Sevgilimin telefonundaki mesajlar

Nick ten belli siz dahada dertlenirsiniz.
Sizin sevgiliniz sizi sevmiyor bir kere gözü dışarıda içi bozuk küflü sürekli kadınlardan bahseden sizinle yetinmeyen bir şerfsiz.
Siz de ikide bir affedin kabul edin evlenin hatta birde çocuk olsun sonra boşarsınız şimdi çok aşıksınız bırakmak zor gelir.

evliliğin bir ömür süren bir ilişki olduğunu,
boşanmanın evlenmekten çok daha zor ve yıpratıcı olduğunu, hala daha yaşadığımız toplumda dul kadın imajının sizin şuan "manitanızdan" ayrılmaktan kat kat daha zor olduğunu bilin.
bugün insanlar 3 gün konuşur, 3 gün sonra unutulur.
ancak siz o evliliği sırf 6 sene için ve insanların konuşmaması için yaparsanız, muhtemelen değil 6 sene, 16,26,36 seneninizi heba edip hayatınızı çürüteceksiniz.

çünkü bu evlilik olursa kendinizi burada "hamileyim aldatıldım", "lohusayım aldatıldım" vb konular açarken bulacaksınız.

daha ötesini,berisini konuşmaya ve düşünmeye hiç gerek yok. bile bile lades demeyin.

Annesi seni kandırıyor yalan her erkek öyle degil benim eşim değil mesela seni manipüle ediyor. İnanma yavrum evlenme o adamlar yol ver gitsin s. Et gitsin genç kızları böyle kandiriyolar ya çıldırıyorum sakin sakin evlenme evlensen de boşanirsin

Kayınvalide cok cingöz düğün hediyesi olarak da bı metre kadife versin afedersiniz boynuz parlasın temiz görünsün gelin dediğin titiz olur ben gülüyorum ya kadına inşallah kendinizi seviyorum diye yakmazsiniz.Bu sevgili bu kafayla başkasından cocukda yapar maazallah sizle evliyken

Bu olay benimkine benzemis, ex kaynanam oglusunun beni aldattigini duyunca dediki ''aldatsin erkek o, sana affetmek düser bak ben affettim ben kazandim, bütün erkekler aldatiyor'' dedi. Ben cildirmistim bu cümleyi duyunca ve cevabim cok sert oldu, beni kendisiyle bir tutmasi cok komik.
Sakin affetme, vur tekmeyi gitsin!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…