sevgilimle olaylarım

Konuyu okuyunca aklıma gelen tek cümle Cem Yılmaz'ın " Hani marjinal bizdik" sorusu oldu. Arkadaşım sevgilin arkadaşının kız arkadaşına yürüyecek kadar ahlaksız, çevresi desen kabul etsen eş değiştirme talep edecek kadar leş, aranızdaki ilişkide bırak sevgilinin sana saygı sevgisini , sevgilinin çevresinin bile alay konusu olmuşsun ama hala adamla görüşüyorsan sana diyecek lafım yok. Hayatta hiç mi kimse seni sevmedi de böyle tiplerle ömrünü çöp ediyorsun merak ettim sadece?

Bu onurlu kadın olma konusunu ben mi çok takıp abartıyorum acaba. Bu tür insanları sevgili diye hiç hayatıma sokmadım, bırakın sevgiliyi, sosyal çevremde bile arkadaş diye böyle tiplerin dönüp yüzüne tükürmem, düşün tükürüğümün bile bir onuru var, layık görmem. Nasıl bunları hayatınızın orta yerine koyup hayatınızı da kendinizi de harcıyorsunuz, erkek mi tükendi, sevgi böyle bir şey değil, az kendinize saygınız olsun.

mehmetle sevgili olduğuna eminmisisn . kanka olmasınlar yada memehmetin sevgilisisnin kankasına. ayrılman gerektiğini ne zaman anlayacaksın . daha ne yapması gerekiyor.

Çok yüz göz olunmuş, bariz da aldatılmışsınız. Muhabbet ve seviye yerlerde diyeceğim ama sizin olayı buraya aktarış tarzınız böyle bir seviyeye alışkın olduğunuzu gösterdiğinden boşverin yutun gitsin bunları, biraz cilve yapar elinizde tutarsanız sevgilinizi. Bir şekilde de evlendikten sonra her şeye göz yumarsınız ne olacak. Toplumun yarısı böyle ilişki yaşıyor bir farkınız olmaz.

Tabiki ayril diyecegiz bebis. Bu ne icler dislar carpimi gibi arkadas grubu herkes birbirini goturuyor. Kufurlesmeler fln. Her karakter bir sacma.

Evet bize soracak. Sizin gibi zihniyetler yüzünden kıskanılmayı kısıtlanmayı aşk zannedip ölen bir sürü kadın var.
Küfür edilen, saygının olmadığı saçma sapan ilişkilerin adı aşk olamaz.
Neyi nasıl savunacağını şaşırmışsın

Aldatılmak en affedilmez seyken aldatılmaktan affedip saçma sebeplerle biritiyioruz ilişkiyi.

Adam seni resmen aldatmış hala ayrıl demeyin diyorsun. Ne diyelim canım sakın ayrılma zamanla düzelir mi diyelim? Ayrıca sana gerçekten değer veriyor olsa arkadaşları senin hakkında kötü bir şey söylediğinde tepkisini verir. Yani ne diyeyim daha iyisini bulamam ben bu adama layığım nasıl olsa ben de onu aldatırım diyorsan ayrılma. Böyle gül gibi geçinmeye devam edin:)

böyle bir arkadaşım vardı lisedeyken. kızı da tanırdım çocuğu da. çocuk kıza bambaaaşka konuşuyor arkasından sevmiyorum, bok gibi diyip duruyordu. hatta ben bir gün çocukla kavga ettim madem öyle neden kızın duygularıyla oynuyorsun vs diye. düşünün kızla yanyana oturuyorsarılmış sırada kızın arkasından dil çıkarıp kusma ifadesi yapıyor kızın kafasının arkasından. sonra ayrıldılar tabi çocuk birini bulunca dehledi bunu. bide hala kıza benim kaderin sensin biz kesin evlencez diyomuş hayatında başka biri varken jfdkgdfkgjdfkljdfklf ayyyy gülmemeliyim ya.

üzgünüm ama sevgilin tam olarak bu hikayedeki çocuk. grupta mesajlaşmalarıyla ben onu anladım. hem bize sevgilinle alakalı neler sallıyosun hem de foto atıyosun yavşak demiş ama sana değil sevgiline. sende kendine hakaret ediliyor sanmışsın yazık.

Bakış açınızı değiştirin bence,ya da konuyu bir daha okuyun.

Acik iliski mi yasiyorsunuz?Yurtdisinda acik iliski oluyor ya,evliler falsn basskalariyla sevgili oluyor.Esler normal karsiliyor.
Oyle degilse dunyadaki tek erkek sevgiliniz,ondan kopamiyirsunuz.
Baska mantikli aciklamalari olamaz cunku.
Aleni flort etmisler hala sevgilim de sevgilim

Tamam ergen ilişkisinden çok şey beklememek lazim, muhtemelen sevgilim dediginiz kişi de daha cocuktur. Ama bu kadar da cıvıklaşması ergen insanlarin ilişkisi için bile fazla gorundu bana.
Deger gormuyorsunuz şuan hiç, ileride de gormeyeceksiniz bu iliskide.

Yaklaşık 8 saatlik konu, 3 sayfalık makul esprili yorumlar ve konu sahibi M melek_41 ortada yok. Tek mesajla bayağı bir oyalanma hali.

18 yaşında ilişki derdinin büyüklüğü. Kendini geliştirmek için harcayacağı vakti birkaç cm fazla çıkıntısı olan bir canlıya harcıyor, kafasını meşgul ediyor. Yazık, çok yazık.

madem bu kadar ilginizi çekti biraz açıklık getireyim. kk ortamının bu türde olduğunu biliyordum ama bu kadar dürüstlük beklemiyordum açıkçası.

İlk olarak yaşıma, derslerime, küfür etmeme takılanlar olmuş. şu anda istanbulda bir devlet üniversitesinde İngilizce Öğretmenliği okuyorum. boş zamanlarımda tarot falı bakarak kendi harçlığımı çıkarıyorum. Allah'a çok şükür bir sağlık sorunum da yok. yani hayatım sevgilimden ibaret değil. küfür etmemi de mazur görün burada kimsenin şahsına küfür etmedim etmem de.

Maalesef ki Türk insanında olayların arka planı olduğunu düşünemeden sonuca varıp yorumlama sorunu var. emin olun beni sadece anlattığım kadar tanıyorsunuz hayatımı bilmiyorsunuz. şunu anlamak istemeyenler olmuş bu insan benim her şeyimin ilki o yüzden bırakmak zor geliyor. yaptıklarının farkındayım hatırladıkça da üzülüyorum ama durum böyle henüz bırakmaya hazır değilim istediğiniz kadar kızın. hepinize tek tek cevap yazardım ama uğraşasım gelmedi. çünkü sadece kafam karışık olduğu için burada bir açıklık istemiştim.

aşk, meşk, ergenlik muhabbetlerine girmek istemiyorum bile. yazdıklarınız şey "18 yaşındaki" bir genç kıza yol göstermek için söylenecek şeyler değil hakaret edici ve küçük düşürücü şeyler. daha birçok şey yazılmış da cidden umrumda değil, gülüp geçtim bazılarına. hakaretlerinizi umursamak için fazla gencim :)

şu anki duruma gelirsek, evet benim sevgilim bir aptal. bugün buluştuk ve aklımda ayrılmak vardı. gene beceremedim. ama bu sefer içimdeki tüm duyguları, kalp kırıklığını, hayal kırıklığını döktüm ve ikimiz de adam gibi birbirimizi dinledik. fazla gerçekçi konuştum bu sefer baktım gözleri doldu, ağlamaya başladı. telafi edeceğim dedi. içim biraz olsun söndü. hala soğuğum, hala değer veriyorum ama hala kesin karar kılamıyorum.

ama hanımlar bu seferlik tavsiye istemiyorum. zamana bırakmaya karar verdim. fikirlerinizi saygı çerçevesinde belirtin ama saygısız yorumlarınızı kendinize saklayabilirsiniz. şahsen ben buraya ergen vs gibi kelimeler duymaya değil fikir danışmaya geldim. haa geldiğim yer çok mu iyi orası da muamma.

ayrıca buna şimdi "yazında bir sürü küfür var, bize saygıdan bahsedemezsin" diyenler olacak. ben burada hiçbirinizin şahsına küfür etmedim, yineliyorum. küfürlerim olayın içinde olanlaraydı. ki bence onlara da edeyim bir zahmet.

güncelleme bu kadardı. 18 yaşındaki ergen kız ders çalışmaya kaçıyor şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…