sevgilimle olaylarım

Yaşınızı merak ettim ?
Size değer vermeyen adama neden değer verip ay ayrilsammi seviyorum üzülüyorum yapiosunuz anlam veremedim iki iki dortt Ayşe mi neyse o kızla aralarında birşey geçmiş daha sonra size arkadaşları küfür etmiş tepki vermemiş hala devam ediyorsunuz bir dk durmam ayrilirdim ondan bu nasıl iştir anlamadım

Biz senin hayatını a dan z ye bilemeyiz zaten. Kim ne yazmış okumadım ama bir çoğu sadece konunla ilgili yanıt vermiş. Hala kaldı mı ilk romantizmi ya kdjdkd ama o benim ilkimmm eee yani? Azıcık kendinizi sevip, değer verseniz daha güzel olur ama yaşamadan da öğrenemiyor insan. Aynı yollardan biz de geçtik. Bir güzel piştik yana yana. Siz de yanmadan anlamayacaksınız o yüzden burda konu açmak faydasız. Akışına bırakın.

18 yaşında öğrencisiniz. Bugün Ayşe - Mehmet meselesini halledersiniz yarın Ali - Fatma çıkar ortaya. Afra tafra yapıp kişi sildirerek mi geçecek ömrünüz? Sevgilinizin tavırları nedeniyle ayrıl diyoruz. Çok şey yaşadık diyorsunuz daha yaşınız kaç?

Biz alışığız burada klasiktir; sevgilisine kocasına höt yapamayanlar lafını geçiremeyenler gelir bizlere atar yapar savunmaya geçer. Sizin hayatınız, daha gencecik kız çocuğusunuz kendinizi yem etmeyin böyle kalitesiz tiplere.

değer görmüyorsun. bunu yaşla alakası yok. o yaşta da güzel şeyler yaşanır, yaşanmalı da. sepetle gitsin bu adamı. onu hormonları yönetiyor şu anda. ne arkadaşımın sevgilisi diyor ne bir şey.

sevgilinizle konuşmalarınız çok argo , sanırım yaşınız küçük.. ama sizi de anlıyorum , insan o kadar sinirleniyor ki kendinde olmuyor..
sizin de sorunlarınız benim gibi.. kendimize deger vermeyi öğrenmemiz lazım ..bırakın gitsin.. iyi bir insansa değerinizi anlar.. anlşamazsa da böyle birinden kurtulmuş olursunuz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…