• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimle buluşmak için istanbulda gidecek bir yer bulamıyorum !!

bebekte veya esenyurtta oturmanın ne farkı var ki? ego meselesi yapılacak kadar . hatta ben bebeği hiç sevmiyorum . bana çok kasıntı geliyor. anadolu yakasında otursaydım keşke diyorum
karşıya geçiyorum bugün çengelköye götüreceğim otağtepeye ulaşım kolaysa oraya gideceğiz sanırım .

Karşıya gideceksen oraya git bak netten çok güzel bir yer. :) o yolu yürüyerek iniyorsun sahile çıkıyorsun çok çok güzel. Ben çok seviyorum orayı.

ona da hak veriyorum benim biraz ruhum odun ehehehe :) çengelköye gideceğiz otağtepeyi duydum ama gitme fırsatım olmadı tabi.. teşekkür ederim aklıma yattı şu an :)

ama o cafe biraz pahalıydı yanlış hatırlamıyorsam. eğer gitmeye karar verirseniz siz önce uygun yerlerde karnınızı doyurun orada da bir şeyler içersiniz. öğrenci işi gezme anca böyle oluyor :D bir de rahmi koç müzesi var orası çok şeker bir yer illa müze istiyorsan orası da olabilir kesinlikle sıkılmazsınız. bir de eski model arabalar falan var orada erkekler sever öyle şeyleri :)

Yeniköy'de gidin, tarabyaya gidin, Karaköy'e gidin, gayet uygun ve Şirin cafeler var. Ve çok huzurlu yerler. Mis gibi yerde oturuyorum, Ümraniye'ye mi gitceksin.

ama o cafe biraz pahalıydı yanlış hatırlamıyorsam. eğer gitmeye karar verirseniz siz önce uygun yerlerde karnınızı doyurun orada da bir şeyler içersiniz. öğrenci işi gezme anca böyle oluyor :KK70: bir de rahmi koç müzesi var orası çok şeker bir yer illa müze istiyorsan orası da olabilir kesinlikle sıkılmazsınız. bir de eski model arabalar falan var orada erkekler sever öyle şeyleri :)

o kadar güzel tavsiyeler geldi ki bir yıllık buluşma planımız hazır :) öğrenci işi böyle oluyor ama tadı daha güzel.

şimdi tarabya neresi bilmiyorum bebek sahilden başlarsam galata tarafına mı gideceğim
Bebekten Sarıyer'e doğru gideceksin. Yürüyebilirsiniz hava yağmıyorsa fazla. Yalılara baka baka yürüyün. Yeniköy'de oturun. Gayet Şirin mekanlar var. Ortaköy'de bulundum bir süre o Yüzden bilirim oraları.

tamam hemen bakayım :)

Dik gibi gözüküyor sahile o tepeden inmeye çalış ağaçların içinden bayağı dik :) ama sakin ve huzurlu yoldan sahile inersiniz soldan yol boyunca ilerleyin anadolu hisarına varacaksınız ve hemen yanı göksu orada harika fotoğraflar çekebilirsiniz :)
hemen ilerde küçüksu kasrı var orayada gidin trt'nin sahur programının yapıldığı yer. önceden sultanların av için kullandığı köşkmüş o koca köşkü sadece av için kullanıyorlarmış :) fotoğraf çekmeyi seviyorsanız dediklerimi yap ben çok seviyorum ya.

Üsküdar a Çengelköy'de de gidebilirsiniz. Sütiş var Adullah AğaYalısı, Çengelköy'de. Güzel yer. Tam Boğaz manzaralı. Biz nişanlımla gittik geçenlerde.çok güzel yer.

tüm bu tavsiyeleri erkek arkadaşıma danışıp karar vereceğim. güzel yorumlarınız için sağolun

Dik gibi gözüküyor sahile o tepeden inmeye çalış ağaçların içinden bayağı dik :) ama sakin ve huzurlu yoldan sahile inersiniz soldan yol boyunca ilerleyin anadolu hisarına varacaksınız ve hemen yanı göksu orada harika fotoğraflar çekebilirsiniz :)
hemen ilerde küçüksu kasrı var orayada gidin trt'nin sahur programının yapıldığı yer. önceden sultanların av için kullandığı köşkmüş o koca köşkü sadece av için kullanıyorlarmış :) fotoğraf çekmeyi seviyorsanız dediklerimi yap ben çok seviyorum ya.

fotoğraf çekmeye bayılırım tek kelimeyle.danışıp karar vereceğim sağolun tekrardan :)

ananotherlife, konunun başlarında sana yer önerirken bizim de planımız öğleden sonra eşim ve ufak kızımla oyun parkına gitmekti.Ama kardeşim kızımı alıp babaanneme götürmüş, çok tartıştım" biz iş dönüşü gelip kızı alacaktık planımız vardı" diye. Şimdi eşimle başbaşa kaldık ki aslında çok da iyi oldu:KK45:Sana önerdiğim gibi ya çamlıca tepesine çıkacağız ya da Kadıköye gidip geze geze modaya çıkacağız. Konuyu iyiki açmışsın,sevgiliyle gidilebilecek yerleri toplu halde hatırlamış oldum :KK45:Bu arada nisan mayıstan sonra Adalar da çok iyi bir alternatif,aklında olsun

ananotherlife, konunun başlarında sana yer önerirken bizim de planımız öğleden sonra eşim ve ufak kızımla oyun parkına gitmekti.Ama kardeşim kızımı alıp babaanneme götürmüş, çok tartıştım" biz iş dönüşü gelip kızı alacaktık planımız vardı" diye. Şimdi eşimle başbaşa kaldık ki aslında çok da iyi oldu:KK45:Sana önerdiğim gibi ya çamlıca tepesine çıkacağız ya da Kadıköye gidip geze geze modaya çıkacağız. Konuyu iyiki açmışsın,sevgiliyle gidilebilecek yerleri toplu halde hatırlamış oldum :KK45:Bu arada nisan mayıstan sonra Adalar da çok iyi bir alternatif,aklında olsun

ne güzel :) siz de baş başa vakit geçirin fırsat bulmuşken :) bende karşıya geçmeyi düşünüyorum erkek arkadaşım nereye karar verirse bir sürü seçenek var :)

Aklında bulunsun başka bir gün araç ayarlayabilirseniz Şile'de saklı göl var. Mutlaka gidin o kadar güzel ki anlatamam. :)

Back
X