Sevgilimin telefonundaki mesajlar

dertlibirisii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
15
-6
1
26
Kızlar merhaba. Direkt konuya giriyorum benim 6 yıllık bir ilişkim var. Geçen hafta da evlilik teklifi aldım 2 3 aya kadar nişanımız olacak. Aramızda erkek arkadaşımdan kaynaklı güven problemleri olduğu için arada bir erkek arkadaşımın telefonunu karıştırırım her karıştırdığımda da can sıkıcı şeyler görürüm o yüzden uzun süredir bakıp moralimi bozmak istemiyordum ama dün özellikle güvenmediğim bir arkadaşıyla olan mesajlarını okudum. Erkek arkadaşım bu arkadaşına 2 kızın fotoğrafını atıp ‘şu kızlar için nelerden vazgeçerdin, ben her şeyden vazgeçerdim, çok iyi değiller mi’ tarzında şeyler yazmış ben bunu okuyunca çıldırdım daha önce de benzer çok mesajını gördüm çok kez uyardım bu davranışının beni küçük düşürdüğünü bunu yapmamasını söyledim erkek arkadaşım ise özür dileyeceğine inatlaştı bağırış çağırış olay yüzüğü çıkarmaya kadar gitti. Her şeyi hemen annesine anlattığı için bunu da anlatmış annesiyle konuştum annesi de diyor ki arkadaşlarıyla konuştuklarına nasıl engel olacaksın. E tamam da ben hiçbir şeye engel olamam zaten istediği her şeyi gizlice yapma hakkı var mı o zaman aynı mesajlar benim telefonumda yakalansaydı ne olurdu acaba. Arkadaşlar ben çok mu abartmışım sizce ya? Erkek arkadaşım üstüne gelince annesi de erkek erkeğe muhabbet deyince bir suçlu hissettim kendimi. Şimdi hiç konuşmuyoruz biliyorum ki yazmayacak aramayacak ben de nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.
Ayrıca şunu da eklemek istiyorum arkadaşlar ben ne zaman ki bu tarz şeyleri olay etsem kendi ve annesi bana sürekli ‘sen erkekleri bilmiyorsun çok temiz büyümüşsün, babandan da görmemişsin ama erkeklerin hepsi böyle’ diyorlar hatta bu olay için bana kardeşinin mesajlarını al oku onda da böyle şeyler göreceksin dendi

Son düzenleme:
Ayrılın.

Offf klasik paşasını koruyan kaynana. Nefret ediyorum böyle tiplerden. Analı ogullu sizi manipüle etmeye çalışıyorlar. Hiç düşünmeden açın kurtarın kendinizi. Es kaza evlenirseniz cooook ağlarsınız.

Güvenilmeyecek biriyle evlenip kendinize yazık etmeyin. Açıklaya açıklaya yazardım ama düşünürken yoruldum. Görünen köy kılavuz istemez.

1- daha önce çok kez olmus kızmıssınız takmamıs
2- erkeklerle ilgili öyle konusun olduk olmadık yerlerde saniyesinde tekmeyi basardı size
3- anneye anlatıp 2ye 1 üstünüze gelmeleri çok çiğ ve vıcık bir durum bence
O bağırmıs bir de size.. yani alış artık sus demek istiyor . 6 yıl uzun bir süre alıişkanlık olmustur ama iyi düşünün derim.
Bana ileride saygısız sevgisiz ilgisiz aldatmalı güvensiz bir evliliğiniz olacak gibi geldi.

Güvenmediğim kişiyle 5 dk sohbet etmem siz bir de bu adamla evlenmeyi düşünüyorsunuz.

Siz hala evlenme ve konuşma derdinde misiniz? Boynuzlarınızı parlatın ve telefonuna bakmayın öyleyse

Ben olsam o mesajı gördükten sonra tek kelime etmesine fırsat vermeden ayrılırdım. Hem haksız hem de üste çıkmaya çalışıyor. Anneye de pes yani. Sen oğluna karakterli olmayı öğretemiyorsan pes sana pes! Bunun gibi herifler kendini bi mok sanıp böbürlenirler.

6 yıldır toksik bir ilişki içindeymişsin. Göz göre göre bilerek nişanlının başka kızlarla yazıştığını bilmene rağmen susmuşsun. Kendine böyle bir ilişkiyi nasıl yakıştırıyorsun ? Hencinslerime kızıyorum artık, bir kendinize gelin ya. Erkekler bulunmaz Hint kumaşı değildir. Arkadaşına kız fotoğrafları atıp bu kız için nelerden vazgeçerdin, ben her şeyden vazgeçerdim diyen birinin eğer evlenirseniz seni nasıl aldatacağını görmüyor musun ? İyi o zaman sen de kız arkadaşına kaslı, kumral erkek fotoğrafı attt, offf kanki nasill yakışıklı dimi amaaa, sen bu adam için nelerden vazgeçerdin ben her şeyden vazgeçerdim yazsan onun hoşuna gider mi ? Hiç sanmıyorum. Kendisine yapılmasını istemediği şeyi o da yapmamalı. Ne yapicam demişsin, tabiki yüzüğü at ayrıl. O anakuzusu da annesine gidip ağlayabilir. Kurtar geleceğini. Bundan sana koca hiç olmaz. Kendini daha iyi ilişkilere layık görmelisin

Her baktığında birşey görüyorsan neden nişanlanıyorsun? İlla evlenip çocuklamı boşanmak istiyorsun?

Boşanmak zor, nişan atmak da zor. Bu yollara girmeden ayrılın. 6 yılınıza kıyamıyorsunuz muhtemelen ama geri kalan vaktinizi kurtarmış olursunuz. Arkadaşlarıyla böyle muhabbetlere giren, özür dilemek yerine üstüne haklıymış gibi inatlaşıp ters düşen, her şeyi annesine anlatan, annesinin de oğlunu uyarmak yerine böyle şeyleri mazur gördüğü bir adamla evliliğin çok akıllıca ve umut vadettiğini düşünürseniz çok yanılırsınız. Yazık olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…