Sevgilimle az önce ayrıldık nasıl toparlanırım?

fatmanurkisisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2024
44
-2
5 aylık uzak mesafe ilişkimi az önce bitirdim. Ona hiç kimseye anlatmadığım kadar her şeyimi açtım travmalarım, hayatım, eski sevgililerim şeffaf oldum her şeyimle yalandan nefret ederim dürüst oldum. İlişkimiz kötü şeyler oldu güven kırıcı o bana defalarca kez yalan söylryip saygısızlık yaptı ben de kendimce intikam almak için iki kere hata yaptım. Son zamanlarda değişti gibi ama küçük konularda bile yalan söyleyebilen biri ve ben farkettim ona asla güvenemeyeceğim onu seviyorum, özlüyorum ondaki değişimi görüyorum ama yetmiyor çünkü yalanı hayatından komple çıkaracağını hiç sanmıyorum kendi de söyledi zaten belki azaltırım ama komple çıkaramam diye şimdi bana bir şey söylüyorsa iki gün sonra onu farklı anlatabiliyor. Çok yoruldum ya sürekli ayrıl barış bi ilişkiydi bana vereceğiniz önemli tavsiyelere ihtiyacım var. 😔

evlenmeden once cok iyiydi, her dedigimi ikiletmeden yapardi.kendimi asiri degerli hissettirirdi. 4 senelik evliyim ve simdi bosaniyorum.
Evlenmeden önce hiç yalanını anormal bi davranışını görmediniz mi bi sinyal olarak, hep iyi mi davrandı? Şu an boşanmaya sizi iten davranışları neler? Geçmiş olsun bu arada

Evlenmeden önce hiç yalanını anormal bi davranışını görmediniz mi bi sinyal olarak, hep iyi mi davrandı? Şu an boşanmaya sizi iten davranışları neler? Geçmiş olsun bu arada
gormedim ama toplamda sadece 8 ay tanima surem oldu malesef keske en az 2 sene tanisaymisim. evlendikten somra ozellikle maddi konularda yalan soyledi. evlenmeden once ailesinden kacan adam bi anda aileci oluverdi. hic bi zaman onceligi benle cocugu olamadik. her daim annesi, babasi, hatta ablalari onceligi oldu. onlar icin surekli tartisti, huzur birakmadi. en son benim ailemin gonlunu etmezsen sana bu sehir zindan olacak dedi. ben de karar verdim ayrilmaya. hos zaten ayrilmadan once biz genelde ayri yataklarda yatiyorduk hatta odalarimiz bile farkliydi. ben ondan cok sogumustum. hem aileci olmasindan hem de cinsel problemlerini cozmemesi yuzunden. burda da konu actim esimle ilgili hep. ben en ufak bir sinyal gorseydim devam ettirmezdim. simdi kucucuk cocugumla ayrildim. cok zor, kendim icin degil ama oglum icin zor

gormedim ama toplamda sadece 8 ay tanima surem oldu malesef keske en az 2 sene tanisaymisim. evlendikten somra ozellikle maddi konularda yalan soyledi. evlenmeden once ailesinden kacan adam bi anda aileci oluverdi. hic bi zaman onceligi benle cocugu olamadik. her daim annesi, babasi, hatta ablalari onceligi oldu. onlar icin surekli tartisti, huzur birakmadi. en son benim ailemin gonlunu etmezsen sana bu sehir zindan olacak dedi. ben de karar verdim ayrilmaya. hos zaten ayrilmadan once biz genelde ayri yataklarda yatiyorduk hatta odalarimiz bile farkliydi. ben ondan cok sogumustum. hem aileci olmasindan hem de cinsel problemlerini cozmemesi yuzunden. burda da konu actim esimle ilgili hep. ben en ufak bir sinyal gorseydim devam ettirmezdim. simdi kucucuk cocugumla ayrildim. cok zor, kendim icin degil ama oglum icin gçmiş olsun

gormedim ama toplamda sadece 8 ay tanima surem oldu malesef keske en az 2 sene tanisaymisim. evlendikten somra ozellikle maddi konularda yalan soyledi. evlenmeden once ailesinden kacan adam bi anda aileci oluverdi. hic bi zaman onceligi benle cocugu olamadik. her daim annesi, babasi, hatta ablalari onceligi oldu. onlar icin surekli tartisti, huzur birakmadi. en son benim ailemin gonlunu etmezsen sana bu sehir zindan olacak dedi. ben de karar verdim ayrilmaya. hos zaten ayrilmadan once biz genelde ayri yataklarda yatiyorduk hatta odalarimiz bile farkliydi. ben ondan cok sogumustum. hem aileci olmasindan hem de cinsel problemlerini cozmemesi yuzunden. burda da konu actim esimle ilgili hep. ben en ufak bir sinyal gorseydim devam ettirmezdim. simdi kucucuk cocugumla ayrildim. cok zor, kendim icin degil ama oglum icin zor
Geçmiş olsun :KK43: zor şeyler yaşamışsınız. Bir erkek evliyse evvela eşi ve çocuğundan sorumlu oluyor zaten. Haklısınız sizi bu noktaya getiren birinden ayrılmakta umarım Allah karşınıza zaman içerisinde kendinizi topladıktan sonra hak ettiğiniz değeri layığıyla verebilecek biriyle karşılaştırır. Çocuğunuz için zor diyorsunuz elbette bazı zorlukları olacaktır lakin emin olun mutsuz bi yuvada sizi üzgün bi şekilde görmesinden daha iyidir. Önce sizin iyiliğiniz sonra çocuğunuzun iyiliği çünkü çocuklar annelerinin mutluluklarından huzurlu halinden beslenir. Sürekli babasından yakınan bi anneyle çocuk mutlu olamazdı zaten. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Geçmiş olsun :KK43: zor şeyler yaşamışsınız. Bir erkek evliyse evvela eşi ve çocuğundan sorumlu oluyor zaten. Haklısınız sizi bu noktaya getiren birinden ayrılmakta umarım Allah karşınıza zaman içerisinde kendinizi topladıktan sonra hak ettiğiniz değeri layığıyla verebilecek biriyle karşılaştırır. Çocuğunuz için zor diyorsunuz elbette bazı zorlukları olacaktır lakin emin olun mutsuz bi yuvada sizi üzgün bi şekilde görmesinden daha iyidir. Önce sizin iyiliğiniz sonra çocuğunuzun iyiliği çünkü çocuklar annelerinin mutluluklarından huzurlu halinden beslenir. Sürekli babasından yakınan bi anneyle çocuk mutlu olamazdı zaten. Hakkınızda hayırlısı olsun.
tesekkur ederim. esimle ayni evdeyken hep sinirliydim cunku onun ailesiyle gorusmuyorum diye beni cezalandirmak icin eve gelmiyordu. tek basinaydim ve hep yetersizlik hissi vardi bu da beni daha da sinirli biri yapti. cocugum da cok etkilendi bu durumdan. simdi anne ve babamin yanindayim oglum cok mutlu. kisa surede cok sosyal bir cocuk oldu. sadwce ileriyi dusunerek zor demistim yani baba eksikligini hissedecek diye. bir an once su zor gunler gecsin daha dogrusu ondan kurtulayim baska da bir sey istemiyorum. bekarlara da tavsiyem iyice tanimadan evlenmeyin diyorum

X