sevgılının cok sık görüşmek istemesı

heytbengeldim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
875
633
34
kızlar merhaba. içinde oldugum bir durum var sizlerden yardım almak istedım.

biriyle görüşüyorum aynı unıversıtede okuduk o zmandan tanıyorum ama 3 aydır sevgılıyız.

ben 28 o 30 yasında. ben özel sektorde calısıyorum kendısı memur. ıkımızın nıyetıde evlılık bayramdan sonra nasip olursa annesıyle tanışmaya gidecem.

sorunum şu. sabah oğle akşam bulusmak istiyor. sabah senı işe bırakıyım öğle arası ne yapacaksın aksam cıkısta ne yapacaksın.ben hergun gormek ıstemıyorum benımde kendıme gore planlarım var arkadaslarım var. onu ozlemek ıstıyorum. bayram sonrası dunya kadar planı var şuraya gıdelım gezerız vakıt gecırırız dıye adı konulmadan aıleler tanısmadan ben fazla görünmek istemıyorum.

artık en son babamı bahane ederek haftada bir buluşma kararı aldım. biri bizi babama soylemış cok sık görusemeyız artık aıleler tanısana kadar falan dedım.her turlu kabulum dedi.
acaba dıyorum ben mı abartıyorum olması gereken ne.

bence ilginin tadını çıkar evlendikten sonra bunların sıklıgı azalacak emin ol
yanlış anlama cinsellik için değil seninle vakit geçirmek istiyor anladığım kadarı ile

3 aydır sevgılıyız daha elımı anca tuttu oda elındekı amelıyat ızıne bakayım dıye bahane edıyor oyle tutuyor. bende fazla gorunmek ıstemıyorum ilgisi cok hosuma gıdıyor ama kucuk sehırde yaşıyorum babamdan bırseyde gızlemek ıstemıyorum o yuzden.

Ne güzel hep bırlıkte olmak ıstıyor :) Tabı asırı oldugu ıcın senı sıkıyor ama sonrada bu ilgyi özleyebılırsın :) ılıskı daha yenı oldugu ıcın olabılır

ne güzell allah bu karakterini daim etsin
ama ailelere çıtlatın o zaman huzursuz olmayın en azından

evlendikten sonra da herşey evlenene kadarmış diye konu açabilirsin

bende istemezdim sanırım günün 3 vakti görmek .

hafta 2 -3 gün yeterli de geresi bayar insanı.
alışıyon tatlım
konu açmıştım belki hatırlarsın kocam herşeyi birlikte yapmak istiyor diye..
alıştım artık

yanında olmak isteyen adamı neden kendinden uzaklaştırıyorsun?
sanırım yeterince hissetmiyorsun.
yok uzaklastırma değil sureklı telde gorusuyoruz zaten birde yüzyüze olunca ben sıkılmak istemıyorum. kendısı bu sekıldemı düşünürki acaba benden uzaklasmak ıstıyor dıye

yok uzaklastırma değil sureklı telde gorusuyoruz zaten birde yüzyüze olunca ben sıkılmak istemıyorum. kendısı bu sekıldemı düşünürki acaba benden uzaklasmak ıstıyor dıye
düşünebilir yada bilemiyorum..
benim kocamda her an birlikte olalım istiyor.
başlarda yalnız kalamıyorum diye şikayet ediyordum sonra alıştım sanırım..
şimdi heran onla olmak beni mutlu ediyor.

düşünebilir yada bilemiyorum..
benim kocamda her an birlikte olalım istiyor.
başlarda yalnız kalamıyorum diye şikayet ediyordum sonra alıştım sanırım..
şimdi heran onla olmak beni mutlu ediyor.
ne güzel ağzınızın evınızın aşkınızın tadı hiç bozulmasın.
sanırım ben bıraz sert çıktım. uzun zamandır sevgılım yoktu fazla ılgılenınce sanki sık muhabbet tez ayrılık getırır diye arada gorusmek istedım.

amin tatlım inşallah.
her zaman tez ayrılık getirmez..
belki kişiliği öyledir belki yeni olduğundan sürekli senle olmak istiyordur.
bence mani olma adama.

dogrusunu yapiyorsun birak tadinda kalsin, ilginc kal onun icin, seni hepten cozemesin. dogrusunu yapiyorsun keske bende senin gibi olabilseydim
işte bende bilemedim çok sıkmı gorusmek iyidir yoksa arada gorusmek dahamı gizemli.
bu seferde her görüşmek istedıgınde yanında oluyorum. oda beni özlesin bulusmaya gelırken heyecanlansın

Daha 3 ay olmuş ne cabuk sıkıldınız? Adam belli ki sizle fazla zaman gecirip sizi tanimak istiyor. Zaten ciddiymis. Bence haftada1 gun gorusmek cok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…