Sevgilimle kafayı yemek üzereyim

Sen
sen ne güzel yazmıssın öyle agzına saglık valla tavız vermiyorum elimden geldigi kadar vermicemde evlenmeye birşey kalmadı surda eylülde düğün düşünşyorum
Eylül'de düğün düşündüğünüzü bilen adam neden değişme ihtiyacını hissetsin?

Eylül'de düğün düşündüğünüzü bilen adam neden değişme ihtiyacını hissetsin?
Ya tam anlatamıyorum işte sevgisi cok farklı bana dönüp sen söylesin böylesin demiyor ama bana sadece benle ol arkadaslarımı bil kıskanıyor beni sinir eden o

Tabiki aşırı si zararlı ama evlenince rayına oturuyor hersey yaşadığım için söylüyor um

Ya tam anlatamıyorum işte sevgisi cok farklı bana dönüp sen söylesin böylesin demiyor ama bana sadece benle ol arkadaslarımı bil kıskanıyor beni sinir eden o
Erkeklerin evlendikleri kadının kadın olsun erkek olsun çevresindeki herkesle bağını kopartmasını istemelerinin sebebi onu tamamen kendi kontrolleri altında tutma çabasıdır. Kadınlar Kulübü'nde size duymanızı istemediği akıllar verileceğinden şüphelendiği için buna bile karışıyor. Dikkat ederseniz onun derdi erkeklerden kıskanmak değil (ki bunu da yanlış bulurum), sizi yalnız bırakıp sosyal açıdan kendine muhtaç etmek. İleride büyük sorunlarla karşılacaksınız ve işin kötüsü etrafınızda bir destek sisteminiz kalmamış olacak. Dikkatli olun.

evlenince duzelirmi malesef duzelmiyeni cok. yasadiklarimi anlatsam arkana bakmadan terkederdin birak eylulde evlenmeyi

Benimki evlenince hafifledi çocuk olunca geçti
şimdi dozunda şükür umarım değişir yoksa yaşamak çile haline gelir

benım tanıdığım çok var geçen,ama kötü bişeyde yok sevıyor işte senı,sende sevıyorsun,geçincede benımle eskisi gibi iligili değil deme

bir insan bu kadar kıskanc olamaz ilişkimiz cok güzel ve hareketli ama beni cok fazla kıskanıyor gittigim yer giydigim kıyafet oturdugum koltuga kadar sunun surasında birşey kalmadı evlenicez ama yaptıkları benim sinirimi bozuyor yapıyor sonra özür diliyor güvenmiyorsun diyorum hayır alakası yok diyor ne yapıcam bilmiyorum
Benim hiö aklım almıyor gerçekten. Sevgiliyken adam tarzını ve kişiliğini bu kadar belli etmişken ısrarla evlenmeyi düşünmeniz nasıl bi mantıktır. Adam evlenince kapıyı üstüne kilitlense bişey demeye hakkın yok. Bile bile lades

X