- 21 Şubat 2014
- 875
- 633
- 34
-
- Konu Sahibi heytbengeldim
bence ilginin tadını çıkar evlendikten sonra bunların sıklıgı azalacak emin ol
yanlış anlama cinsellik için değil seninle vakit geçirmek istiyor anladığım kadarı ile
ne güzell allah bu karakterini daim etsin3 aydır sevgılıyız daha elımı anca tuttu oda elındekı amelıyat ızıne bakayım dıye bahane edıyor oyle tutuyor. bende fazla gorunmek ıstemıyorum ilgisi cok hosuma gıdıyor ama kucuk sehırde yaşıyorum babamdan bırseyde gızlemek ıstemıyorum o yuzden.
alışıyon tatlımevlendikten sonra da herşey evlenene kadarmış diye konu açabilirsin
bende istemezdim sanırım günün 3 vakti görmek .
hafta 2 -3 gün yeterli de geresi bayar insanı.
evet hatırlıyorum o konunualışıyon tatlım
konu açmıştım belki hatırlarsın kocam herşeyi birlikte yapmak istiyor diye..
alıştım artık
yok uzaklastırma değil sureklı telde gorusuyoruz zaten birde yüzyüze olunca ben sıkılmak istemıyorum. kendısı bu sekıldemı düşünürki acaba benden uzaklasmak ıstıyor dıyeyanında olmak isteyen adamı neden kendinden uzaklaştırıyorsun?
sanırım yeterince hissetmiyorsun.
düşünebilir yada bilemiyorum..yok uzaklastırma değil sureklı telde gorusuyoruz zaten birde yüzyüze olunca ben sıkılmak istemıyorum. kendısı bu sekıldemı düşünürki acaba benden uzaklasmak ıstıyor dıye
ne güzel ağzınızın evınızın aşkınızın tadı hiç bozulmasın.düşünebilir yada bilemiyorum..
benim kocamda her an birlikte olalım istiyor.
başlarda yalnız kalamıyorum diye şikayet ediyordum sonra alıştım sanırım..
şimdi heran onla olmak beni mutlu ediyor.
amin tatlım inşallah.ne güzel ağzınızın evınızın aşkınızın tadı hiç bozulmasın.
sanırım ben bıraz sert çıktım. uzun zamandır sevgılım yoktu fazla ılgılenınce sanki sık muhabbet tez ayrılık getırır diye arada gorusmek istedım.
işte bende bilemedim çok sıkmı gorusmek iyidir yoksa arada gorusmek dahamı gizemli.dogrusunu yapiyorsun birak tadinda kalsin, ilginc kal onun icin, seni hepten cozemesin. dogrusunu yapiyorsun keske bende senin gibi olabilseydim