mafoldumben Ya kızlar şu son bir senedir sevgilimi deliler gibi kıskanıyorum ya kendisi bir magazada calısıyor. İş arkadaşları filan hepsi beni biliyor.. Ama bazı kızlar var aynı iş yerinde kızlar çok güzel.. Birgün dedimki iş yerine geleyim. Hayır gelme dedi. Aynı şekilde kız kardeşlerininde gelmesini istemiyor. Tabi ben bunun altında hemen bişey ararım. Oysa o bana karşı her zaman dürüst olmuştur, yani ne bilim hep güvenmişimdir ona tüm iş arkadaşları biliyor.. Msnde konuşuyoruz diyorlar seni çok sewiyor değerini bil kafasını kaldırıp birine bakmıyor sadece işine bakıyor bulamazsın bu devirde öyle erkegi diyorlar.. Neyse.. Neden gelmemi istemiyorsun dedim. İşte kendi kardeşlerimede söledim sana da söylüyorum aşkım sizi görmelerini istemiyorum bırak görmesinler. Bir an düşündüm iş yerinde giydigi t shirtlerdenmi utandı.. Yok benim aşkım öyle utanmaz acaba neden istemiyor gitmemizi? Bişey yapsa iş arkadaşları demez seni çok sewiyor diye.. Hatta msnleri facelerde ekli arkadasları bende profl resmi bizim resmimizi.. ilişkimiz war.. ayrıca 4 yıl olcak nerdeyse beraberligimiz. Her zaman dogruyu söylemiştir sonucunda kızsam bile ona.. Şimdi bazen güvensizlk duyuyorum bu yüzden birgün gidicem görecek diyorum. Neyse yüzük takıyoruz biz.. Ürünleri paletlerle kaldırıp indirdikleri için yüzügümüz köşeli oldugundan nasır yapmış ve agrıdıgını söyledi.. Çıkarabilirmiyim dedi aşkım .Ben bu duruma kızdım.. Neden cıkarıtyorsun bu bahanemi diye ama elinin çok acıdıgını söyleyince ısrar etmedim izin günlerinde magazaya ugradıgında takıyor..Gelgelelim şu kuzen meselesine güzel br kuzeni war.. Kuzeni zamanında bundanmı hoşlanmış ne.. Ay sinir oluyorum kızı görünce diyorki aşkım suç bendeki sana söyledim eskiden beni sewiyordu diye . Eskidendi hem ben bişe hissetmedim ona karşı hiç o benim kuzenim diyor. Sen bunu kabullenmek zorundasın o benim ailemden bir parça ben onu silip atamam dişyor ama ben onun yanındayken dikkatli davranıyor:) yanında inat olsun diye sarıldım falan. Ha bu arada ünidfeyim.. Onun yanına gittim.. Ailesi beni çok sewiyor. Ve güveniyorlar bize..Ben kendimi iyi biliyorum sevmese durmam diyorum ona sevmediginde benden cek git.. Ben kimseyle zorla durmam .. Yani çok yüz vermiyorum ona.. Ben bursadayım o mersinde.. Çıkıp geliyor devamlı yanıma..Annemler filan geldiler üniye kayıt ederken onlarda kaldık. Beni her hafta sonu kalmaya cagırıyorlar. Anlayıslı bir aileye sahibiz. Bilmem bu durum başkalarında nasıl karsılanır..Bana diorki ben seni sewmesem ne işim olur seni ailemle tanıştırımıyım diyor. Annesi gelinim diyor.. Yani iş ciddi bizim.. İşte benim kıskançlık krizlerime kızıyor birde akıl edemedigim işte o iş yerine istememesi.. Kimse görsü n sitemiorum diyor.. O bana diyorki senin içine kurt düşmüş o iyice seni yemeden sen onu at.. Az kavgalar etmedik bu yüzden kıskanclıklarımdan nefert ediyorum. Daha dorusu onun kendini bişe sanmasından korkuorum. Oysa herkes der sen ondan çok daha iyi bir görünüme sahipsin die.. Ne bilim kızlar akıl fikir werin neden istemio gitmem iş yerine sürekli sölüo senden gizli bşe yapsam arkadaslarımla tanıstırımıyım diyor sfrelerimi veriermiyim.. msn .. face..... onca resimi yayımlarmıyım diyo.. aptalca seylerle kafamı yoruyorum değilmi? boş seyler..?
ayagım burkulmuştu.. 2 hafta evde dnlenmem gerekiyordu.. bense yurtta kalıyorum aksamın köründe annesiyle gelip aldılar beni hastaneye götürdüler.. Çok mutlu olmuştum..
Lenflerim zedeli oldugu icinayagımda sürekli bir burkulma oluyor yine bursadayken olmuştu.. Kuzenimin nişanı var diyerekten yanıma gelmişti sabah acil ara filan die mesaj aldım askım sana geldim dedi. ŞOKLARDayım ben tabi.. ne giycem o sakat ayakla neler yapdım warya sormayın.. Sonra bizim yazlıga geldiler 1 hafta kuzeniyle kaldılar.. Ailecek ordaydık.. Annemlerle oturup sohbet ettik filan.. Aksamları sahile inip muhabbetler ettik.. Çok gzeldi.. Benm cok ailevi sorunlarım oldu annemle babam ayrı.. daha bir kerebile annemle babamla oturup yemek yedigimi hatırlamıyorum. O o sorunlar warken annemle babamla ayrılmamısken hep ben aglarken oda benmle agladı cekti beni acayip trip yapan biriyim suratımdan geçilmez ama çokda sevecenimdir..Annem hep der o çocuk seni sewiyor üzme onu hak etmiyor seni ondan başkası cekmez walla ne zor kızsan diyo Nyese kızlar böyle bu hikaye.. Peşimden çok koştu çok fedakarlıklar yaptı.. İş yeri meselesi canımı sıktı lmaz: öldürürüm onu hep diyorum arkmdan bşe yapma oysa ne yaparsa haberim olur telefoın acar gittgii yerde surdayım burdaym haberin olsun.. Ama bazen oluyor içimden güvenmek gelmiyor.. Elindeki nasır yüzünden yüzük cıkarma.. ablalarınıda dahil ebnide iş yerine gelmemi isteemmemesi nedir bunlar
ayagım burkulmuştu.. 2 hafta evde dnlenmem gerekiyordu.. bense yurtta kalıyorum aksamın köründe annesiyle gelip aldılar beni hastaneye götürdüler.. Çok mutlu olmuştum..
Lenflerim zedeli oldugu icinayagımda sürekli bir burkulma oluyor yine bursadayken olmuştu.. Kuzenimin nişanı var diyerekten yanıma gelmişti sabah acil ara filan die mesaj aldım askım sana geldim dedi. ŞOKLARDayım ben tabi.. ne giycem o sakat ayakla neler yapdım warya sormayın.. Sonra bizim yazlıga geldiler 1 hafta kuzeniyle kaldılar.. Ailecek ordaydık.. Annemlerle oturup sohbet ettik filan.. Aksamları sahile inip muhabbetler ettik.. Çok gzeldi.. Benm cok ailevi sorunlarım oldu annemle babam ayrı.. daha bir kerebile annemle babamla oturup yemek yedigimi hatırlamıyorum. O o sorunlar warken annemle babamla ayrılmamısken hep ben aglarken oda benmle agladı cekti beni acayip trip yapan biriyim suratımdan geçilmez ama çokda sevecenimdir..Annem hep der o çocuk seni sewiyor üzme onu hak etmiyor seni ondan başkası cekmez walla ne zor kızsan diyo Nyese kızlar böyle bu hikaye.. Peşimden çok koştu çok fedakarlıklar yaptı.. İş yeri meselesi canımı sıktı lmaz: öldürürüm onu hep diyorum arkmdan bşe yapma oysa ne yaparsa haberim olur telefoın acar gittgii yerde surdayım burdaym haberin olsun.. Ama bazen oluyor içimden güvenmek gelmiyor.. Elindeki nasır yüzünden yüzük cıkarma.. ablalarınıda dahil ebnide iş yerine gelmemi isteemmemesi nedir bunlar
Son düzenleme: