• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin tipi değilim.

voussmevoyez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
68
5
86
merhaba kızlar. 22 yaşındayım ve sevgilimin tipi bariz bir şekilde bakır veya sarışın ve renkli gözlü beyaz tenli kızlar. ben ise kara saçlı kara gözlü buğday tenli bir kızım. tamam beni seviyor ama hissedemiyorum sokakta yanımızdan kızıl bir kız geçince bile benden gizli bi şekilde baktığını yakalıyorum. neden bakıyorsun dediğimde bakmadım zart zurt diyor. bu durum kendimi kötü hissettiriyor. saçımı boyatcam dediğimde bakır yap güzel olur falan diyor bıktım artık ne yapmam lazım ;(

merhaba kızlar. 22 yaşındayım ve sevgilimin tipi bariz bir şekilde bakır veya sarışın ve renkli gözlü beyaz tenli kızlar. ben ise kara saçlı kara gözlü buğday tenli bir kızım. tamam beni seviyor ama hissedemiyorum sokakta yanımızdan kızıl bir kız geçince bile benden gizli bi şekilde baktığını yakalıyorum. neden bakıyorsun dediğimde bakmadım zart zurt diyor. bu durum kendimi kötü hissettiriyor. saçımı boyatcam dediğimde bakır yap güzel olur falan diyor bıktım artık ne yapmam lazım ;(
Boşan

Bir erkekte en sevdiğim şey kumral lüle lüle saclardir. Erkekte baktığım ilk şey saç, benle sevgili olana saç kesim yasağı gelir,koyun gibi gezerler. İlle de saç:))
Ama son sevgilim tarama özürlüydü 😂😂 yok yani adamın saçı,elimi dondureyim içlerinde. Yine de onu çok sevmiştim ve çoğu özelliğiyle diğer lülüklülerimin önüne geçmişti 😇😇
Yani gönül kimi severse güzel odur. Salla geç.

Tipin degilsen neden seninle beraber? Sakin onun icin de sacini boyatayim filan deme.

Seni sevmiyor,seven adam radar gibi etrafına bakmaz.
Hemen kendini suclayama başlamışsın ; tipi değilim vs diyerek.
Adam zaten o güvensizlik duygusunu,o ait olamama duygusunu aktarmış sana.
Mesele saçının rengi değil,çok farklı şeyler düşünüyorsun.
Paketteki her tonu denesen bile
3 vakte kadar ayrılık diyorum ben.

Sende esmer erkeklere bak bakmadım de 🤣 gereksiz öźgüven var onda. Çok istiyorsa sen neden bakır yapasın saçını gitsin kendine bakır saçlı birini bulsun

eee? estetik mi yap diyelim ne bekliyorsunuz :KK64: demek ki tipi olanların o tipi değilmiş yapacak bir şey yok

; merhaba kızlar. 22 yaşındayım ve sevgilimin tipi bariz bir şekilde bakır veya sarışın ve renkli gözlü beyaz tenli kızlar. ben ise kara saçlı kara gözlü buğday tenli bir kızım. tamam beni seviyor ama hissedemiyorum sokakta yanımızdan kızıl bir kız geçince bile benden gizli bi şekilde baktığını yakalıyorum. neden bakıyorsun dediğimde bakmadım zart zurt diyor. bu durum kendimi kötü hissettiriyor. saçımı boyatcam dediğimde bakır yap güzel olur falan diyor bıktım artık ne yapmam lazım ;(

Ne yapsanız , ne yapsanız :KK64:; buldum:KK58:, ayrılmaya ne dersiniz ? 😎

Tipi olmasan neden seninle birlikte olsun ki? Kızlara bakmasının altında başka bir şey ararım ben. Gözünün dışarıda olması gibi mesela.

Kendini asla ama asla bir erkek istedi diye değiştirme.. sen istediğin için olmalı bu değişim, bir başkası istedi diye değil.

Muhtemelen kendini sana yetersiz hissettirdi. Bu hiç hoş bir durum değil.

Sana kendini kötü hissettiren bir insanın yanında olmak psikolojik olarakta çok yıpratıcı bir durum..

Back