• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin geçmişini sorgulamalı mıyım?

Kızım cok mu aradın bu adamı bu ne sabıklık bız de cocukluk gecırdık bı bahane bul ayrıl sonradan basına bela olmadan her gun habeelerdw ne kotu olayalr ızlıyoruz
Öyle de İnsan direkt silip atamıyor kafam cok karıstı buraya sormak istedim.Bende bilemezdim böyle bir sey yaşadıgını

Ya İste ilişkilerden erken yastaki ilişkilerden bahsediyorduk cok normal bir muhabbetti.İnsanlar göründügi gibi degil falan dedi.Sonea bu konu acıksı bende irdeledim
Bi kere hic bir erkek ergenligini gectim cinselligi hakkında bu kadar acık net anlatmaz bana cok supheli geliyor ben normal biri oldugunu dusünmüyorum tecrübelerime dayanarak söylüyorum

9 yaşında iken benden 3 yaş büyük komşumuzun kızının anne babasını seks yaparken görmesi sonucu kızın gördüklerini üstümde zorla üstümü cıkararak yapmaya calısması sonucu cok büyük travma yaşamıştım.(hala ürperirim) Kimseye de anlatamadım ilk defa buraya yazıyorum. Çıkıp bunu da sevgilime anlatmam anlatamam yani ne mana?

9 yaşında iken benden 3 yaş büyük komşumuzun kızının anne babasını seks yaparken görmesi sonucu kızın gördüklerini üstümde zorla üstümü cıkararak yapmaya calısması sonucu cok büyük travma yaşamıştım.(hala ürperirim) Kimseye de anlatamadım ilk defa buraya yazıyorum. Çıkıp bunu da sevgilime anlatmam anlatamam yani ne mana?
Ay allahım ne garip insanlar var ya şaka gibi.Zaten kuzeni yapmış gibi anlattı ben anladım o olduğunu konuyu irdeledikçe.Şu anda düzgün biri ondan gecmisiyle yargılamalı mıyım bilmiyorum

Ya 10 yasında izmire akrabasında kalmaya gidiyorlar.Ve orda yasıtı uzaktan bir akraba kızıyla aralarında fiziksel bir münasebet oluyor.Tabiki o yaşa göre,en ilerisi degil.Ama üstler falan cıkmıs.Ve sevgilim maalesef ki kücüklükten beri sanayide yetismis babasının yanına gitmis.Anladıgım kadarıyla yaşından büyükler yüzünden cinselligi erken keşfetmis.Ben cok sasırdım yani o yaşta bunu yapması cogu seyi sorgulattı bana.Ve daha yeni Barıştık ayrılmıstım.Kendisi su an cok düzgün beyefendi ama bunu öğrenince cok kötü hissettim sizce bu gözardı edilecek bir şey mi ben mi abartıyorum?
Bide o kızı hic sevmiyorum instadan falan ekledi kabul etmedim dedi

Ay allahım ne garip insanlar var ya şaka gibi.Zaten kuzeni yapmış gibi anlattı ben anladım o olduğunu konuyu irdeledikçe.Şu anda düzgün biri ondan gecmisiyle yargılamalı mıyım bilmiyorum
Bilemiyorum biri beni bu yüzden yargılasaydı tekmeyi basardım sanırım. Bazı şeyleri irdelememek bilmemek daha iyi

Back