Hem evlenmeyi düşünüyormuşsunuz evlenince her gün göreceksiniz, o nasıl olacak ?
dedıgınız gıbı haftada 2 olsun tadında olsun. her istedıgınde yanında oluyordum sanırım kafasında şu oluştu gelıyor her istedıgımde. biraz agırdan almak istedımama bunu hafta da iki defaya cikarabilirsin, yine tadinda kalmis olur ama onu da evlenmeden biraz iyi tanimaya calis. huyu suyunu da vakit gecirerek daha iyi anlarsin, bunlari da bilmiyordum goremedim deme. ama her gun her istediginde yaninda olma, benden tavsiye.
Cımbız mı, koskoca bir paragraf hergün görüşmek istemediğiniz, her gün görmek istemediğiniz üzerine açıklamalarda bulunmuşsunuz. Tabiki sizin tercihiniz ben işin kendimcesini söyledim.cımbızla cekmıssınız ama hergun görusmek istemememın nedenı bırbırımızı ozleyelım konusacak konumuz olsun zaten ramazandayız gidecek yerımız yok. iftardan sonra ben cıkamıyorum evden dıye soyledim. tabıkı bu ınsanı hayatımın heryerınde istiyorum sımdıden ceyız alısverısı yapıyorum hayal kuruyorum.
Canım senin yerinde olmak isteyen o kadar çok insan var ki. Bizim sevgililerimiz bir mesaj atmaya bile tenezzül etmez niye aramiyosun demeye kalksak trip atan kezban oluruz. Yat kalk dua et boyle bir ilişki yasadigin için. Erkek arkadaşına inanılmaz saygı duydum allah bana da bölgesini nasip etsinkızlar merhaba. içinde oldugum bir durum var sizlerden yardım almak istedım.
biriyle görüşüyorum aynı unıversıtede okuduk o zmandan tanıyorum ama 3 aydır sevgılıyız.
ben 28 o 30 yasında. ben özel sektorde calısıyorum kendısı memur. ıkımızın nıyetıde evlılık bayramdan sonra nasip olursa annesıyle tanışmaya gidecem.
sorunum şu. sabah oğle akşam bulusmak istiyor. sabah senı işe bırakıyım öğle arası ne yapacaksın aksam cıkısta ne yapacaksın.ben hergun gormek ıstemıyorum benımde kendıme gore planlarım var arkadaslarım var. onu ozlemek ıstıyorum. bayram sonrası dunya kadar planı var şuraya gıdelım gezerız vakıt gecırırız dıye adı konulmadan aıleler tanısmadan ben fazla görünmek istemıyorum.
artık en son babamı bahane ederek haftada bir buluşma kararı aldım. biri bizi babama soylemış cok sık görusemeyız artık aıleler tanısana kadar falan dedım.her turlu kabulum dedi.
acaba dıyorum ben mı abartıyorum olması gereken ne.
ucuncu gözle bakılınca çok daha iyi anladım sevgılımın değerini. iyiki konu açmışım yoksa gül gibi cocogu kaçıracaktım elimden anlamsız hallerim yüzünden.Canım senin yerinde olmak isteyen o kadar çok insan var ki. Bizim sevgililerimiz bir mesaj atmaya bile tenezzül etmez niye aramiyosun demeye kalksak trip atan kezban oluruz. Yat kalk dua et boyle bir ilişki yasadigin için. Erkek arkadaşına inanılmaz saygı duydum allah bana da bölgesini nasip etsin
kızlar merhaba. içinde oldugum bir durum var sizlerden yardım almak istedım.
biriyle görüşüyorum aynı unıversıtede okuduk o zmandan tanıyorum ama 3 aydır sevgılıyız.
ben 28 o 30 yasında. ben özel sektorde calısıyorum kendısı memur. ıkımızın nıyetıde evlılık bayramdan sonra nasip olursa annesıyle tanışmaya gidecem.
sorunum şu. sabah oğle akşam bulusmak istiyor. sabah senı işe bırakıyım öğle arası ne yapacaksın aksam cıkısta ne yapacaksın.ben hergun gormek ıstemıyorum benımde kendıme gore planlarım var arkadaslarım var. onu ozlemek ıstıyorum. bayram sonrası dunya kadar planı var şuraya gıdelım gezerız vakıt gecırırız dıye adı konulmadan aıleler tanısmadan ben fazla görünmek istemıyorum.
artık en son babamı bahane ederek haftada bir buluşma kararı aldım. biri bizi babama soylemış cok sık görusemeyız artık aıleler tanısana kadar falan dedım.her turlu kabulum dedi.
acaba dıyorum ben mı abartıyorum olması gereken ne.
kiz bunu sen mi söylüyorsunyanında olmak isteyen adamı neden kendinden uzaklaştırıyorsun?
sanırım yeterince hissetmiyorsun.