Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayıptır söylemesi kısmetlerin çıkmaya başlayınca mı böyle sevgilinin olumsuz yönleri gözüne batmaya başladı?Selam hanımlar henüz 6-7 aylık bir ilişkim var ilk başlarda her şey okeydi cicim ayları çünkü kapılıp gitmişiz şimdi benim de ayıptır söylemesi kısmetim çıkıyor ama ben sevgilimi seviyorum. Asıl sorunum şu ne zaman bir konu açılsa ‘ya yapamazsam , ya edemezsem’ diye sürekli olumsuzluğu çekiyor ama istisnasız her konuda. Mesela küçük bir örnek vereyim ben duş rutinimi anlatıyodum konusu geçti şakasına dedim ki’ valla masraflıyım kendime bakıyorum ona göreee’ diye şaka yapmıştım halbu ki alırız yavrum dese gülüp geçicez ama süreki ya ben senin isteklerini karşılayamazsam ya edemezsem falan diyor ben de kendinden emin olduğum zaman gel diyince de sert konuştun oluyor ama saha nasıl anlatabilirim ki ona bunu
açık açık konuşup ayrıl bence. karşılayamazsam edemezsem diyenini bırakıp karşılayanını bulunSelam hanımlar henüz 6-7 aylık bir ilişkim var ilk başlarda her şey okeydi cicim ayları çünkü kapılıp gitmişiz şimdi benim de ayıptır söylemesi kısmetim çıkıyor ama ben sevgilimi seviyorum. Asıl sorunum şu ne zaman bir konu açılsa ‘ya yapamazsam , ya edemezsem’ diye sürekli olumsuzluğu çekiyor ama istisnasız her konuda. Mesela küçük bir örnek vereyim ben duş rutinimi anlatıyodum konusu geçti şakasına dedim ki’ valla masraflıyım kendime bakıyorum ona göreee’ diye şaka yapmıştım halbu ki alırız yavrum dese gülüp geçicez ama süreki ya ben senin isteklerini karşılayamazsam ya edemezsem falan diyor ben de kendinden emin olduğum zaman gel diyince de sert konuştun oluyor ama saha nasıl anlatabilirim ki ona bunu
Muhtemelen şu tiktoklarda ve insragramda viral olan vücuda yüze her türlü şeyin sürüldüğü bakım rutininden bahsediyorValla bende duş rutini ne merak ettim yıkanıp çıkıyorum ben siz ne yapıyorsunuz da adam korktu merak ettim
Her konuda çok masraflıyım diyorsanız adamın belki gözü korkmuştur.
Muhtemelen şu tiktoklarda ve insragramda viral olan vücuda yüze her türlü şeyin sürüldüğü bakım rutininden bahsediyor
Bence çocuk bahane buluyor ciddi düşünmeyen erkeklerin kilasik yol verecegim taklitleri boşa zaman harcama yada onu dene derim benSelam hanımlar henüz 6-7 aylık bir ilişkim var ilk başlarda her şey okeydi cicim ayları çünkü kapılıp gitmişiz şimdi benim de ayıptır söylemesi kısmetim çıkıyor ama ben sevgilimi seviyorum. Asıl sorunum şu ne zaman bir konu açılsa ‘ya yapamazsam , ya edemezsem’ diye sürekli olumsuzluğu çekiyor ama istisnasız her konuda. Mesela küçük bir örnek vereyim ben duş rutinimi anlatıyodum konusu geçti şakasına dedim ki’ valla masraflıyım kendime bakıyorum ona göreee’ diye şaka yapmıştım halbu ki alırız yavrum dese gülüp geçicez ama süreki ya ben senin isteklerini karşılayamazsam ya edemezsem falan diyor ben de kendinden emin olduğum zaman gel diyince de sert konuştun oluyor ama saha nasıl anlatabilirim ki ona bunu