- 20 Aralık 2007
- 5.300
- 5.780
- 398
- Konu Sahibi maribel1111
Kiskanmana gerek yok da ben boyle insanlarin bos oldugunu dusunuyorum hem de bi erkek icin itici bi durum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani bende öyle düşünüyorum
şimdi kardaishan falan öyle normal foto paylaşmıyor bildiğim kadarıyla dekolteli falan oluyor genelde
bu konuda sevgiliye bişey denilebilir mi bilmiyorum ama ben olsam derdim kesin derdim yani
aa dur bakk
sende erkek ünlüleri takip et yakışıklılardan ama.
bakalım ne olacak tepki göstercekmi?
tepki gösterirse bil ki ünlülerin fotolarını görünce çok iyi şeyler geçirmiyor içinden
neden mi
ee ne demişler
KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ!
Normal bir sey bu. Kıskanmakta bir derece haklısınız ama bunun icin kavga tartisma yaratmayin.
sen daha iyi tanırsınCanim ben bu konuyu daha oncede actim ona unlu kadinalrdan kiskanmami sacma buluyor ve kiziyor bana.Bu sabah yine actim kavga ettik abi takip ediyorum yani ne var bunda merak bu dedi kalkip bana kalcalri gogusleri icinmi takip ediyosun diyosun bak beni cildirtma yeter bunlari kacinci anlatisim sana dedi beni boyle seyler icin bunaltma ya diyor
bu arada o bana hayatta bunu neden takip ediyorsun diye sormaz 6 aydir bir kez sormadi ama ben cok kez sordum
sen daha iyi tanırsın
peki bir soru,
buluştuğunuz zaman kızlara bakıyor mu?
bakmaktan kastımı anladın sen, önce yüzüne sonra fiziğine bakıyor mu?
sonra da kalçalarına mesela?
bilemedim bunlarda önemli
dışarda yapmıyorsa fotoğrafta niye yapsın
Benim başımdan böyle bi koca gecti .Yerli yabancı tüm hatunlari bilir neredeyse şecerelerini çıkartırdı.Güzel kadınlara ozellikle zaaftan.
Böyle tipler doyumsuz ve mükemmeliyetçi olur .O hatunlari da hayallerinde yaşatırlar .Koca yuvarlak kalcalar,silikon gogusler,şişme dudaklar sutun bacaklar..Olay içeriği bu.
aslında dışarda başka kadınlara olumlu yaptığı yorumlar bile beni rahatsız ederdiDışarda bazen bakıyor ama bi kere öyle karşıdan gelene hani ikinci kez baktığını görmedim çünkü delireceğimi bilir o konuda çok kıskanç olduğumu biliyor.Ama fiziğe falan özellikle baktığına denk gelmedim ben. Bir de sevgilimde şu var kızada erkeğe incelemeyi sever bi erkekteki tuhaf yada iyi birşeyi görsede yorum yapar aynı şekilde kızada. Böyle bir mağazadaki tabelayı inceler insanı inceler hani böyle huylarıda vardır.
Ama birebirken yaşadığımız bazı şeylere(anlarsın ya) fazla düşkün olduğu için kendisi,ben böyle her hareketinin altında birşey arayabiliyorum.
Yanlız benimki Nur Yerlitaşı takip eder Kerimcan Durmazıda,İrem Derici yide takip eder Adriana Limayı da takip eder.
Hani güzelide ediyor güzel olmayanı da. Anlamadım ne düşünmeliyim. Açıkcası bu yorumdan sonra kavga çıkartasım geldi.![]()
bence ok takiyorsun unlu kisiler sonucta hemen hemeb herkesin ilgi alanina girer ki onun demek ki daha cok ilgisini cekiyor ayrica sadece kadinlar da degolmis yaniHerkese iyi geceler hanimlar,
Bir soru sormak istiyorum sizlere zira yine abartiyor muyum diye dusunmeden alamadim kendimi..
Sevgilimin bir konudaki hareketi beni rahatsiz ediyor.Normalde futbol hastasi biri futbolculari hem ozel hayatlarinda(eslerini,cocuklarini vs)hem sahada baya bir takip eder.Zaten dizi izlemeyide seven ve oyuncularida takip eden biri sosyal medyada.
Unlu kadinlari,mankenleri ve kardashian grubunu filanda takip ediyor ozellikle instagramda.
Ne giymisler,nasil yasiyorlar falan bakip yorum yapmayi seviyor hatta bazen aramizdada yorumlasiyoruz.Gecen 245 takipcisi vardi bugun baktim 275 olmus etmiste etmis yine unlu mankenleri oyunculari vs. Ayni zamanda erkekleride takip ediyor ama ne bileyim kadinlari bu kadar takip eden bir erkekle daha once pek karsilasmamistim.
Kiskaniyormuyum kesinlikle evet daha once bana karsi guvensiz bi hareketi olmadi fakat nedense ben taktim bu konuya.
Hatta bir seferinde gizliden bi kac unlu kadini takipten birakmistim telefonunu elime alip.Ama o birkac hafta sonra yine takip etmisti.
Sizce garip olan bir sey var mi? Yoksa Unlu kadinlari takip etmesini kiskanmam sacma mi? Cunku ben onun kadar unlu kadinlari takip etmiyorum mesela.
Not; bu arada ben hayatina girdigimden beri normal hayattan bir kizi takip ettigini gormedim,istemedigimi de iyi bilir ve bu yuzden etmez.
bence ok takiyorsun unlu kisiler sonucta hemen hemeb herkesin ilgi alanina girer ki onun demek ki daha cok ilgisini cekiyor ayrica sadece kadinlar da degolmis yani
Kıskanılacak bi durum yok bence.
Magazine meraklı kadınlar olduğu gibi, erkekler de olabilir bence normal bir durum.
Bence iyi tarafından bakın, anca kız arkadaşlarınızla yapabileceğiniz muhabbetleri eşinizle de yapabilirsiniz.
Benim eşim de sizinki kadar olmasa da sözlük falan sağolsun, magazinel gelişmeleri bilir, özellikle kışları pazarları evdeysek çayımızı içip magazin programı izleyip yorumlaşırız:)
canim benim bencede cok buyutuyorsun tamam her insanin sinirini bozar ama gidip de etrafinda flortlesebilecegi baska bi kadini takip etmiyor ki sonucta unlu bunlar hayatlari merak ediliyor iste profiline de bakmasi gayet normal bu kadar kafaya takip kendini uzmeye aranizi da bozmaya degmezKavga ettik bu sabah ona ragmen yine takibi birakmadi cok buyutuyormusum unlu kadinlari takip edermis daha once bana kac kez soylemis meraktanmis filanmis.. Ama peki takibi birakgigim bi unluyu nasil farkedipte tekrar takip eder gercekten anlamiyorum demekki duzenli profillerine girip bakiyor cok can sikici degil mi yaa?
Herkese iyi geceler hanimlar,
Bir soru sormak istiyorum sizlere zira yine abartiyor muyum diye dusunmeden alamadim kendimi..
Sevgilimin bir konudaki hareketi beni rahatsiz ediyor.Normalde futbol hastasi biri futbolculari hem ozel hayatlarinda(eslerini,cocuklarini vs)hem sahada baya bir takip eder.Zaten dizi izlemeyide seven ve oyuncularida takip eden biri sosyal medyada.
Unlu kadinlari,mankenleri ve kardashian grubunu filanda takip ediyor ozellikle instagramda.
Ne giymisler,nasil yasiyorlar falan bakip yorum yapmayi seviyor hatta bazen aramizdada yorumlasiyoruz.Gecen 245 takipcisi vardi bugun baktim 275 olmus etmiste etmis yine unlu mankenleri oyunculari vs. Ayni zamanda erkekleride takip ediyor ama ne bileyim kadinlari bu kadar takip eden bir erkekle daha once pek karsilasmamistim.
Kiskaniyormuyum kesinlikle evet daha once bana karsi guvensiz bi hareketi olmadi fakat nedense ben taktim bu konuya.
Hatta bir seferinde gizliden bi kac unlu kadini takipten birakmistim telefonunu elime alip.Ama o birkac hafta sonra yine takip etmisti.
Sizce garip olan bir sey var mi? Yoksa Unlu kadinlari takip etmesini kiskanmam sacma mi? Cunku ben onun kadar unlu kadinlari takip etmiyorum mesela.
Not; bu arada ben hayatina girdigimden beri normal hayattan bir kizi takip ettigini gormedim,istemedigimi de iyi bilir ve bu yuzden etmez.
Kavga ettik bu sabah ona ragmen yine takibi birakmadi cok buyutuyormusum unlu kadinlari takip edermis daha once bana kac kez soylemis meraktanmis filanmis.. Ama peki takibi birakgigim bi unluyu nasil farkedipte tekrar takip eder gercekten anlamiyorum demekki duzenli profillerine girip bakiyor cok can sikici degil mi yaa?