sevgilimle ayrildim geri doner mi ?

Biliyor musun bourgeon, sende cektigim aciyi, yasadigim huznu goruyorum. Ayni duygulari yasiyoruz gibi. Bir seyler eksilmis de puzzle bozulmus gibi. Hicbir sey eskisi gibi olmayacak gibi. Bir daha mutlu olamayacakmisiz gibi. :KK43:

Yaraliyim, kirginim, hala uzgunum. 5 ay oldu ama gitmiyor benden, terketmiyor ruhumu. Cok ozluyorum bazen. Ne kadar iyi olmak icin caba sarfetsem de gece basimi yastiga koydugumda yastiga dusen damlalar gercek olan.

Ve soruyorum: Allah'im, madem kotu bitecekti neden bizi karsilastirdin ki? :KK43:
Aynen öyle.Su an ne kadar kendimi teselli etsem de olmuyor. Aynı şeyleri yaşıyoruz. Ben de sadece başımı yastığa koyduğumda kendimle başbaşa kaldigimda kötü oluyorum.Ya insan hiç mi kötü şeylerini hatırlamaz.Hep güzel anılar. Ama dün bir dizide öyle bir cümle gecti ki birebir aynı kurduğu cümleyi duydum. Duyunca odama geçtim hemen. Yani unutulmuyor. Dizide edilen tek bir cümle bile onu hatırlattı. Sadece sana tek birşey diyeceğim o sorulari sorma.Hiç birşeyi sorgulama. Sadece Rabbe sığın. Onlarla karsilasmamizda ve bunları yasamamizinda bir sebebi vardir illaki. İyi şeyler bitmeli ki daha iyi şeyler baslayabilsin. Benim de zaman geçtikçe daha fazla özlüyorum. Bazen bu özlem dayanılmaz oluyor..Dönmesi değil ama insan pişmanlığını görmek istiyor. Bu bir imtihan. Gececek. Dönmeleri bile içimizdeki yarayı iyilestirmez. Bak ne güzel demiş Ahmet Batman :" Ben aynı ben ama eksildim biraz,kısacası senin dönecek yüzün olsa bile benim seni koyacak bir yerim yok." Gidene değil de kalana çok zormus gerçekten. Aşık olmak isteyen herkes bir gün mutlaka katilini bulur. Bizim de katilimiz onlar. Lütfen için rahat olsun. Bu cümleyi herzaman söylerim. Elbet bir gün güneş bizim için de doğacak.Umudunu yitirme. Konuşma ihtiyacın olursa bana yazabilirsin. Bıkmadan dinlerim. Konuşurum sana. Ne yapalim elimizden birşey gelmez. Acita acita gececek.Hayat..

Bugun kardesi aradi beni abisinin en yakin arkadasiyla konusmus beyfendi benim ayrilmami hic beklemiyormus ayrilmami yediremuyomus mutsuz ve pismanmis arkadasi geri donme ihtimali var demis gurur yapiyor demis ve ararsa acmayacakmisim biraz kotu davranacakmisim oyle demis en yakin arkadasi
O nasıl yakın bir arkadasmis.Anlamadım. Anlaşılan ortaligi karıştıran 3.şahıslar. Ya da sizin tepkinizi ölçmeye çalışıyorlar . Bence yine söylüyorum sessiz kalin. Gerçekten seven insan arar. Arkadaşının lafiyla hareket etmez. Ses siz kalin ve olacakları izleyin.

Aynen öyle.Su an ne kadar kendimi teselli etsem de olmuyor. Aynı şeyleri yaşıyoruz. Ben de sadece başımı yastığa koyduğumda kendimle başbaşa kaldigimda kötü oluyorum.Ya insan hiç mi kötü şeylerini hatırlamaz.Hep güzel anılar. Ama dün bir dizide öyle bir cümle gecti ki birebir aynı kurduğu cümleyi duydum. Duyunca odama geçtim hemen. Yani unutulmuyor. Dizide edilen tek bir cümle bile onu hatırlattı. Sadece sana tek birşey diyeceğim o sorulari sorma.Hiç birşeyi sorgulama. Sadece Rabbe sığın. Onlarla karsilasmamizda ve bunları yasamamizinda bir sebebi vardir illaki. İyi şeyler bitmeli ki daha iyi şeyler baslayabilsin. Benim de zaman geçtikçe daha fazla özlüyorum. Bazen bu özlem dayanılmaz oluyor..Dönmesi değil ama insan pişmanlığını görmek istiyor. Bu bir imtihan. Gececek. Dönmeleri bile içimizdeki yarayı iyilestirmez. Bak ne güzel demiş Ahmet Batman :" Ben aynı ben ama eksildim biraz,kısacası senin dönecek yüzün olsa bile benim seni koyacak bir yerim yok." Gidene değil de kalana çok zormus gerçekten. Aşık olmak isteyen herkes bir gün mutlaka katilini bulur. Bizim de katilimiz onlar. Lütfen için rahat olsun. Bu cümleyi herzaman söylerim. Elbet bir gün güneş bizim için de doğacak.Umudunu yitirme. Konuşma ihtiyacın olursa bana yazabilirsin. Bıkmadan dinlerim. Konuşurum sana. Ne yapalim elimizden birşey gelmez. Acita acita gececek.Hayat..

Bourgeon, mesajin oyle iyi geldi ki... Bazen cok uzaklarda olan bir insan en yakininizdakinden daha yakin olabiliyor. Sag ol, var ol!

Dedigin gibi, bir gun gunes bizim icin de dogacak ve cok mutlu olacagiz.

Sabirla bekleyecegim o gunesli gunleri.

Çok geçmiş olsun.. Çok yoğun yaşamışsınız o iki ayı. Size çok şey vaat etmiş. Size asıl koyan o hayallerin gerçekleşmeyecek olması.. Yine de 10 yıllık evliler boşanabiliyor. İlişkiniz çok hızlı gelişmiş ve çok hızlı tükenmiş. Bundan sonra önünüze bakın. Yaşadıklarınızı da tecrübe olarak bir kenara kaydedin.

Bu kadar hızlı yaşayıp her şeyi tüketirseniz ilişki de çabuk biter

Hızlı koşan atın .... Seyrek düşerrr

Bourgeon, mesajin oyle iyi geldi ki... Bazen cok uzaklarda olan bir insan en yakininizdakinden daha yakin olabiliyor. Sag ol, var ol!

Dedigin gibi, bir gun gunes bizim icin de dogacak ve cok mutlu olacagiz.

Sabirla bekleyecegim o gunesli gunleri.
Ahh.. Sana yardımcı olabildiysem birazcik ne mutlu bana.. Ama unutma YALNİZ DEĞİLSİN. COK GUCLU VE DEĞERLİ BİR BAYANSİN.. Kendi değerini bil. Sen hiç birşey kaybetmedin. Asıl o çok şeyi kaybetti. Ve inanki gün gelecek o da anlayacak ama sende hersey bitmiş olacak. Belki de mutlu olmamız için bu sınavdan geçmemiz gerekti. Bu sıkıntılı günlerin illa ki hir mükafatı vardır. Bol dua et bak hayırlı gunlerdeyiz. O kadar rahatlayacaksin ki.. Örneğini gördüm.Öyle biri olacak ki ayakların yerden kesilecek ve yaşadıklarını unutturacak sana. Gün gelecek bu hallerimizden gülerek konuscaz. Ahh bunun icin miydi bu kadar.. Sadece bekle ve gör.Rabbim büyüktür. Ben inanıyorum. Hayat döngü.. Bu karanlığın sonu aydınlık.. Sadece sabır..

Selam arkadaslar sevgilimle 8 gun once ayrildik iliskimiz iki ay once basladi daha onceden birbirimizi taniyorduk ayni dernekte calisiyorduk neyse benim okul bitince memlekete geldim ve bir ay sonra bana acildi aklinda ve kalbinde ben oldugymu kararinin kesin oldugunu ve benimle evlenmek istedigini soyledi iliski basladiginda cok mutluyduk ben onu bu kadar sevimli gormemistm hic cok ciddi ve suratsizin tekiydi dernekte gordugum kadariyla herseyi planlamistik nisan tarihi dugun tarihi evimiz nasil olcak vs daha sonra en ufak tartismalari sorun etmeye basladi ve birgun benden bikac gun zamn istedi daha sonra aradi beni bitirmk istemedigini ve iliskimizn bitmemesi icin elinden geleni yapacagina soz verdi duzeldik fakat sonra yine ayni kucuk birseyi buyuttu ve bir hafta benimle konusmadi daha sonra kararsizm dedi ben bitirelim dedim bitmesini istemiyorum dedi sonra beni cok az ariyordu bigun aramizdaki problemleri cozelim dedim ve beni neden aramiyorsun dedigmde guldu komik geluyormus bu durm ona ve ertesi gun beni aramadi bende mesaj attim bu iliski bitmistr diye oda bana mutlulugumu istermis gibi klasik bir mesaj atti ben onu seviyorum ve geri donmesini istiyorum aramiyirum oda aramiyo sizce doner mi donmesi icin ne yapmaliyim
Daha ilişkiye bismillah yeni başlamışken evlilik kelimesini ağzına alan, bu kadar hızlı giden bir erkeğe nasıl güvenebildin ki ? Daha seni ne kadar tanıyormuş ki evleneceği kadının sen olman gerektiğine karar verebilmiş ? O kadar basit mi bu işler ya... Benim 3 senelik bir ilişkim var 3 senenin sonunda evlenmeye ancak karar verebildik. O adamın hislerinde dürüst ve ciddi olmadığı en başında belliymiş tatlım. Acele giden ecele gider hesabı olmuş ilişkiniz.. Bence bu yapıda bir adama bir daha asla güvenme. Tabi aklın varsa...

Ahh.. Sana yardımcı olabildiysem birazcik ne mutlu bana.. Ama unutma YALNİZ DEĞİLSİN. COK GUCLU VE DEĞERLİ BİR BAYANSİN.. Kendi değerini bil. Sen hiç birşey kaybetmedin. Asıl o çok şeyi kaybetti. Ve inanki gün gelecek o da anlayacak ama sende hersey bitmiş olacak. Belki de mutlu olmamız için bu sınavdan geçmemiz gerekti. Bu sıkıntılı günlerin illa ki hir mükafatı vardır. Bol dua et bak hayırlı gunlerdeyiz. O kadar rahatlayacaksin ki.. Örneğini gördüm.Öyle biri olacak ki ayakların yerden kesilecek ve yaşadıklarını unutturacak sana. Gün gelecek bu hallerimizden gülerek konuscaz. Ahh bunun icin miydi bu kadar.. Sadece bekle ve gör.Rabbim büyüktür. Ben inanıyorum. Hayat döngü.. Bu karanlığın sonu aydınlık.. Sadece sabır..

Artik sen de dualarimdasin bourgeon...

X