- 7 Ocak 2025
- 13
- -7
- 1
- 26
- Konu Sahibi dertlibirisii
Kızlar merhaba. Direkt konuya giriyorum benim 6 yıllık bir ilişkim var. Geçen hafta da evlilik teklifi aldım 2 3 aya kadar nişanımız olacak. Aramızda erkek arkadaşımdan kaynaklı güven problemleri olduğu için arada bir erkek arkadaşımın telefonunu karıştırırım her karıştırdığımda da can sıkıcı şeyler görürüm o yüzden uzun süredir bakıp moralimi bozmak istemiyordum ama dün özellikle güvenmediğim bir arkadaşıyla olan mesajlarını okudum. Erkek arkadaşım bu arkadaşına 2 kızın fotoğrafını atıp ‘şu kızlar için nelerden vazgeçerdin, ben her şeyden vazgeçerdim, çok iyi değiller mi’ tarzında şeyler yazmış ben bunu okuyunca çıldırdım daha önce de benzer çok mesajını gördüm çok kez uyardım bu davranışının beni küçük düşürdüğünü bunu yapmamasını söyledim erkek arkadaşım ise özür dileyeceğine inatlaştı bağırış çağırış olay yüzüğü çıkarmaya kadar gitti. Her şeyi hemen annesine anlattığı için bunu da anlatmış annesiyle konuştum annesi de diyor ki arkadaşlarıyla konuştuklarına nasıl engel olacaksın. E tamam da ben hiçbir şeye engel olamam zaten istediği her şeyi gizlice yapma hakkı var mı o zaman aynı mesajlar benim telefonumda yakalansaydı ne olurdu acaba. Arkadaşlar ben çok mu abartmışım sizce ya? Erkek arkadaşım üstüne gelince annesi de erkek erkeğe muhabbet deyince bir suçlu hissettim kendimi. Şimdi hiç konuşmuyoruz biliyorum ki yazmayacak aramayacak ben de nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.
Ayrıca şunu da eklemek istiyorum arkadaşlar ben ne zaman ki bu tarz şeyleri olay etsem kendi ve annesi bana sürekli ‘sen erkekleri bilmiyorsun çok temiz büyümüşsün, babandan da görmemişsin ama erkeklerin hepsi böyle’ diyorlar hatta bu olay için bana kardeşinin mesajlarını al oku onda da böyle şeyler göreceksin dendi
Ayrıca şunu da eklemek istiyorum arkadaşlar ben ne zaman ki bu tarz şeyleri olay etsem kendi ve annesi bana sürekli ‘sen erkekleri bilmiyorsun çok temiz büyümüşsün, babandan da görmemişsin ama erkeklerin hepsi böyle’ diyorlar hatta bu olay için bana kardeşinin mesajlarını al oku onda da böyle şeyler göreceksin dendi
Son düzenleme: