Sevgilimin sigaraya başlamasını istemiyorum!

Emilyyy

Bilmek acı çekmektir.
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
647
3
sorun çözülmüştür.............

Son düzenleme:
Erkek arkadaşınız tahmin ediyorum 18 yaşından büyüktür.

Kendiside en az sizin kadar sigaranın zararlarını biliyordur şüphesiz.

Siz onu uyararak sağduyunuzu göstermişsiniz; fakat karar ve vücut nihayetinde kendisinindir, kendi özgür iradesinin seçimidir.

Bu konu kişiseldir, ilişkiye zarar verecek kadar tartışma konusuna dönüştürmenize gerek yok kanımca.

Bu konuda ki hashasiyetinizi anlayabiliyorum;ama insanların kişisel tercihlerine fazlasıyla müdahale etme hakkımızda yoktur.

Sağlıklı günler dilerim...

Teşekkür ederim yorumunuz için. Bizim durumumuz şöyle ki ciddi bir ilişkimiz var ve evliliğe dönüştürücez bu ilişkiyi.erkek arkadaşım 23 yaşında ve evet sigaranın zararlarını anlayabilecek yaşta olduğunu düşünüyorum.bunun yanında benimle aynı ev içerisinde yaşıcağını ve sigaradan hoşlanmadığımı bildiği halde bunu devam ettirmesini anlayamıyorum açıkçası.sigara alışkanlık tiryakilik yaptıgında öyle kolay bırakılan birşey olmadığını da ben anlayabilecek yaştayım.bu yüzden tüm bu çabalarım yada büyük tepkilerim.ilişklerde yada evliliklerde karşılıklı özverinin olması gerektiğini düşünüyorum.benim rahatsız olduğum onun yapmasını istemediğim şeyler olduğu gibi onunda yapmamı istemedği şeyler var.ve ben bunları sırf onunda katlanmasını istemediğim için içmiyorum yapmıyorum yemiyorum yada giymiyorum.tıpkı benim gibi onunda özveride bulunmasını istiyorum fakat olmuyor bu.bunu anlayabilecek yaşta olan bir insanın bu hareketi halen devam ettirmesine anlam veremiyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…