Sevgilimin kız arkadasları

Herkes seviyeli olmalı 23-24 yasındkai insanlr bide

Sürekli birbirlerinin evindeler bundanda rahatsızdım zaten sahırlar iftarlar aksam yemegi

Seni en onde tutmali pismansa ayrilsin

Herkes seviyeli olmalı 23-24 yasındkai insanlr bide
Bu sizin görüşünüz ama bende size katiliyorum ama herkes diyemem. Isin icine aldatma tarzı birşey girmediği sürece samimi arkadasliklari olan çok çift de var. Ben ilişkide kişinin birbirini kabullenmesini uyarmakla değiştirmeyi karistirmamasinin sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Siz rahatsizliginizi belli etmissiniz oda istememis pişman olmuş burda yolları ayirmaktam başka çare yok

Haklısınız bu konuda.fikir ayrılıgı oluyor bide yaptıgı fedakarlıgı yüzüme de vuracak gibi geldi

Bunu ben değil psikanaliz kuramının babası olarak bilinen Avusturyalı nörolog Sigmund Freud söylüyor.İstediğiniz kadar eksileyebilirsiniz :) Pinkflambe

Freud’un kim olduğunu da bu sözün kendisine ait olduğunu da biliyorum yine de bilgilendirme için teşekkür ederim belki bilmeyen birileri okuyunca öğrenir. İstediğim kadar eksileyemiyorum maalesef sitede her yorum için bir tane eksileme hakkımız var, onu da kullandım :)

Bence abartmıyorsunuz.Bende kıskanırdım.Ama yapan size solemedende yapar.

İyi ki yaşamıyor.Yaşayıp da görseydi çok üzülürdü sizin bu sözünü beğenmemenize ....

Çok abartıyorsunuz. Özellikle kızların sevgilinize karşı cıvık olduğunu zannetmiyorum. Belli ki sevgilinizde onlara samimi ki onlarda bu şekilde davranıyorlar.

Mesela sevgilim onların evinde iclikle gezmis gelio bunu anlatıyorlar Ya da eski sevgilisini Anlatıp gülüyorlar
Eeennn nefret ettiğim muhabbetler.Herkesin yeri başkadır evet bu yüzden de herkes yerini ve haddini bilmelidir.2 tane samimi erkek arkadaşım vardı aynı bölümdeydik.Kız arkadaşları bozulmasın yanlış anlamasın diye kırk takla atardım resmen.Benim yüzümden araları açılacak diye her adımımı dersi sormak için bile atacağım mesajı bin kere düşünürdüm.Ama bizim sınıftakiler tam tersiydi mübarek.Çocuğun biriyle her Allahın günü yanak yanağa kol kola fotolar çekinip paylaşmalar,çocuğun evinden çıkmamalar orda yatıya kalıp onun tişörtünü giyip okula öyle gelmeler..O çocuğun sevgilisini kaç kere bu yüzden ağlarken gördüm.Böyle şeylere ne gerek var?Arkadaşlığında bir dozu olmalı.

Ağlamak yerine terk etmek lazım aslında

eğer arkadaşlarıyla sizden önce de tanışıklığı varsa,bence siz kiminle görüşüp görüşemeyeceğine karışamazsınız. burada iş düşen kişi sevgiliniz. hayatına siz girdikten sonra aradaki dengeyi kurması gereken o.
ha güvensizlik verdiyse, bundan sonrası ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum.
herkes arada sırada kıskanır ama bu güvensizlikten kaynaklanıyorsa zaten pek sağlıklı yürüyeceğini sanmıyorum bu ilişkinin

Bu konularda herkesin farklı bir doğrusu var. Senin yerinde olsam ben de rahatsız olurdum. Sevgilimin kızlarla çok içli dışlı olmasını istemiyorsam, bir ilişkiye başlamadan önce arkadaşlıklarına dikkat ederim ve ona göre devam ederim ya da etmem. Sevgilin arkadaşlık ilişkilerine önem veriyor ve müdahale edilmesinden hoşlanmıyor. Maalesef sen müdahelede bulundukça senden uzaklaşacak

Tanısıklık 6 ay.Bir ömür düsündügün insanı tercih etmeli bence hic düsünmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…