- 9 Haziran 2014
- 1.811
- 1.116
- Konu Sahibi 123serap123
Aynen öyle.Su an ne kadar kendimi teselli etsem de olmuyor. Aynı şeyleri yaşıyoruz. Ben de sadece başımı yastığa koyduğumda kendimle başbaşa kaldigimda kötü oluyorum.Ya insan hiç mi kötü şeylerini hatırlamaz.Hep güzel anılar. Ama dün bir dizide öyle bir cümle gecti ki birebir aynı kurduğu cümleyi duydum. Duyunca odama geçtim hemen. Yani unutulmuyor. Dizide edilen tek bir cümle bile onu hatırlattı. Sadece sana tek birşey diyeceğim o sorulari sorma.Hiç birşeyi sorgulama. Sadece Rabbe sığın. Onlarla karsilasmamizda ve bunları yasamamizinda bir sebebi vardir illaki. İyi şeyler bitmeli ki daha iyi şeyler baslayabilsin. Benim de zaman geçtikçe daha fazla özlüyorum. Bazen bu özlem dayanılmaz oluyor..Dönmesi değil ama insan pişmanlığını görmek istiyor. Bu bir imtihan. Gececek. Dönmeleri bile içimizdeki yarayı iyilestirmez. Bak ne güzel demiş Ahmet Batman :" Ben aynı ben ama eksildim biraz,kısacası senin dönecek yüzün olsa bile benim seni koyacak bir yerim yok." Gidene değil de kalana çok zormus gerçekten. Aşık olmak isteyen herkes bir gün mutlaka katilini bulur. Bizim de katilimiz onlar. Lütfen için rahat olsun. Bu cümleyi herzaman söylerim. Elbet bir gün güneş bizim için de doğacak.Umudunu yitirme. Konuşma ihtiyacın olursa bana yazabilirsin. Bıkmadan dinlerim. Konuşurum sana. Ne yapalim elimizden birşey gelmez. Acita acita gececek.Hayat..Biliyor musun bourgeon, sende cektigim aciyi, yasadigim huznu goruyorum. Ayni duygulari yasiyoruz gibi. Bir seyler eksilmis de puzzle bozulmus gibi. Hicbir sey eskisi gibi olmayacak gibi. Bir daha mutlu olamayacakmisiz gibi.
Yaraliyim, kirginim, hala uzgunum. 5 ay oldu ama gitmiyor benden, terketmiyor ruhumu. Cok ozluyorum bazen. Ne kadar iyi olmak icin caba sarfetsem de gece basimi yastiga koydugumda yastiga dusen damlalar gercek olan.
Ve soruyorum: Allah'im, madem kotu bitecekti neden bizi karsilastirdin ki?