- 31 Mart 2023
- 338
- 75
- 18
- Konu Sahibi itsmeduygu
-
Siyasi görüş dünya görüşüdür ve dünya görüşünüzün farklı olduğu biri ile uzunca süre bir ilişki yaşayamazsınız. Aynı ortamda fikirlerimize zıt giden bir arkadaşımıza dahi tahammülümüz yokken sevgililik asla olmaz.
işte bunu daha ilk aydan anlayamıyorsun ki. 5 aydır daha yeni yeni anladımSiyasi görüş dünya görüşüdür ve dünya görüşünüzün farklı olduğu biri ile uzunca süre bir ilişki yaşayamazsınız. Aynı ortamda fikirlerimize zıt giden bir arkadaşımıza dahi tahammülümüz yokken sevgililik asla olmaz
konuşuyorum zaten. diyo gerçekten umrumda değil öyle gidip desteklemem sadece mecliste kalmaları için oy vereceğim apolitiğim ilgilendirmiyor beni diye. ve ben çok sert çıkmama rağmen o benimle aşkımlı konuşunca bir şey de diyemiyorum. diyor ben bu kadar takmıyorum siyasi görüşümü sen niye takıyorsun çünkü onun için ayrılmalıkbi sebep değil buAçıkça konuşun. Bakalım ne düşünüyor ne diyecek
ikimiz de iktidar partisinden nefret ediyoruz, bu konuda o kadar ortaktık ki ben onun da benim gibi düşündüğünü düşündüm. ailesi de benim ailemle aynı görüşte olunca hani çok da farklı değildir az çok benzşyoruzdur gibi çıkarımlar yaptım.eşimin ailesi başka benim ailem başka görüşte. ama biz eşimle ikimiz ikisinden de farklı görüşteyiz ama ikimizin görüşleri ortak. hayat arkadaşı bence farklı görüşte olmaz. o siyasi parti de uç bir görüş. gerçi şu an uç olmayan görüş yok ülkede o da ayrı ironi
Bu soruyu sormak için üye oldum zaten, kimseye anlatamıyorum buradan yardım almak istedimOoo 25 dk once üye olmuş kpnuya bak alırım bir dal kaos
Verme sebebi sadece Kürt partisi olması. Başka olsa başkasına verirdim diyor, ilk seçimi onun da. Terörü savunmalarını vs asla desteklemiyorum diyor ısrarla, teröriste terörist diyorAynı siyasi partiye verip de yaşantısı birbirinden çok zıt olanlar da var. Verme sebebine bakardım ben. Büyük konuşmak istemezdim, asla ama asla terörle destekçisi olan kişilerle arkadaş bile kalamazdım. Kırmızı çizgimdir.
işte siz de uçtasınız. çok da farklı değilsiniz yani. sadece renkler farklı. sağlıklı olan partizan olmamaktır bence. ülke için kendince en doğru kararı vermektir. nefret ve aşırı sempati bana sağlıksız geliyorikimiz de iktidar partisinden nefret ediyoruz, bu konuda o kadar ortaktık ki ben onun da benim gibi düşündüğünü düşündüm. ailesi de benim ailemle aynı görüşte olunca hani çok da farklı değildir az çok benzşyoruzdur gibi çıkarımlar yaptım.
ya biraz görüşten öte bölücülük gibi geliyor bana ama onunla konuşunca da hiç öyle bi izlenim almıyorum. onun dışında çok seviyorum çok kültürlü gerçekten de duygusal ve iyi anlaştığım bi insan. Kaybetmek istememÇok bayılmıyorsam sepetlerdim. Ama aşık olmuşsam görüşüme ve görüşüne saygı duyuyorsam devam ettirirdim. Şayet ben aynı görüşte olmadığım biriyle pek anlaşamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?