Sevgilimin genişliğine dayanamıyorum artık lütfen akıl verin

eski hali mii???? eski halini mi istiyorsun o adam eskiden de öyleymiş canım muhtemelen ilk zamanlar anlayamadın.
bence o kendine birini bulup seni terketmeden sen onu terket ya da bekle ne zaman gitmek isterse gider zaten ama bana göre bu gidiş yakındır..

Egitimlisin kulturlusun sosyal cevren de guzel de egitimli biri "yardimci olan kadinlara" diye cumle kurmaz hanimdir o bayandir o kabaca yazmissin biraz gulum

Konu tekrar gündeme geldiğine göre, şunu yazmam gerek.

Hayatımda duyduğum en yanlış şeylerden birini yazmışsınız. Doğrusu kadındır, bu tartışmalı bir konu değildir. Özellikle de vurguladığınız ''eğitimli'' insanlarda.

Bayan ile ne kadar dalga geçildiğini düşününce size daha fazla okumanızı tavsiye ediyorum.

Konu sahibinin konusu da inanılmaz marjinal falan değil. Aldatan kocasını affeden kadın inanılmaz marjinal mesela, onların fake olduğunu iddia eden oluyor mu?

Belli çevrelerden hiç haberi olmayan bir kesim var. Ama hiç haberi yok yani, duyduğunda şeytan görmüş gibi oluyor.

En yakın arkadaşının eski sevgilisiyle evli olup genelde 3 kişi vakit geçiren insanlar var. Üniversite ortamlarında eski sevgililer zaten kolay kolay o çevreden çıkamazlar.

Yani bu kadar garip gelen ne anlamak mümkün olsa da konu sahibine hakaret etmek hiçbir çevrede doğru değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…