Gelirim ondan fazla değil yakın sadece ben özel şirkette çalışıyorum o da yetkili serviste tekniker olarak çalışıyor bana sürekli standartlarını düşür falan diyor halbuki ben zaten olmayacak bir şeyi istemem ben de zorlanırım çünkü ama her bir şeyde bana yapamazsam edemezsem dediği için bende ne umut kalıyor ne hevesSanırım geliriniz sevgilinizden daha fazla. Böyle durumlar erkeklerin zorlandığı şeyler. Elbette evlenirseniz size bakacaktır en azından isteği var ama gelirini biliyorsanız onu aşacak şeyler söylüyorsunuz gibi geldi bana. Ne iş yapıyorsunuz ikiniz de ?
Standartlarımızı beraber yükseltelim demesi gerekirdi. İlişki böyle bir şey birbirinizi yükseltmelisiniz en azından niyetiniz öyle olmalı. Bir duş jelini kafaya takıp ezik gibi konuşmasına gerek yok. Bu şekilde ne kadar sevsen de yürüyemezsin. Bence açıkça konuş bana böyle hissettiriyorsun de.Gelirim ondan fazla değil yakın sadece ben özel şirkette çalışıyorum o da yetkili serviste tekniker olarak çalışıyor bana sürekli standartlarını düşür falan diyor halbuki ben zaten olmayacak bir şeyi istemem ben de zorlanırım çünkü ama her bir şeyde bana yapamazsam edemezsem dediği için bende ne umut kalıyor ne heves
halbu ki alırız yavrum dese gülüp geçicez
Alırız yavrum reisle nasıl gidiyor kiAlamayacaksa niye aliriz yavrum desin yavrum reis gibi.Kandirilmaya mi meraklisiniz? Evlenince bir seyleri yapamadiginda " her şeye aliriz ederiz" diyordun demeyecek misiniz?
Siz de devamli şunu karsilayabilir misin oyle masrafliyim boyle masrafliyim muhabbeti yapiyorsunuz belli ki, gozu korkmuş. Adamin gelirini biliyorsunuz karşilar mi karsilayamaz mi anlamiyor musunuz? Şupheniz varsa hiç uzatmayin, daha yuksek gelirli taliplerinize bakin ve birbirinizi yormayin.
Standartlarını kimse için düşürme bence.Mutsuz olursun.Alıstıgın bir standartın varsa ve kendine bu imkanı sağlayabiliyorsan kimse için standartını düşürmek zorunda değilsin.Evlilik sadece aşktan ibaret değil maalesefGelirim ondan fazla değil yakın sadece ben özel şirkette çalışıyorum o da yetkili serviste tekniker olarak çalışıyor bana sürekli standartlarını düşür falan diyor halbuki ben zaten olmayacak bir şeyi istemem ben de zorlanırım çünkü ama her bir şeyde bana yapamazsam edemezsem dediği için bende ne umut kalıyor ne heves
Alırız yavrum reis zorunlu mu yoksa? sahi zorunlu evlendiği gün neden bir daha girmedi buraya.Giyecegi kıyafete kadar yazardı oysa kiAlırız yavrum reisle nasıl gidiyor ki