- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi ananotherlife
-
şimdi eminönü taksim sultanahmet bana itici geliyor kalabalık tıklım tıklım her yer. ben sakin bi yere gitmek istiyorum . yarın buluşacağız ama karar veremedim
karar verdik bakalım . yine de tavsiyeniz için sağolun :)İstanbul da kaç milyon insan yaşadığını biliyor musun sen . Ben sana sakin yerlerin değil tanınmış meşhur yerlerin ismini verebilirim . Sen konuyu açarken öğrenci olduğunu belirtmişsin. Bu yüzden de bir öğrencinin gidebileceği fazla masraflı olmayan yerlerin . Ama Eminönü Taksim Sultanahmete itici diyen bir insana yer tarifi de yapamam .Bence de siz gidin müze de gezin .
Kadıköy taraflarının da Tıklım tıklım olduğunu bilmesi Lazım aslında, yeni Sevgiliyle görülebilecek yüzlerce yer var ama Ümraniye ye çok güzel Eminönü taksime itici diye söylendi ya şoklardan şok beğendim az evvel.İstanbul da kaç milyon insan yaşadığını biliyor musun sen . Ben sana sakin yerlerin değil tanınmış meşhur yerlerin ismini verebilirim . Sen konuyu açarken öğrenci olduğunu belirtmişsin. Bu yüzden de bir öğrencinin gidebileceği fazla masraflı olmayan yerlerin . Ama Eminönü Taksim Sultanahmete itici diyen bir insana yer tarifi de yapamam .Bence de siz gidin müze de gezin .
Aklında bulunsun başka bir gün araç ayarlayabilirseniz Şile'de saklı göl var. Mutlaka gidin o kadar güzel ki anlatamam. :)
Bu anlattığınız yer tam benlikDik gibi gözüküyor sahile o tepeden inmeye çalış ağaçların içinden bayağı dik :) ama sakin ve huzurlu yoldan sahile inersiniz soldan yol boyunca ilerleyin anadolu hisarına varacaksınız ve hemen yanı göksu orada harika fotoğraflar çekebilirsiniz :)
hemen ilerde küçüksu kasrı var orayada gidin trt'nin sahur programının yapıldığı yer. önceden sultanların av için kullandığı köşkmüş o koca köşkü sadece av için kullanıyorlarmış :) fotoğraf çekmeyi seviyorsanız dediklerimi yap ben çok seviyorum ya.
Kadıköy taraflarının da Tıklım tıklım olduğunu bilmesi Lazım aslında, yeni Sevgiliyle görülebilecek yüzlerce yer var ama Ümraniye ye çok güzel Eminönü taksime itici diye söylendi ya şoklardan şok beğendim az evvel.
Gidiliyo Evetmoda sahili ne kadıköyden yürüyerek gidebilir miyim ? pek bilmiyorumm da
Bu anlattığınız yer tam benlikDaha önce hiç gitmemiştim,mutlaka gitmemiz lazım.
evet baktım zaten :) 2 yaşında kızım da olacak yanımızda,o da çok meraklı gezmeyeMutlaka git canım netten baktın mı çok güzel bir yer. :)
hayır istanbul un en güzel yerinde oturuyorsun ve yer soruyorsun tebrik ederim.bebekte oturuyorum
bebekte oturuyor rumeli hisar üstüne çıksa yeter..bebekte gezmese bile..emirgan yeter artar bile ilk aklıma gelenler..resmen kafa yapıyorPierre lotti ye götür canım, istanbul ayaklarının altında olur
bebekte oturuyor rumeli hisar üstüne çıksa yeter..bebekte gezmese bile..emirgan yeter artar bile ilk aklıma gelenler..resmen kafa yapıyor
bebekte oturuyorum
o zaman bebekte üç beş tur atın olmadı birde sinema yapın
Ögrenciye gore derken otel,pansiyon vs demmek istedegi bariz ortada.
Cunku yas tutmuyosa ve bazen bekar ciftlere sorun cikariliyo.
Koca istanbulda gezilcek yer mi yok
Hepside ögrenciye göre.
Sahilde yada restorantda,korularda,piknik alanlarinda, sinemada, avmlerde hiicc ögrenci giremez levhası gormedim ben.
Mervelere gidin mervelere.
isterseniz ikametgah belgemi çekip koyayım ? Hey Allahım ya ne insanlar var. boğaziçinde okuyorum. üniversitenin adresine bakarsanız anlarsınız.
70 yaşına mı gelmek gerekir müzeye gitmek için ? ortalık malı olmuş check in manyağı olmuş insanların gittiği yerler beni sarmıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?