Sevgilimle ilişkiye girdik hamile kalırmıyım ?

Hamilemiyim

• Hamilesin

OY: 5 71,4%
  • Hamile değilsin

OY: 3 42,9%

• Ankete Katılan
    7

Leylam3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
1
0
26
Merhaba sevgilimle iliskiye girdik 3 kere 7 gun once ilişkiye girdigimizde icime boşaldı bi kac gundur migdem bulanio karnimda şişkinlik var ve istahim cok acıldı hic yemedigim kadar yiyorum ve sık sık idrara cıkiyorum sizce hamilemiyim ? Arada bi migdem bulanio ama kusacak kadar bulanmiyo

Eh be arkadaşım 3 kez ilişki diyorsun üstelik korunmasız.
Çocuk nasıl yapılıyor bilinçlenmeden sevişmeyin bir daha.
1 olmadı 2 olmazsa 3te olmuştur tövbe est.
Bide anket açmışsın pes.

7 gün önceki ilişkiden sonra bu belirtiler olmaz.
Ama beyniniz hamilelik korkusuyla yaşatıyor olabilir.
O zaman ne yapıyoruz, eşeğimizi sağlam kazığa bağlayıp korunuyoruz.
Hele de gayrimeşru bir bebek dünyaya getirme ihtimali varken, bu kadar cahillik etmiyoruz.

İyi halt ettin. Hamileysen ne yapacaksın? Kürtaj mı? Sevişiyorsun madem kondom kullan!!!

Geçen haberlerde gördüm. Kordon bağı üstünde, çöpte yeni doğmuş bir bebek!!!

Masallah valla 7gunde ne cok belrti yasamissin ben senin kadar yasamadm.
Hemde hamileysende biz muneccim miyiz. Bekle. Cokmu cahilsin kardesim. Adetini bekle gecerse test yap cikmassa olana kadar bida yap ckarsa hamilesndr cikmassa deil. Sanki hamilr kalmak ister gbisin.
Ben cocuk istedgm donemde senin gbi belrti uyduruyodum ama ben adete yakn adet gecnce falandim yani. Pes ya soru sormak icin soruluyo su forumda 13838492027 tane su konudan garanti vardr.

adetinin birinci gününden hasaplayarak 10 ve 16. günler arsında ilşkiye girdiysen gebelik ihtimali çok yüksek. adetin bittiği ilk üç günde düşük gebelik ihtimali var. bir sonraki adetine bir hafta kalan hafta içinde girdiysen geblik ihtimali yok.
yine de adet gecikmesini bekle . inşallah yoktur.

X