• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinden sağlık sorunumu sakladığım icin cok kızdı durumu nasil düzeltirim?

lloizz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2018
185
45
28
1 hafta önce bir sağlık problemim olmuştu sevgilime bu durumu söylememiştim kesin bir sey bilmediğim için, konusuda daha sonra açılmadı, yarın hastaneye gideceğim için bugun öğrendi ve söylemediğim için çok kızdı, telefonu yüzüme kapattı ve mesajımada cevap vermedi. bilmeye hakkim yok mu, neden en son ben öğreniyorum diye kızdı en sonra bi git ya gibi bir sey diyerek telefonu yüzüme kapatti durumu nasıl düzeltirim aramızın açılmasını istemiyorum? en ufak hataları bile takan birisi, yarın aramazsa veya yazmazsa ben tekrardan arayayım mı?

Sizin için endişeleniyor mu yoksa endişe ayağına sizi mi kontrol ediyor sürekli? Her hareketi ona danışmanız gerektiği rüyasında mı? Her şey istediği gibi olsun diye manipüle mi eder? Sevdiğiniz bir insan için üzülür ve destek olmak istersiniz. Yapılacak ne var? Yanında olayım demek farklı böyle bağırıp çağırıp üste çıkıp kapatmak farklı.

Adam sikdiden psikolojik baski uygulamaya baslamis.
Herseyi bilmek zorunda degil, haddini bilse yeter.
Sevgilin hatali. Insanin kendine de ozeli olmali. Ne es ne de koca herseyi bilmek zorunda degil. Bazi seyler sende kalmali. Sevgilisisin diye kolesi degilsin. Yavas yavas sindirmeye baslamis. Ben olsam bitirirdim ama sen de bitirecek cesaret yok. Arama sorma ozur dileme. Hatta sen trip yap. Daha baba evindeyken herseyin hesabini mi vereceksin ona? Haddini asmis.

1 hafta önce bir sağlık problemim olmuştu sevgilime bu durumu söylememiştim kesin bir sey bilmediğim için, konusuda daha sonra açılmadı, yarın hastaneye gideceğim için bugun öğrendi ve söylemediğim için çok kızdı, telefonu yüzüme kapattı ve mesajımada cevap vermedi. bilmeye hakkim yok mu, neden en son ben öğreniyorum diye kızdı en sonra bi git ya gibi bir sey diyerek telefonu yüzüme kapatti durumu nasıl düzeltirim aramızın açılmasını istemiyorum? en ufak hataları bile takan birisi, yarın aramazsa veya yazmazsa ben tekrardan arayayım mı?
Yalnız bu işte bir terslik var. Onun arayıp özür dilemesi ve nasıl olduğunuzu sorması gerekir.

Hastalığınızda bile size destek olmayan, her şeyi kendi duygularına odaklayan kişilerden uzak durun. Oturup hasta hasta bir de sizin onun ayağınıza gitmenizi, özür dilemenizi, pohpohlamanızı bekliyor.

Peki rahatsızlığınız için bir çiçek getirecek mi? Bari bir geçmiş olsun diyecek mi? Elbette hayır.

İnsanlar kendilerinin ne olduğunu güzelce anlatır. Sadece bizim gördüğümüze inanmamız yeterli.

İyi düşünün.

Tamam insan bilmek ister söylenmedi mı kızar da, ama bu kadar abartıp ne bileyim sanki küsmeye bahane arıyor gibi. Koy tekmeyi gitsin

Bence sevgiliniz size ilişkinin en başından beri bu tarz psikolojik baskılar uygulamış. Çünkü hatalı olmasanız bile hatalıymış gibi düşünüyorsunuz sanki.

Size bağırıp çağırmak için yer aramış kusura bakmayın. Bir sağlık sorununuz varken özellikle sizin yanınızda olup destek vermesi gerekirdi. Ben ne köy olur ne kasaba diyorum kısacası.

Sanırım bunca insan içinde bir tek ben farlı düşünüyorum.

Eşimiz veya sevgilimiz bizden sağlık sorununu gizlese bizde benzer bir tepki vermez miyiz ?
Tepki vermek için birbirimizi gazlamaz mıyız ?

Kk kadınları neden bencillik penceresinden bu kadar bakıyor.

Konu sahibi yerine kendinizi koyup yorum yapmak ne kadar mantıklı bilemedim.
Sevgilisi gözüyle yorum yapıyorum ben. Biraz farklı görüşe ihtiyaç vardır heralde.
Belki verdiği tepki ağır olabilir ama eğer sağlık sorununun benden gizlediyse veya söylemediyse savunması ne olursa olsun ve kabul etmem.
Beni hayatında tutup hayatıyla ilgili önemli birşeyde beni saf dışı bırakan insanı bende sıkıntılarıyla başbaşa bırakırım.
Çünkü haberim olmasa zaten o sorunları tek başına çözmek istemiş.
Bana değer verip paylaşma durumu olmazsa benim ne işim var öyle birinin yanında ?
Hangimiz sevdiğimiz insanla ilgili hassas konularda böyle içerikler olan bir konuda özür diler.
En büyük ayıp bence konu sahibinde.
Kusura bakmayın ama siz sevgilinizin aramasını beklerseniz uzuunnn zamanınızı alır.
Aramazsa da en büyük hakkı bazı hassas konuları sevdiklerinizden saklamak çok saçma.
En yakınlarınız bunları bilmeli.
Bir ortamda sağlık sorunundan dolayı bayılsanız ne yapılacak??
Mesela ben bayılsam ve kolonya koklatilinca astım atağı geçiriyorum ki bu çok küçük bir örnek ve buulnu bilmeyen biri bu durumla karşılaşsa ve ben astım atagindan daha kötüye gitsem karsimdaki vicdan azabı çeker.
Basit ama bu bir örnek.

Siz arayın.
Kırgınlığını onarın mutlu olun 🌹

Arama annem arama gülüm.. buna hata denmez, o an paylasmaya hazir olmayadabilirsin insan bir saygi duyar bu nedir ya? Afedersin totondaki sivilceyi bile paylasmak zorunda misin? Gercekten Sagligin icin endiselenen adam uzatmaz bu kadar. Arar sorar. Bu yuzden problem cikariyor haber verilmedi diye tripleniyorsa... Ohooo daha simdiden adam problem yaratiyorsa ilerde ne olur bir dusun bence.

Bence iletişimi koparmak için bahane arıyor. 🤷🏻‍♀️

Back