- 8 Temmuz 2020
- 219
- 44
- 18
- 26
- Konu Sahibi herseydonuyor
-
Herkes seviyeli olmalı 23-24 yasındkai insanlr bideBenimde erkek arkadaslarim var. Ama çok yakın olsakta laubalilik sevmiyorum. Laubali degiliz eşimde kiz arkadaşlarıyla öyle olsa kızardım. Bence burdaki hata sizin arkadaş ortaminda sevgilinizi gördükten sonra değişmesini istemeniz. Arkadaslik anlayisi coook cook ileri gitmediği sürece kisiden kisiye degisebilir. Sevgilinize böyle olma demek onu zor duruma sokmak bence. Sen kendine uygun biriyle olursan daha mutlu olursun kimse degismez çünkü. Pişman olması da bence bu yuzden
Sürekli birbirlerinin evindeler bundanda rahatsızdım zaten sahırlar iftarlar aksam yemegiKısa sürede karşı cinsle kurulan aşırı samimiyetler, kardeşim kankam muhabbetleri, evlerine gidip kalmalar bana hep yalan gelir. Tabi ki karşı cinsle arkadaş olunur, kanka olunur ama bunun için zaman gerekir, yaşanmışlık gerekir, iyice tanımak gerekir. Kısa sürede bu tür samimiyetlerde taraflardan birinin niyeti farklıdır genelde. Kaldı ki ne kadar samimi olursam olayım, hiçbir erkek arkadaşımın kız arkadaşı ile olan ilişkisine karışmam, mesafe koymak isterse kendi bilir, hele hele kız arkadaşı ile kendimi kıyaslayıp, onun için benden vazgeçtin kafasına hiç girmem. Bence ilişkilerinde bir tuaflık var.
Oo her gün birbirlerindelerEvlerine de mi gidiyormuş bir de? Bence iyi yapmışsın
Mesela sevgilim onların evinde iclikle gezmis gelio bunu anlatıyorlar Ya da eski sevgilisini Anlatıp gülüyorlarCivik ve laubali haller nasil oluyor. Biri aydinlatabilir mi?
Seni en onde tutmali pismansa ayrilsinBiz flörtken 6 aylık arkadaslardı kızlarla.Aynı ortamdaydılar sürekli ve ben kızların cıvık ve laubali hareketlerinden cok rahatsızdım.1 sene boyunca da baska ünide okudular.Ve sevgilim kızlara karşı cok samimiydi en son bi güvensizlik olayında ayrıldık ve barısınca bana söz verdi kızlaela ilişkisini Mesafe koyacagına.(bu olaylar 1.5 sene içersinde oluyor) Sonra sevgilim benim üniversteme yatay geçiş yaptı.Kızlarda alınmıslar aramamasına etmemesine kavga ettiler sevgilim her seyi söylemis aramıza mesafe koyalım sizin gibi evinize gidip gelemem falan demis.yani artık merhaba merhabalar.Ama bana bu olaydan sonra gıcık davranıyor pişman olmus.Onlarda arkadasıymıs.Yani her anımız beraber o kızlardan daha mı değerisizm ben mi abartıyorum sizce
Bu sizin görüşünüz ama bende size katiliyorum ama herkes diyemem. Isin icine aldatma tarzı birşey girmediği sürece samimi arkadasliklari olan çok çift de var. Ben ilişkide kişinin birbirini kabullenmesini uyarmakla değiştirmeyi karistirmamasinin sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Siz rahatsizliginizi belli etmissiniz oda istememis pişman olmuş burda yolları ayirmaktam başka çare yokHerkes seviyeli olmalı 23-24 yasındkai insanlr bide
Haklısınız bu konuda.fikir ayrılıgı oluyor bide yaptıgı fedakarlıgı yüzüme de vuracak gibi geldiBu sizin görüşünüz ama bende size katiliyorum ama herkes diyemem. Isin icine aldatma tarzı birşey girmediği sürece samimi arkadasliklari olan çok çift de var. Ben ilişkide kişinin birbirini kabullenmesini uyarmakla değiştirmeyi karistirmamasinin sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Siz rahatsizliginizi belli etmissiniz oda istememis pişman olmuş burda yolları ayirmaktam başka çare yok
Bunu ben değil psikanaliz kuramının babası olarak bilinen Avusturyalı nörolog Sigmund Freud söylüyor.İstediğiniz kadar eksileyebilirsiniz :)Pinkflambe
Bence abartmıyorsunuz.Bende kıskanırdım.Ama yapan size solemedende yapar.Biz flörtken 6 aylık arkadaslardı kızlarla.Aynı ortamdaydılar sürekli ve ben kızların cıvık ve laubali hareketlerinden cok rahatsızdım.1 sene boyunca da baska ünide okudular.Ve sevgilim kızlara karşı cok samimiydi en son bi güvensizlik olayında ayrıldık ve barısınca bana söz verdi kızlaela ilişkisini Mesafe koyacagına.(bu olaylar 1.5 sene içersinde oluyor) Sonra sevgilim benim üniversteme yatay geçiş yaptı.Kızlarda alınmıslar aramamasına etmemesine kavga ettiler sevgilim her seyi söylemis aramıza mesafe koyalım sizin gibi evinize gidip gelemem falan demis.yani artık merhaba merhabalar.Ama bana bu olaydan sonra gıcık davranıyor pişman olmus.Onlarda arkadasıymıs.Yani her anımız beraber o kızlardan daha mı değerisizm ben mi abartıyorum sizce
İyi ki yaşamıyor.Yaşayıp da görseydi çok üzülürdü sizin bu sözünü beğenmemenize ....Freud’un kim olduğunu da bu sözün kendisine ait olduğunu da biliyorum yine de bilgilendirme için teşekkür ederim belki bilmeyen birileri okuyunca öğrenir. İstediğim kadar eksileyemiyorum maalesef sitede her yorum için bir tane eksileme hakkımız var, onu da kullandım
Eeennn nefret ettiğim muhabbetler.Herkesin yeri başkadır evet bu yüzden de herkes yerini ve haddini bilmelidir.2 tane samimi erkek arkadaşım vardı aynı bölümdeydik.Kız arkadaşları bozulmasın yanlış anlamasın diye kırk takla atardım resmen.Benim yüzümden araları açılacak diye her adımımı dersi sormak için bile atacağım mesajı bin kere düşünürdüm.Ama bizim sınıftakiler tam tersiydi mübarek.Çocuğun biriyle her Allahın günü yanak yanağa kol kola fotolar çekinip paylaşmalar,çocuğun evinden çıkmamalar orda yatıya kalıp onun tişörtünü giyip okula öyle gelmeler..O çocuğun sevgilisini kaç kere bu yüzden ağlarken gördüm.Böyle şeylere ne gerek var?Arkadaşlığında bir dozu olmalı.Mesela sevgilim onların evinde iclikle gezmis gelio bunu anlatıyorlar Ya da eski sevgilisini Anlatıp gülüyorlar
Ağlamak yerine terk etmek lazım aslındaEeennn nefret ettiğim muhabbetler.Herkesin yeri başkadır evet bu yüzden de herkes yerini ve haddini bilmelidir.2 tane samimi erkek arkadaşım vardı aynı bölümdeydik.Kız arkadaşları bozulmasın yanlış anlamasın diye kırk takla atardım resmen.Benim yüzümden araları açılacak diye her adımımı dersi sormak için bile atacağım mesajı bin kere düşünürdüm.Ama bizim sınıftakiler tam tersiydi mübarek.Çocuğun biriyle her Allahın günü yanak yanağa kol kola fotolar çekinip paylaşmalar,çocuğun evinden çıkmamalar orda yatıya kalıp onun tişörtünü giyip okula öyle gelmeler..O çocuğun sevgilisini kaç kere bu yüzden ağlarken gördüm.Böyle şeylere ne gerek var?Arkadaşlığında bir dozu olmalı.
Laubalilikleri samimiyetsizlikleri öyle bir boyuta geldi ki o grup 3. sene dörde bölündü çoğu birbiriyle küstü,o kız da kurtuldu onlardan.4 sene emek vermiş o kız 3-5 saçaklı yüzünden ilişkisinden olmak istemedi belki de.Ağlamak yerine terk etmek lazım aslında
Tanısıklık 6 ay.Bir ömür düsündügün insanı tercih etmeli bence hic düsünmedeneğer arkadaşlarıyla sizden önce de tanışıklığı varsa,bence siz kiminle görüşüp görüşemeyeceğine karışamazsınız. burada iş düşen kişi sevgiliniz. hayatına siz girdikten sonra aradaki dengeyi kurması gereken o.
ha güvensizlik verdiyse, bundan sonrası ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum.
herkes arada sırada kıskanır ama bu güvensizlikten kaynaklanıyorsa zaten pek sağlıklı yürüyeceğini sanmıyorum bu ilişkinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?