• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimle buluşmak için istanbulda gidecek bir yer bulamıyorum !!

şimdi eminönü taksim sultanahmet bana itici geliyor kalabalık tıklım tıklım her yer. ben sakin bi yere gitmek istiyorum . yarın buluşacağız ama karar veremedim

İstanbul da kaç milyon insan yaşadığını biliyor musun sen . Ben sana sakin yerlerin değil tanınmış meşhur yerlerin ismini verebilirim . Sen konuyu açarken öğrenci olduğunu belirtmişsin. Bu yüzden de bir öğrencinin gidebileceği fazla masraflı olmayan yerlerin . Ama Eminönü Taksim Sultanahmete itici diyen bir insana yer tarifi de yapamam .Bence de siz gidin müze de gezin . :oops:

İstanbul da kaç milyon insan yaşadığını biliyor musun sen . Ben sana sakin yerlerin değil tanınmış meşhur yerlerin ismini verebilirim . Sen konuyu açarken öğrenci olduğunu belirtmişsin. Bu yüzden de bir öğrencinin gidebileceği fazla masraflı olmayan yerlerin . Ama Eminönü Taksim Sultanahmete itici diyen bir insana yer tarifi de yapamam .Bence de siz gidin müze de gezin . :oops:
karar verdik bakalım . yine de tavsiyeniz için sağolun :)

Kadıköy taraflarının da Tıklım tıklım olduğunu bilmesi Lazım aslında, yeni Sevgiliyle görülebilecek yüzlerce yer var ama Ümraniye ye çok güzel Eminönü taksime itici diye söylendi ya şoklardan şok beğendim az evvel.

Dik gibi gözüküyor sahile o tepeden inmeye çalış ağaçların içinden bayağı dik :) ama sakin ve huzurlu yoldan sahile inersiniz soldan yol boyunca ilerleyin anadolu hisarına varacaksınız ve hemen yanı göksu orada harika fotoğraflar çekebilirsiniz :)
hemen ilerde küçüksu kasrı var orayada gidin trt'nin sahur programının yapıldığı yer. önceden sultanların av için kullandığı köşkmüş o koca köşkü sadece av için kullanıyorlarmış :) fotoğraf çekmeyi seviyorsanız dediklerimi yap ben çok seviyorum ya.
Bu anlattığınız yer tam benlik :KK45:Daha önce hiç gitmemiştim,mutlaka gitmemiz lazım.

Kadıköy taraflarının da Tıklım tıklım olduğunu bilmesi Lazım aslında, yeni Sevgiliyle görülebilecek yüzlerce yer var ama Ümraniye ye çok güzel Eminönü taksime itici diye söylendi ya şoklardan şok beğendim az evvel.

şimdi kadıköyün kalabalık olduğunu biliyorum ama ayrı bir havası var karşı yakanın ama taksimi eminönünü sevmedim tercih meselesi

Eminönü'ne zaten Cmts gidilmez, ama haftaiçi Sevgiliyle balık ekmek yemek ordan galtaya ve taksime yürüyerek çıkmakta harika bir aktivite. Sadece hangi yere ne zamanlarda gidileceğini bilmeli;) kadıköye gidin. Ara sokaklarda minik minik güzel kahve içilecek mekanlar var. Odan da modaya gidin. Elit yerler.

Ortaköyde mimar sinandan yukarı doğru çıkarak gidilen deniz manzaralı sakin bi kafe var bayaa da geniş bi yer ve çok rahat üstelik ucuz da, mescidi falan bile var asortik bi yer :/ adını unuttum ama işin kötüsü.

Mecidiyeköy'de cevahir avm e git oradan karşı tarafında profilo AVM i dolaş sonra biraz daha ilerle metrocity AVM hemen yanındaki Kanyon AVM'e uğra. Biraz geri gelip karşı tarafa doğru yürü Akmerkez'e geleceksin oradada biraz gezersin.

Ögrenciye gore derken otel,pansiyon vs demmek istedegi bariz ortada.
Cunku yas tutmuyosa ve bazen bekar ciftlere sorun cikariliyo.

Koca istanbulda gezilcek yer mi yok
Hepside ögrenciye göre.
Sahilde yada restorantda,korularda,piknik alanlarinda, sinemada, avmlerde hiicc ögrenci giremez levhası gormedim ben.

Mervelere gidin mervelere.

konu sahibi değilim ama şu yazdığınız yorum beni bile rahatsız etti.

öğrenciye uygun lafından bunu mu çıkardınız? konu sahibi ne kadar kızsa hakkını helal etmese haklı.

tanımadan etmeden böyle ithamlar hiç hoş değil. insanlar klavye başında aklına geleni yazıyor.

karşıda gerçek bir insan olduğunu unutuyor maalesef.

konudan sizin dediğiniz anlamın çıkması imkansız. müzeye götürmekten bile bahsetmiş ki sizden başka böyle anlayan yok.

bir de mervelere gidin diye dalga geçmişsiniz.:KK12:

benim konum değil belki ama rahatsız olduğumdan yorum yapmak istedim.

isterseniz ikametgah belgemi çekip koyayım ? Hey Allahım ya ne insanlar var. boğaziçinde okuyorum. üniversitenin adresine bakarsanız anlarsınız.

70 yaşına mı gelmek gerekir müzeye gitmek için ? ortalık malı olmuş check in manyağı olmuş insanların gittiği yerler beni sarmıyo.

Bogazicinin Nerede olduğunu gayet iyi biliyorumda, bogazicili birinin zaten o bölgede oturup ulaşımı kolay bi yer arayabilme potansiyelsizligine sahip olduğunu hiç bilmiyodum kusura bakma tatlım.

Back
X