• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin küfürü var

Merve_cicek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2022
9
-2
1
21
2 bucuk yıllık bi iliskim var uzak mesafeydi ama şimdi 3 ayda bir geliyo küfürü var erkek arkadaşımin bana da oluyo arada sahsima filan aileler tanismis askerden sonra nisan düşünüyoruz ama bu kufuru beni gerçekten rahatsız ediyo bir bana mi oyle geliyo anlamıyorum küçüklükten beri olan birsey nasil bi yol izliyebilirim kufuru biraktirabilir miyim ona aileler tanisti kendi aileme mahcup dusmek istemem bi yolu varsaa kizlar acilllk

2 bucuk yıllık bi iliskim var uzak mesafeydi ama şimdi 3 ayda bir geliyo küfürü var erkek arkadaşımin bana da oluyo arada sahsima filan aileler tanismis askerden sonra nisan düşünüyoruz ama bu kufuru beni gerçekten rahatsız ediyo bir bana mi oyle geliyo anlamıyorum küçüklükten beri olan birsey nasil bi yol izliyebilirim kufuru biraktirabilir miyim ona aileler tanisti kendi aileme mahcup dusmek istemem bi yolu varsaa kizlar acilllk
Aileler tanıştıysa Ne olmuş yani ?? Saygısız bir adamla evlenilir mi ???? Kendine gel

Bir yolu yoktur inan komsumun çocukları küçüklükten alışmış askerden gelmiş nişanlı hala küfür ediyorlar onlar alışmış ama duyuyoruz saygısız seviyesiz bir durum ilişkinizi gözden geçirin

Değişmez. Ömür boyu küfür dinlemek istersen evlen. Çok iğrenç..
Bir bana mı öyle geliyor derken? Ben hiç küfür işitmedim kendi adıma. Neden bana küfür etsin ne münasebet

Küfürden de küfür eden insandan da nefret ederim. Bu adamı koca diye alacaksınız az kızsa ana avrat düz gidecek, yarın öbür gün çocuk olacak 3 yaşında çocuktan da dinlersiniz küfürleri. Babasıda gururla evladını izler eminin 🙄

Açık açık konuşun. Bu küfürden vazgeçmezsen evlenmek istemiyorum deyin. Eğer vazgeçeceğine dair söz verirse nişan işini erteleyip küfürden vazgeçtiğine emin olmak istediğinizi söyleyin. İtiraz ederse problem çıkartırsa zaten yol verin gitsin. Pis ağızlı adam.

Nikah masasından dönenler var geç kalmış değilsiniz. Size karşı bile küfür eden biriyle ömür geçer mi? Evlilikte de böyle olacağına eminim. Ailenize mahçup olacağınız bir durum yok. Neden size hakaret eden biriyle birlikte olasınız ki? Tabii ki son karar sizin.

Nikah masasından dönenler var geç kalmış değilsiniz. Size karşı bile küfür eden biriyle ömür geçer mi? Evlilikte de böyle olacağına eminim. Ailenize mahçup olacağınız bir durum yok. Neden size hakaret eden biriyle birlikte olasınız ki? Tabii ki son karar sizin.
Zaten ayrildim bu soruyu sormadan önce dogru karar verdigimi düşünuyorum hic kimse ailemden benden önemli degil bi ihtimal yine sormak istedim çünkü okdr zamanimi verdim ve son 3 4 aydir bana karşı küfürü vardi bu son 3 4 ay harici tanistigimizdan beri saygili oturmasi kalkmasini bilen bi insandi aileler tanisinca değişti gerçekten dogru karari verdim ☺️

evet küfür hoş değil. çok çok nadir edilse tamam da sürekli olması saygısızlık. yarın bir gün çocukların da yanında eder çocuklar da küfür öğrenir

Emin ol aşılacak, düzelecek bir durum değil. Olur olmadık yerlerde eder, ailenin yanında veya pazarda insanların olduğu yerde. Ben babam sağolsun hepsini tecrübe ettim. O yüzden yol yakınken vazgeç. Hakaret hakarettir. Üslup bilmeyen saygısız insanla bir ömür geçirmene gerek yok

Back